kıskançlık krizi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.938
28.619
798
mrb arkadaslar 5 aylık evlıyım.. evlılıgım de ıyı gıdıyor aslında ama son zamanlar da esıme bır haller oldu anlam veremıyorum.. kendıme bakım yapmam sorun halıne geldı makyaj yapmıcakmısım dıkkat cekıcek kıyafetler gıymıcekmısım ki ben gıyınmıyorum zaten.. ya da ne bılıyım bı yere gıttıgımız de saga bakma sola bakma at gozlugu taktıracak yakın da.. ya da arkadaslarla bı ortama gırdıgımız zaman sureklı gozu uzerım de bazen bısey soyleyınce farkında olmadan hemen kaş göz oynuyo.. butun moralım sıfıra ınıyo hıc bı tat almıyorum.. konusuyorum nıye boylesın seven adam karısını kıskanır dıyo.. ya tamam kıskanır da senın kı abartıya kacıyor dıyorum ama anlayan kim artık hıcbıyere cıkmak bıle ıstemıyorum.. ılk baslar da boyle degıldı ama ne olduysa son 2 hafta da oldu.. anlam veremıyorum kızlar :26:

birden böyle olması ilginç. ama bu durumun sizi yakında bıktıracağı muhtemel.

belki eşine çevresinden birisi ,eşin güzel filan dediyse kıskanmıştır..
son 2 haftada olduğuna göre..

belki eşine çevresinden birisi ,eşin güzel filan dediyse kıskanmıştır..
son 2 haftada olduğuna göre..

bilmiyorum ki adam 180 derece döndü cevresın de oyle dıyecek bırı var mı onu da bılmıyorum.. cunku arkadaslarından bıle kıskanan bı adam

birden böyle olması ilginç. ama bu durumun sizi yakında bıktıracağı muhtemel.

orası kesin zaten alısık olmadıgım bı durumla karsı karsıyayım..

Allah sana kolaylık versin arkadaşım.aynı benim eşimle yeni evlilik hallerimiz.14 yıllık evliyim,7 ay nişanlı kladım hiç birşeye karışmayan adam,daha ilk gece sigarama karıştı en sonundada bıraktırdı bana,kendide içiyor bu arada bencilliğe bak.makyaj yapmayacaksın,şunu giyme bunu giyme,biortama gireriz niye onu dedin niye bunu dedinduyar gibiyim sesini nasıl dayandın bunca sene diye.hep alttan aldım napim.benimki çok sinirli.3 yıldır çok az görüşüyoruz.marketeimiz var bizim sabah 9 da bir çıkar gece 12-1 de gelir.365 gün bu böyle 1 kızım bi oğlum var çocukların sesinede tahammül edemez beyefendi.ayyyy çok şükür iyiki evde değil hiççç anlaşamıyoruz eşimle.sorumluluk sahibi maddi bir sorunumuz yok çok şükür.3 yıldır her yıl yazın 1 hafta on gün tatile gidiyoruz bir yerlere onun dışında fullll işte.anlayacağın arkadaşım değiştirirsin ama sen de yıpranırsın.Allah kolaylık versin sana vede banaaaaaaa:)

4,5 aya kadar normal davranan birinin bu davranışlarında bi sebep olmalı..eşine kendin soracaksın canım..
önceden tepki vermiyordun ,şimdi neden bu tepki diye..

14 yıl boyle devam etmesın benım kii yaa kafayı yerım ben hıc alısık degılım ki bu hallerıne

4,5 aya kadar normal davranan birinin bu davranışlarında bi sebep olmalı..eşine kendin soracaksın canım..
önceden tepki vermiyordun ,şimdi neden bu tepki diye..

soruyorum sormaz olurmuyum degısen ne dıyorum degısen bısey yok ben hep boyleydım sen gormuyordun dıyo.. aynı evde yasadıgım adamı ben mı gormicem ya.. degıstın ıste dedıgım de ben senın kocanım kıskanmak hakkım degıl mı dıye tepkı verıyor.. ben de senın karınım o zaman sen de bakım yapma dıyorum bı erkek ne kadar bakım yapar ki diyo.. valla kızlar benımkılerden cok parfumu kremı losyonu var saclarını yapmadan ne işe ne dışarı cıkar

Bazı erkekler böyle canım biz eşimle 7 ay nişanlı kaldık tanışma falan 1 yıl.hiç birşeye karışmaz,anlayışlı,sakin kendi kendime çok şanslıyım ne kadar anlyışlı bulunmaz hint kumaşı görüyordum ama,hemen ilk günlerde başladı,sana bir tavsiye daha arkadaşım taviz verme sen beni böyle gördün böyle sevdin de.ben çok alttan almışım şimdi pişmanım ama iş işten geçtiiiiiiiiiiiii.

sizin görmediğiniz ve eşinizin gördüğü durum olmuştur yanlış anlamayın sizden kaynaklı değil biliyorsunuz günümüzde sapkın kişilikli şahıslar çok fazlalaşı

böyle yapmasının sebebinin altın da inşallah kayınvalıde faktörü yoktur.. gelınlıgıme bıle karısmıstı kadın.. ıste ben de esımın razı gelmedıgı seylerı yapamıyorum yapsam da vıcdanım rahat etmıyor. erkekler bakımlı kadınları sever eslerının bakımlı olmasını ıster benım kı de tam tersı.. iş yemegıne bıle zar zor ızın aldım normalde olur hayatım gıdelım demesı lazımdı.. hıc bı anlam veremıyorum

sizin görmediğiniz ve eşinizin gördüğü durum olmuştur yanlış anlamayın sizden kaynaklı değil biliyorsunuz günümüzde sapkın kişilikli şahıslar çok fazlalaşı

olabılır onu da dusundum ama yanı ben bekarken gıydıgım kıyafetlerımı hep evde bıraktım dolabımı bastan asaı yenıledım.. hatta esımle aldık bazı kıyafetlerı bı yerde dıyorum acaba bırının baktıgını mı gordu naptı ama gorse orda kavga cıkarırdı

her gördüğü sapkla kavga edemeyeceğini bildiği için sizin üzerinizde baskıı uyguluyor sanıırım...resiminizden de gördügüm kadarıyla çok alımlı ve çekici bir bayansınız..bazı erkekler vardır iş yerlerin de ananm şu hatuna bak anam şu kıza bak gibi üslübu güzel olmayan kelimeler sarf ederler..eşiniz yanında da bu tarz başkalarının hanımlarıına yada kızlarına arkadaşları laf attıılarsa eşinizde bu adamla başka kadınlar hakkıında böyle düşünüyorsa benim eşim hakkında kimbilir neler diyordur diye düşündügü için size patlıyor olabilir..5 senelik evliyim biliyorm bu durumları...

hastalık boyutuna dogru ılerlıyor bu durum bence boyle yapmaya devam ederse eee yeter dıyecegım gunlerı goruyor gıbıyım

sen de baskı yap o zaman..sürme bunları,saçlarını dikkat çekici yapma, tara çık de sende..

canım benm erkeklerin gördüklerini ve bizim görmediğimizi iddia ettikleri şey yüzünden. yani erkek gözü. onlar kndi ortamlarında herşeyi
konuştuğu için milletin karısına kızına nasıl bakıyor erkek milleti iyi biliyor.
ondan dolayıdır. benim eşimde hamile olduğum halde o dar değil mi ya biraz daha uzun bi badi giysen filan yapıo. erkekler işte..................

bende hamileydim aklıma geldi Allah yavrunuzu bağışlasın size

Avatarın senin fotoğrafınsa maaşallah, tüh tüh çok güzel birisin gerçekten. Senin güzellliğin birinin dikkatini çekmiştir, bir şey demiştir belki sen bilmiyorsundur ama eşin duymuştur ya da bu tarz bir şey farketmiş olabilir. İnşallah her şey ayarında devam eder.

ama sevgılılık nısanlılık donemın de boyle degıldı o zaman da dıyen olmadı mı hiç.. eşim çok değişiyor ve ben artık onu tanıyamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…