kıskançlık kıskançlık kıskançlık

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
ya kızlar ben bu kıskançlık huyumu yenemiyorum. durum şöyle sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı beni varlığıyla bıle rahatsız edıyor kıza sinir oluyorum üstelik aynı sınıfta 3ü de hep beraber bısey yapıyolar bende gıdıyorum arada ama kız sankı batıyo sevgılımın evıne gelıyor sevgılısyle oturuyolar muhabbet edıyolar cok normal bısı gıbı ama ben çıldırıyorum bütün konumuz sankı onlar kıza gıcık oldugum yetmıyomus gıbı kız evden tasınıyo yer bulamadıgından sevgılımın kaldıgı apartta oturuyo artık. Buda benım ıcın cok sınır bozucu bısey tamam arkadaslar kızın sevgılısıde var ama yok kendıme engel olamıyorum. Şimdi bide dipdibe oldular iyice çıldırmak uzereyım. Aşağı iniyolar falan sevgilimde saf kımseye hayır dıyemez tasınıo dıe yardım eder ne bılım aklıma her turlu sey gelıyo kızıda tam tanımıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum off napıcam ben böyle kızlar ya bi akıl verin içim hep böyle huzursuzmu olcak:43:

ya kızlar ben bu kıskançlık huyumu yenemiyorum. durum şöyle sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı beni varlığıyla bıle rahatsız edıyor kıza sinir oluyorum üstelik aynı sınıfta 3ü de hep beraber bısey yapıyolar bende gıdıyorum arada ama kız sankı batıyo sevgılımın evıne gelıyor sevgılısyle oturuyolar muhabbet edıyolar cok normal bısı gıbı ama ben çıldırıyorum bütün konumuz sankı onlar kıza gıcık oldugum yetmıyomus gıbı kız evden tasınıyo yer bulamadıgından sevgılımın kaldıgı apartta oturuyo artık. Buda benım ıcın cok sınır bozucu bısey tamam arkadaslar kızın sevgılısıde var ama yok kendıme engel olamıyorum. Şimdi bide dipdibe oldular iyice çıldırmak uzereyım. Aşağı iniyolar falan sevgilimde saf kımseye hayır dıyemez tasınıo dıe yardım eder ne bılım aklıma her turlu sey gelıyo kızıda tam tanımıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum off napıcam ben böyle kızlar ya bi akıl verin içim hep böyle huzursuzmu olcak:43:

canım ben sunu bılırım sunu solerım aynı seyı yasadım benımde eskı erkek arkadasım ısyernde bı kız vardı kızın sevgılısı vardı. kızla her gun msjlasıodu sonrası malum. kız sevgılısınden ayrıldı benmkıne dedıkı sana asıgım. o an zaten ben bıttım tukendım bılmıorum canım abartmıosun sadece dıkkkat et svevgılıne sahıp cık sımdı kız mılletı erkek mılletınden daha beter.

canım ben sunu bılırım sunu solerım aynı seyı yasadım benımde eskı erkek arkadasım ısyernde bı kız vardı kızın sevgılısı vardı. kızla her gun msjlasıodu sonrası malum. kız sevgılısınden ayrıldı benmkıne dedıkı sana asıgım. o an zaten ben bıttım tukendım bılmıorum canım abartmıosun sadece dıkkkat et svevgılıne sahıp cık sımdı kız mılletı erkek mılletınden daha beter.

bende bundan korkuorum canım öyle hergun mesajlasma falan yokta paronayaklaştım ıyıce bende :43:

Ben asla kabul edemem bu kadarınıda

Tamam arkadaşı olsun da eve gelip gitmeler felan yok anacım

Sende seviglini uyar o kadar da fazla değil yani okulda görüştükleri yeter
:19:

Ben asla kabul edemem bu kadarınıda

Tamam arkadaşı olsun da eve gelip gitmeler felan yok anacım

Sende seviglini uyar o kadar da fazla değil yani okulda görüştükleri yeter
:19:

ewt tam can sıkıcı bı durum nerdeyse hergun bu yuzden kavga edıoruz bana abarttıgımı soyluyo bende bazen asırıya kacıorum ama elımden bsı gelmıo kzıın sevgılısıde sevgılımın yakın arkadası offfff :43:

ewt tam can sıkıcı bı durum nerdeyse hergun bu yuzden kavga edıoruz bana abarttıgımı soyluyo bende bazen asırıya kacıorum ama elımden bsı gelmıo kzıın sevgılısıde sevgılımın yakın arkadası offfff :43:

aynısı ya bız varya 2 ay kavga ettık taaki kız sana asıgım dıyene kadar. bılıodum bole olcagnı sadece arkadasız dıo bıde benm sevglm. neler yasdk neler uzak durucak canm ne olursa olsn ılıskılerını bıtrmesnı sole.

aynısı ya bız varya 2 ay kavga ettık taaki kız sana asıgım dıyene kadar. bılıodum bole olcagnı sadece arkadasız dıo bıde benm sevglm. neler yasdk neler uzak durucak canm ne olursa olsn ılıskılerını bıtrmesnı sole.

offf böyle bişey olamaz ki sınıfta aynı ortamdalar apartmanda aynılar delircem ya delircem :43:

bazı seylere hayır denmelı bu ılıskının sorumlulugudur sen gıt bakalım baskasının evıne onla ıyıce dost ol ne dıcek kı bence bu dostlukta degl sevgılısı varsa mesafeyı ayarlayabılmelı bır de kız da dusunmelı ya bu cocugun sevgılısı var dıye ama herkes bızım gıbı dusunseydı bence de ılıskılerını bıtırmelerını soyle restını cek bunda tabı ı kıskanmakta haklısın canım ya ben olsam kıskanmak ne kelıme senaryo yazar yazar cıldırırdım:D

bak canmm.. ben 2 ay boyunca cıldırdım.. hırcınlastım.. kafayı yedım.. delırdım.. her gun antıdeepresanlarla durdum.. kac defa kavga ettık sınırı yok ve sırf o aptal kız ıcın.. 25 kılo verdım o salak kız yuzunden cok kotu oldum yaa..bunu kendıne yapma.. ne kadar da olsa sevgılın sucsuz olabılır ama bu kadar samımıyet olamaz. atesle barut yanyana durmazzz. ! eskı gunlerım gelıoda aklıma keske senaryolar kurup kendımı mahfetmeseymişim. yapma sakın bunları.. yapacgın tek sey sevgılınle son kez konusup ya o ya ben demen olsun.. emın ol sen kazanırsın... cunku devamı belli.. kıskanmakta haklısn..

bazı seylere hayır denmelı bu ılıskının sorumlulugudur sen gıt bakalım baskasının evıne onla ıyıce dost ol ne dıcek kı bence bu dostlukta degl sevgılısı varsa mesafeyı ayarlayabılmelı bır de kız da dusunmelı ya bu cocugun sevgılısı var dıye ama herkes bızım gıbı dusunseydı bence de ılıskılerını bıtırmelerını soyle restını cek bunda tabı ı kıskanmakta haklısın canım ya ben olsam kıskanmak ne kelıme senaryo yazar yazar cıldırırdım:D

o senaryoları sen bıde bana sor :) ama bı kız yuzundende ılıskımı mahvedemem cnm ya baska seyler bulmalıyım

canimm yaa seni cokkk iyi anliyorumm.....

bende senin yerinde olsaydim herhaldee cildirirdim..... cokk kiskancimm askimida cokk kiskaniyorum.. ben evliyim (yeni evlendik ama ben yurtdisinda kaliyorum kocamda turkiyede kaliyo ve bu bir sene ayri kalmak zorundayiz) ben esime guveniyorum guvenmesem burda icim icimi degil disimi bile yerdiiiii:27::27: ama sukur rabbim sabir veriyo bana aklima kotu seyler getirmiyorum...

ama bazen paranoyak gibi aklima bir suru seyler getiriyorum :1::1::1: cok sukur esim capkin biri degil ve etrafindaki herkesde beni biliyo,, bende onun butun arkadaslarini taniyorum icim rahat ama iste kiskanclikkkkkk icimde hep varr:26::26::26:

bundan bir şey çıkmaz, içini ferah tut. ancak sevgilinin arkadaşıyla o kızın ilişkisi yeniyse ve kıza gerçekten güvenmiyorsan şüphelerin haklı çıkabilir; onun dışında bir ihtimal vermiyorum. benim dışımdaki tüm yorumcular olumsuz görüş belirtmiş ama onların da böyle bir şey tecrübe ettiğini düşünmüyorum. sadece bir kişi örnek vermiş ama onun durumuyla senin durumun aynı değil.

Canım sen kızın erkek arkadaşına bi yakınlığınımı mı gördün acaba ondan mı böyle yapıyosun.bişeyler mi hissediyosun?

Kıskanmakta sonuna kadar haklısın bence..
Ama yapabileceğin ne var:50:
Benim erkek arkadaşımın da birkaç kız arkadaşı 'alenen' sarkıyordu. Ben de çok üzüldüm.. Ama karşı tarafa malesef anlatamıyorsun. Sen fesatlıkla suçlanabiliyorsun.
Sevgiline başka bir daire bul..(çok uçuk oldu)
Çok zor ya..Benimkinde okul bitmişti de rahatlamıştım. Hatta o kızlardan biri düğününe çağırmak için aradı erkek arkadaşımı. 'Üzüldün mü evleniyorum' diye demişti. Yuh ya. Nasıl bir zihniyet. Sen evleniyorsun. biraz utanma olur.

Back
X