- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
Kıskançlık her ilişkide olur ama fazlası hastalık gibidir. Günden güne yer bitirir insanı valla iliklerine kadar işler. Nişanlına güvenmekle başla ve bu sözde kalmasın ona bunu hissettir. Çünkü o da bi insan ve emin ol ki sabrı bi yerde taşacaktır. Aman Allah korusun huzursuzluğa hiiiçç gerek yok :)Merhaba kızlar. Benim ailem ve nisanlim arasinda sorunlar vardi halloldu cok sükûr. Gel gelelim benim kıskançlıklarıma bi çare bulamadık. Nişanlım işi gereği iki bayanla aynı ortam calısmak zorunda. Bende çok rahatsız oluyorum. Aklımdan neler geçiriyorum. Acaba şu an napıyolar konuşuyolar mı ?muhabbet ediyolar mı? O da farkında rahatsız oluyor. Hep söylüyor bu konu açılınca tartisiyoruz. Ben haksız çıkıyorum cünkü.tekrar yapmiyacam diyorum ama olmuyor.tutamiyorum kendimi istemsiz olarak sorular soruyorum. Sen bana güvenmiyorsun biz nasil evlenecez boyle . Benim hayatimda biri varsa baska kimseyi gormem falan. Hakli da. Yapı olarak insanlarla iyi anlaşan konuşan muhabbet eden bi insan. Bende hep diyorum senin boyle olman karsidakini yanlis anlamaya iter diye.iste bilmiyorum her seferinde haksız çıkmaktan bunaldım. Kendi mi nasil düzeltebilirim büyük yemin ettim bu konuda cünkü
bende hergün bugun kimi ayartsam diye gidiyorjm işe. hepsi cok mükemmel oldukları icin hayallerimi susluyorlar.yav he he
bi sizin kocalarınız sevgilileriniz var zaten dünyada
cokta mesgul degilsin galiba :) genelde anlattigin boslukttan oluyoda o bakima dedim. yani hayatin yogun geciyosa unutuyosun bu tarz seyleri aklina gelmiyorYüksek lisansla meşgulum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?