• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Birazdan burda taşlanicam biliyorum ama anlatmazsam içim içimi yemeye devam edicek .Sevgilim 15 senedir aynı sokakta oturuyor ve herkes onu tanır bende 2 arka sokağında oturuyorum .Eski konularımda bi kızın arkadaşlarıyla onun yanında olduğunu konuştuğunu anlatmistim normalde kızlarla isim olmaz konuşmam derdi hep .Bi kere yanindayken bi kız gelip konuşmuştu .Ve o sürekli dışarıda elimde değil kiskaniyorum acaba kızlarla konuşuyor mu samimi mi diye gidip twitter bile açtım adına arkadaşlarını takip ettim takip eden bi kız bile yok .bilmiyorum elimde değil hala kiskaniyorum dışarıda kızlarla samimi mi görüsuyor mu diye birde taşınacak aynı mahalle ama biraz daha uzak içim içimi yiyor

CANIM BEIN BU NE KSIKANCLIK NE GUVENSIZILK SADECE SEYTANIN BIR VESVESESI BU AKLIN AKSIKANCLIK GELINCE BASKA SYELER DUUSN CUNKI KISKANCLIK INSANI REZIL DURUMLARA SOKUYOR INSANI KUCUK DUSURUYOR ..KISKANLCIKDAN BAZEN OYLE SYEELR YAPIYORKI INSAN USTU ACILINCA O INSNAIN GOZUNDEN DUSUYORUSN...SAKIN YAPMA BU VESEVESE SABRLI DAVRANIRSAN GUZEL OLUCAK

Dünyada işi gücü olmayan insanlar bütün enerjisini bir erkeğe verir ki genelde de üzülürler,bence eğer çalışmıyorsanız biran önce bir iş bulun,çalışıyosanız sizi meşgul edicek pozitif uğraşlar bulun,kendinize güvenin pozitif ve bakımlı olun.Eğer bir erkeği elinde tutmak istiyorsan onu kendine hayran bırakman lazım enerjinle,böyle paranoya birini dünyada kızsız kalan en çirkin erkek bile istemez,yada üstünlük taslayarak ezikler haberiniz olsun

Ben de kıskancımdır ama bunun dozu biraz fazlaymış. Kız arkadaşları tabiki olacak ama siz baskı kurdukca o size "aram yoktur" dıyecektir. Şüphelendiğiniz bişey mi var?

Birazdan burda taşlanicam biliyorum ama anlatmazsam içim içimi yemeye devam edicek .Sevgilim 15 senedir aynı sokakta oturuyor ve herkes onu tanır bende 2 arka sokağında oturuyorum .Eski konularımda bi kızın arkadaşlarıyla onun yanında olduğunu konuştuğunu anlatmistim normalde kızlarla isim olmaz konuşmam derdi hep .Bi kere yanindayken bi kız gelip konuşmuştu .Ve o sürekli dışarıda elimde değil kiskaniyorum acaba kızlarla konuşuyor mu samimi mi diye gidip twitter bile açtım adına arkadaşlarını takip ettim takip eden bi kız bile yok .bilmiyorum elimde değil hala kiskaniyorum dışarıda kızlarla samimi mi görüsuyor mu diye birde taşınacak aynı mahalle ama biraz daha uzak içim içimi yiyor
Belli ki çok küçüksün.Büyüdükçe kendine güvenin geldikçe aşarsın bu durumu.Zaten burda taşlanacağım diyerek başlamışsın ya,kendinde normal olmadığının farkındasın.Elimde değil lafı da,aciz basiretsiz insanların silahıdır unutma.İNsanız kızlarla da işimiz olur erkeklerle de.Çalışma hayatına gireceğiz.İş arkadaşlarımız da olacak.Kızlarla erkeklerle konuşmamak ne demek insan kendini bildikren sonra.

Ben seni taşlamayacağım açıkçası. Eşimin sokak ortasında bekar kızlarla konuşmasından bende son derece rahatsız olurdum.

İş arkadaşı olur, komşu akraba olur, yolda görmüş selam verip hal hatır sormuştur amenna, onun dışında yok arkadaşıymış, bilmem nesiymiş birde genç bir hanım olacak! Asla bana göre değil.

Biz eşimle bu konularda hiç sıkıntı yaşamadık bugüne kadar, bundan sonrada yaşamayız inşallah. Hiç sevmem böyle şeyleri. Sokak ortasında şapur şupur öperler ya birde birbirlerini arkadaşım bilmem neyim diye...

yahu konuşmak var konuşmak var, tam anlamadım siz yanındayken gelen kız ne dedi mesela, sizi sordu mu, kötü bişey sezdiniz mi?

bunda taslayacagimiz ne var yani kiskancligin takintiya donmus zihnini yoruyosun zararin kendine zaten Allah sifasini versin

Bi ise girin
Mektep okuyun
Kitap okuyun
Spor yapin
Yuruyun fazla bos vaktiniz var sanirim ve bos durmaktanda caniniz sıkılıyo sanırım

Zor is kolaylıklar diliyorum
Erkek arkadasinizi cam fanusa koyma fikride fena degil mesela.

devam et, nasıl olsa bir gün senden sıkılıp gider, rahatlarsın..

Back
X