yine kıskançlık krizlerim

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
ya kızlar ben bu kıskançlık huyumu yenemiyorum. durum şöyle sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı beni varlığıyla bıle rahatsız edıyor kıza sinir oluyorum üstelik aynı sınıfta 3ü de hep beraber bısey yapıyolar bende gıdıyorum arada ama kız sankı batıyo sevgılımın evıne gelıyor sevgılısyle oturuyolar muhabbet edıyolar cok normal bısı gıbı ama ben çıldırıyorum bütün konumuz sankı onlar kıza gıcık oldugum yetmıyomus gıbı kız evden tasınıyo yer bulamadıgından sevgılımın kaldıgı apartta oturuyo artık. Buda benım ıcın cok sınır bozucu bısey tamam arkadaslar kızın sevgılısıde var ama yok kendıme engel olamıyorum. Şimdi bide dipdibe oldular iyice çıldırmak uzereyım. Aşağı iniyolar falan sevgilimde saf kımseye hayır dıyemez tasınıo dıe yardım eder ne bılım aklıma her turlu sey gelıyo kızıda tam tanımıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum off napıcam ben böyle kızlar ya bi akıl verin içim hep böyle huzursuzmu olcak :43: :43:

sadece o kıza karsımı kıskancsın yoksa genelde oyle kıskancmısın

ya kızlar ben bu kıskançlık huyumu yenemiyorum. durum şöyle sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı beni varlığıyla bıle rahatsız edıyor kıza sinir oluyorum üstelik aynı sınıfta 3ü de hep beraber bısey yapıyolar bende gıdıyorum arada ama kız sankı batıyo sevgılımın evıne gelıyor sevgılısyle oturuyolar muhabbet edıyolar cok normal bısı gıbı ama ben çıldırıyorum bütün konumuz sankı onlar kıza gıcık oldugum yetmıyomus gıbı kız evden tasınıyo yer bulamadıgından sevgılımın kaldıgı apartta oturuyo artık. Buda benım ıcın cok sınır bozucu bısey tamam arkadaslar kızın sevgılısıde var ama yok kendıme engel olamıyorum. Şimdi bide dipdibe oldular iyice çıldırmak uzereyım. Aşağı iniyolar falan sevgilimde saf kımseye hayır dıyemez tasınıo dıe yardım eder ne bılım aklıma her turlu sey gelıyo kızıda tam tanımıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum off napıcam ben böyle kızlar ya bi akıl verin içim hep böyle huzursuzmu olcak :43: :43:

Kızın sevgilisi varsa niye kıskanıyorsun ki anlamadım :44:

Pek dert edecek bişey yok canım ya.
Sevgilisi varmış sevgilininde arkadaşıymış.
Sen boşuna dert ediyormuşsun gibi geldi.

Kiskanma sebebin, o kızın sevgilinle senden daha cok görüşmesi bence.

Alarmı bosuna çalıştırma. Kızın sevgilisi var. Sevgilin de ona başka türlü bakamaz zaten. Kankasının sevgilisi neticede.

Rahat ol ve asla sevgiline belli etme bence.

Erkek kardesim bu durumlarda o kızları cinsiyetsiz gördüğünü söyler.

Relax :)

Kiskanma sebebin, o kızın sevgilinle senden daha cok görüşmesi bence.

Alarmı bosuna çalıştırma. Kızın sevgilisi var. Sevgilin de ona başka türlü bakamaz zaten. Kankasının sevgilisi neticede.

Rahat ol ve asla sevgiline belli etme bence.

Erkek kardesim bu durumlarda o kızları cinsiyetsiz gördüğünü söyler.

Relax :)

inanırmısın canım ben bunu belli ettim hata yaparak ama onunda bana soledıgı sey aynı ben o kızı normal arkadas hatta erkek olarak gorebılıorum der bunu solemen ıcımı rahatlattı cnm gercekten :)

kız çok mu güzel merak ettim.. Oyüzden de kıskanıyor olabilirsinn cnm:34:

Son düzenleme:
kıskançlık krizlerine girme bence ortada bişey yok ki :10: sevgiline güveniceksin tabiki ama kıza güvenme gözünü açık tut derim bazı kızların ne yapıcağı belli olmuyo malesef :31:

Back
X