• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık huyları başına dert açan bayanlar, buyrun..

üzme kendini sen.. bırak madem katlanamıyor, o zaman gitsin. sende seni mutlu edick birilerini bekle. bi ilişki acı çekmek için yaşanmaz sonuçta. senin sıkıntılarını bi şekild geçirip seni huzurlu yapabilecek birine değer verip sevmeye bak. bırak, giden gitmiştir de ;)

Yapabilceğim başka birşey kalmadı zaten canım =/

Biz barıştık kızlarrr :23: Allah kimseye o acıyı yaşatmasın. Siz siz olun kıskançlığın dozunu kaçırmayın :20: :15:

sevindim senin adına :21: kıskançlığınızı belli etmeyin dicem ama bunu bende başaramıyorum :52: sevgilinizde sizi öyle kabul etsin benim ki alıştı artık çaktırmasam da kıskandın dimi içine atma diyor :37:

sevindim senin adına :21: kıskançlığınızı belli etmeyin dicem ama bunu bende başaramıyorum sevgilinizde sizi öyle kabul etsin benim ki alıştı artık çaktırmasam da kıskandın dimi içine atma diyor :37:

Saol canım..
İçimizde tutsak nereye kadar. Tut, tut, tut.. Sonra booomm! :52:

Son düzenleme:
biz ayrıldık aynı sebepten.. ama yalan söylemiş bana :/ napiyim şimdi ayrıldım :( dayanamıcam daha fazla. şimdi çok üzülüyorm ama hergün üzülmekten iyidir diye teselli buluyorum.

bende varım aşırı kıskancımm yaaa :(
ellerim ayaklarım titrerr midemee ağrılarr girerr o derece :(
amaaa sevıo benı böle ya hiçç şikayetcı deil yanii :)):16:

Daha ilişkiye başlamadan kıskandığı için bitiren de bir ben varımdır herhalde, o derece. :9:
Hey Allahım nasıl da teptim çocuğu.
Kafamı nerelere vursam bilmem
.

Back
X