- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba diyorum gidip kayınvalidemle konuşup bi katakullimi çevirsek? kayınvalidem arayııp oğluna herşeyin bititğini hiç görüşmiyceğimizi tüm bağların koptuğunumu söylese bakalım benim için nekadar mücadele etcek? yoksa saçmamı olur?
Kızlar ben çok kıskancım. Şu karıştırma huyuma sinir oluyorum ama engel olamıyorum. geçen gün sözlümün bilgisayarını karıştırırken malum siteden eski sevgilsini arattırmış ( buarada 4yıldır beraberiz) neyse pek normal olmayan hatta hiç normal olmayan başka kızların profillerine fotoğraflarına falanda bakmış..delirdim resmen..eski sevgline niye araştırıp bakıosun bide yanında başkalarınında profiline bakmışsın dedim merak ettim aldatmışım muamelesi yapma dedi. bu sokakta geçen kızlara gözümün takılmasıyla aynı şey abartılcak bişi yok dedi...off napıcam?![]()
eski sevgilisini aratmakta ben sorun görmüyorum. merak etmiş olabilir. bu kesinlikle onu özlemesini, sevdiğini veya hala aklında olduğunu göstermez. bende sevgilimle 2 yıldan fazla oldu beraberim. geçen günlerde bu sevgilimden önceki sevgilim aklıma geldi bende arattım. ne yani ben şimdi sevgilimi aldatmış mı oldum veya aldatma potansiyeli mi varmış bende
biriyle bişeyler yaşarsınız, paylaşırsınız. onu tamamen unutmuşsunuzdur, unutmak derken yaşadığınız anılar aklınıza bile gelmez, düşünmezsiniz, hayatınızda biri vardır, mutlusunuzdur, zaten eskileri hatırlamanında anlamı yoktur ama bi an acaba ne yapıyo ne ediyo, hayatında biri varmı diye merak edebilirsiniz. ben bunda kötü bişey görmüyorum. ha sevgilim benim arattığımı görse o da üzülür, belki o aratsa bende üzülürüm. onunla konuşurum.
sokakta giden kızlara gözümün takılmasıyla aynı şey demiş. belki de aynen öyledir. sadece bakıp geçmiştir. ha sen ne rahatsın falan demeyin benimde aklıma takılır bende üzülürüm, bende çook çok kıskanç bir insanım ama sevgiline güveniyosan art niyet arama canım bence. sen hiç herhangi birinin profiline bakmadın mı ne bileyim bi arkadaşının arkadaşlarına bakarken sadece bakıp geçmedin mi? belki bu da sadece öyledir.
yani tek demek istediğim çok takılma, kırıldığını belli et yeter. kalkıpta bu adamda aldatma potansiyeli vardır demek yanlış.
kızlar çoğunluğun kararına ve sevgilimle yapmış olduğum son konuşma dahilinde bu sıpaya bi şans daha veriyorum![]()