• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik .. Fikir soyler misiniz

yok inanin tarikata bagli felan degil.cubbeli sarikli felanda degil.yani .. Keske boyle kiskanmanin buyuk gunah oldugunu bilse insanlara kotu bakmanin .. Babasi kizdi gecen hafta ama degismiyor .. Ya soyleyin bi umut diye bekliyorum 3 hafta ya dogum var sebepten cekipte gidemiyorum siz ne yapardinuz Allah icin kafayi yicem ... Olene kadar cekerim demiyorum asla ama bu bebegin ne sucu var suan sadece sabrediyirum

Canınızı sıkmayın, kızınız doğunca temelde insanların (kız & erkek) denk olduğunu algılar, bunun için dua edin. Minik kızınızı ilk adımlarını atmaya çalışırken, doğayla içli dışlı olurken gözlemleyince kızların da güçlü ve aktif olması gerektiğini idrak edecektir. Siz kızınızı özgüvenli, biraz da cevval yetiştirin. Öyle babaya böyle kız :)

Ben cok acigim gogus dekoltesi mini etek giyerim ama esim kiskanmaz cunku konu benim ne giydigimle alakali degil esimin nasil bir adam olduguyla alakali
Kadinlara sapikca bakmadigi icin ve kendine guveni de tam oldugu icin hic gundeme bile gelmez giyim kusam meselesi
Keske kiskancligin kiyafetle degil kisilik sorunuyla alakali oldugunu anlayip boyle heriflere evlenmeden once gosterseniz tavrinizi
ben asagilik komplexi yasadigina inaniyorim.. Halbuki cirkin biri asla degil .. Cok yakisikli derdi arkadaslrim onun icin .. Ama bunun kaynagi ben degilim onu ezmedim hic bi zaman ben guzelim sen cirkin diye .. Ki bence dengiz

once sunu demek istiyorum fazla tatlisiniz :)) inanin birkere gitti doktora simdi asla gitmem diyor inadin teki bitecekse bitsin ama gitmem diyor herkes ustune gittigi icin .. Ben delimiyim diyor .. Sakinlesince de en fazla susuyor benim piskolojim felan bozuk degil diyor ..
Siz de tatlısınız :) da, bacım yani bir yolunu bulman lazım yoksa işin zor. Belki de bebiş gelince değişir o da. Tüm odak noktanız o olack. Ve şunu söyleyebilirim ki çocuk demek sabır demek. Sen de eşin de bu konuda bir hayli değişeceksiniz. Umarım kızınız ona adam olmayı öğretir :)

Evlenmissiniz hamilesiniz size boyle bi sebepten bosanin diyemem ama kesinlikle alttan almayin artik konusarak mi amlatirsiniz sinir krizi mi gecirirsiniz naparsiniz bilemiyorum ama bu saglikli bir iliski degil
Simdiden duzeltmenin yolunu bulun hayat boyle gecmez
sinir krizi dediginiz sey var ya bol.bol aglama krizi yasiyorum . Haklisiniz teskkur ederim

Benim eşimde ilk evlendigimiz zamanlar kiskancti.Akli sıra üzerimde baskı uyguluyordu.Benimki akrabaları değil dışardaki insanlardan kiskanırdı.Simdi kıskançlık diye bir şey kalmadı.Siz akrabalardan bile deyince, düşüncelerinden korkarım dedim.Enistenizden kıskanıyor diye ablanizin evine bile göndermez.Hic bir akrabanizla gorusturmez.Akrabalarla bir araya gelseniz aklından neler geçiyor diye düşünüp huzursuz olursunuz .Allah eşinizin kalbine ferahlık versin bu düşüncelerden kurtarsın.

Benim eşimde ilk evlendigimiz zamanlar kiskancti.Akli sıra üzerimde baskı uyguluyordu.Benimki akrabaları değil dışardaki insanlardan kiskanırdı.Simdi kıskançlık diye bir şey kalmadı.Siz akrabalardan bile deyince, düşüncelerinden korkarım dedim.Enistenizden kıskanıyor diye ablanizin evine bile göndermez.Hic bir akrabanizla gorusturmez.Akrabalarla bir araya gelseniz aklından neler geçiyor diye düşünüp huzursuz olursunuz .Allah eşinizin kalbine ferahlık versin bu düşüncelerden kurtarsın.
amin cok sagolun .. Derecesini bilindiye diyorum bana ne dedi biliyor musunuz annm ben o bir cay bahcesine gittik 2 hafta once .. Adam bana bakmis oyle diyor ha ben inanmiyorum o.ayri millette bana bayilmiyor demi ? Diyorki sende ona baktin gordum bakistiniz dedi ben sok oldum 1 hafta konusmadik ama ona gore ben adama kuyruk salladim inanin yazarken utaniyorum .. Annesni aradim guzel bir hasladilar babasi vs geldi ozur diledi ama kalbim cok kirik sizce haksizmiyim cocuk olmasa cekr giderdim

Canınızı sıkmayın, kızınız doğunca temelde insanların (kız & erkek) denk olduğunu algılar, bunun için dua edin. Minik kızınızı ilk adımlarını atmaya çalışırken, doğayla içli dışlı olurken gözlemleyince kızların da güçlü ve aktif olması gerektiğini idrak edecektir. Siz kızınızı özgüvenli, biraz da cevval yetiştirin. Öyle babaya böyle kız :)
cok tesekkur ederim sanirim bebegi tam hissetmiyor :( dogunca mı anlsr artık bılmiyorım umarım aklı basına grlir

ben asagilik komplexi yasadigina inaniyorim.. Halbuki cirkin biri asla degil .. Cok yakisikli derdi arkadaslrim onun icin .. Ama bunun kaynagi ben degilim onu ezmedim hic bi zaman ben guzelim sen cirkin diye .. Ki bence dengiz
Demek ki o öyle düşünmüyor. Bence eşiniz, güzellik bi yana aklınızı, karakterinizi güçlü oluşunuzu kıskanıyor. Yani ona muhtaç olmadığınızı bildiği için, panik oluyor. Bu konuda yapacak bişey yok. Kendinizden ödün veremezsiniz. Bence hiç alttan almayın. Ne kadar saçmaladığını vurgulayın

Demek ki o öyle düşünmüyor. Bence eşiniz, güzellik bi yana aklınızı, karakterinizi güçlü oluşunuzu kıskanıyor. Yani ona muhtaç olmadığınızı bildiği için, panik oluyor. Bu konuda yapacak bişey yok. Kendinizden ödün veremezsiniz. Bence hiç alttan almayın. Ne kadar saçmaladığını vurgulayın
cok kavga edıyorız biliyor musunuz kendımı ezdırmeyeyım dıye olmazsa olmasın ınan sabrederım bı yere kadar .. Demekkı esım cıdden normal degıl yorumlar ıcım cok saolın

Siz de tatlısınız :) da, bacım yani bir yolunu bulman lazım yoksa işin zor. Belki de bebiş gelince değişir o da. Tüm odak noktanız o olack. Ve şunu söyleyebilirim ki çocuk demek sabır demek. Sen de eşin de bu konuda bir hayli değişeceksiniz. Umarım kızınız ona adam olmayı öğretir :)
Bu arada bebegim sakat dogacak ..

amin cok sagolun .. Derecesini bilindiye diyorum bana ne dedi biliyor musunuz annm ben o bir cay bahcesine gittik 2 hafta once .. Adam bana bakmis oyle diyor ha ben inanmiyorum o.ayri millette bana bayilmiyor demi ? Diyorki sende ona baktin gordum bakistiniz dedi ben sok oldum 1 hafta konusmadik ama ona gore ben adama kuyruk salladim inanin yazarken utaniyorum .. Annesni aradim guzel bir hasladilar babasi vs geldi ozur diledi ama kalbim cok kirik sizce haksizmiyim cocuk olmasa cekr giderdim

Bu cok asagilayici ama :(
Insan karisini nasil boyle bir seyle suclar?
Nasil hamile karisina boyle bir yakistirma yapar?
Demediniz mi elin erkekleriyle kesisiyorsam sen neden hala benimle evlisin diye...
Duzelecegini sanmasam da ailesiyle konusun, dinledigi bir buyugu alsin karsisina konussun, bir umut iste, denemedim demezsiniz.

Bu cok asagilayici ama :KK43:
Insan karisini nasil boyle bir seyle suclar?
Nasil hamile karisina boyle bir yakistirma yapar?
Demediniz mi elin erkekleriyle kesisiyorsam sen neden hala benimle evlisin diye...
Duzelecegini sanmasam da ailesiyle konusun, dinledigi bir buyugu alsin karsisina konussun, bir umut iste, denemedim demezsiniz.
aynısının daha agırını dedım aglamak istemiyotum suan .. Dustım ateşin içine..

Tabiki haklısın .Hamilesin uzme kendini .Zamanla geçer inşallah daha fazla yıpranmadan.

Bu arada bebegim sakat dogacak ..
Geçmiş olsun. Her halukarda ben onun güçlü ve akıllı bir kız olacağına inanıyorum. Kalbinizi ferah tutun. Belki babalık korkusu onu daha hırçın yapmış olabilir. Erkekler bizden daha zor adapte olabiliyor bazen. Tabi ki bu size yaptıklarının yanlış olduğunu değiştirmez o ayrı.

Bu kıskançlık değil hastalık ve yaş ilerledikçe artıyor...benim dedem her akşam kapı önüne un dökermiş,gece biri geliyorsa ayak izini görsün diye düşün yani...babam da ölümünden üç yıl önce başladı ve resmen çocuğu olarak nefret etmeye başlamıştım ondan...o yüzden doğacak çocuğuna da yazık

T
Geçmiş olsun. Her halukarda ben onun güçlü ve akıllı bir kız olacağına inanıyorum. Kalbinizi ferah tutun. Belki babalık korkusu onu daha hırçın yapmış olabilir. Erkekler bizden daha zor adapte olabiliyor bazen. Tabi ki bu size yaptıklarının yanlış olduğunu değiştirmez o ayrı.
tesekkurler

Back
X