• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizlerim

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba kızlar. Benim ailem ve nisanlim arasinda sorunlar vardi halloldu cok sükûr. Gel gelelim benim kıskançlıklarıma bi çare bulamadık. Nişanlım işi gereği iki bayanla aynı ortam calısmak zorunda. Bende çok rahatsız oluyorum. Aklımdan neler geçiriyorum. Acaba şu an napıyolar konuşuyolar mı ?muhabbet ediyolar mı? O da farkında rahatsız oluyor. Hep söylüyor bu konu açılınca tartisiyoruz. Ben haksız çıkıyorum cünkü.tekrar yapmiyacam diyorum ama olmuyor.tutamiyorum kendimi istemsiz olarak sorular soruyorum. Sen bana güvenmiyorsun biz nasil evlenecez boyle . Benim hayatimda biri varsa baska kimseyi gormem falan. Hakli da. Yapı olarak insanlarla iyi anlaşan konuşan muhabbet eden bi insan. Bende hep diyorum senin boyle olman karsidakini yanlis anlamaya iter diye.iste bilmiyorum her seferinde haksız çıkmaktan bunaldım. Kendi mi nasil düzeltebilirim büyük yemin ettim bu konuda cünkü :-)

Eşine guvenmekle başlayabilirsiniz. Çünkü iş hayatında illaki karşı cinsle muhabbet oluyor iş gereği ben mesela Pirelli bayisında çalışıyorum yüzde 90 musteriler erkek ve çalışanlarda koçan mesafeliyse hiç bır problem yok. Arada sırada iş yerine ziyarete gidersin o bayanların tutumlarına bakarsin. Belki ozmn için rahat eder.

Bu kiskanclik oyle birseyki yemin etmekle soz vermekle duzelmiyor malesef. Nisanlin insanlarla iyi anlasan biriyse zaten heryerde kizlarla erkeklerle muhabbet edecektir. Buna alistir kendini. Once kendine guven. Is yerindeki bayanlari gordunmu? Belki onlarda nisanli ya evlidir. Nisanlin seni begenmis sevmiski nisanlanmis o kizlarda bunu biliyordur zaten. Guveneceksin baska yolu yok!

Yüksek lisansla meşgulum bu aralar

bende eskiden öyleydim.
ama bir yerde okumuştum. kendilerini sevmeyen insanlar kıskanç olur diye bir makale. ondan sonra değişmeye başladım. çünkü durduk yere kendimizi ve çevremizdekileri üzüyoruz.

Bu kiskanclik oyle birseyki yemin etmekle soz vermekle duzelmiyor malesef. Nisanlin insanlarla iyi anlasan biriyse zaten heryerde kizlarla erkeklerle muhabbet edecektir. Buna alistir kendini. Once kendine guven. Is yerindeki bayanlari gordunmu? Belki onlarda nisanli ya evlidir. Nisanlin seni begenmis sevmiski nisanlanmis o kizlarda bunu biliyordur zaten. Guveneceksin baska yolu yok!
görmedim maalesef daha kendunden küçükler bekarlar. Görmediigim icin tüm bunlar. Ne bilim ya hic güvenesim gelmiyor nedense

Kadınlar heryerde..
Eve kapatman lazım anca öyle, işte ayrilmasini soyle ve evinin adamı cocuklarimin babasi olacaksın de ve eve sen bak -.-

Off bende senin gibiyim,hatta şunu yazarken bile yaptığım tüm kıskançlıklar film şeridi gibi geçiyo gözümün önünden

Haksiz cikiyorum dediğinize gore nisanliniz guvenmemenizi gerektirecek bisey yapmamis bugune kadar. Demekki tamamen sizinle alakali bi sorun. Cozmesi de size kaliyor

Bilmiyorum bana cok sacma gelir sebepsiz kiskancliklar. Insani bunaltir ve yıpratir.

Bi insanin 7_24 nerde olduğunu ne yaptigini kimle konustugunu bilemezsiniz. Guven olmadan bi iliski bi evlilik yürümez. Yuruse de yipranir, can sikar, tadi kacar..

Ben soyle dusunuyorum ; benim goz hapsim sayesinde bana sadik kalacak adam kalmasin zaten cunku niyeti meyili olan insan eninde sonunda yapar surekli takip edemezsiniz ya.. yalanini yakalarsin ne bileyim bi yanlisi olur o zaman anlarim kiskanmayi da , kadınlarla muhattap oluyor diye kiskanmak biraz asirinin asirisi geliyor bana. Cevresinde sizden baska kadin olmadigi icin sizinle olan bi adam mi daha guvenilirdir yoksa sizinle olmayi secen sizi seven adam mi ?

Ilk once yaptiginin sacma bisey oldugunu kabul et.
Ne geciyor eline kiskaninca?
Mutluluga eriyor olmaniz lazimki sen her gun her gun tekrarliyosun o yuzden.
Mutluluga erdirmiyormu?
Sorunmu yaratiyor bu aranizda?
O zmn neden yapiyosun?

muhabbet etse ne olucak zannediyorsunuz çok merak ettim..
kıskançlık dediğiniz şey ortada bir durum olur yaşanır..sizin ki takıntı maalesef..durduk yerde kıskanılmaz..

rahat bırakın şu adamları eğer hamurunda varsa sizler bu şekilde neticeyi geciktirebilirsiniz ancak..

Napsın adam sen istiyosun diye asosyal olup kariyerini mi bitirsin?

Ben olsam bnde kıskanır m ama iş bu takma o kdr

Kız benim kocamın yanında iki moldovyalı hatun Çalışıyor. Ben öleyim o zaman :KK53:

Kafana bile takma,nişanlına güven. Ben gidiyorum iş yerine kızlarla kahve içip sohbet ediyoruz. Seviyorum onları.

Bütün kadınlar sıraya girmiş kocalarımızı beklemiyorlar sonuçta ;)

Her zaman , her yerde kadinlar olacak, bundan kacis yok malesef.
Eve de baglayamayacaginiza gore nisanlinizi...
Bence adami sik bogaz etmeyin, rahat birakin.
Ama siz istiyorsaniz arada kontrol edersiniz.

Bu tarz kıskançlıkları çok saçma buluyorum ben.Adam 2 kadını alıp eğlenmeye gitmiyor sonuçta,aynı ortamda çalışıyorlar.Ne yapsın hiç konuşmasın mı istiyorsunuz? Bu kadar abartmayın ya,herşey dozunda olmalı.Ben erkek olsam gerçekten böyle kıskanç kadınlarla yapamazdım.Yazık adamlara üzülüyorum bazen,bir insan bu kadar da sıkılmaz ki ya.

sizleri okudukca o kadar kiziyorum ve kendimi kotu hissediyorum ki. işyerinde 5 bayaniz 145 erkek dort erkekle aynı odadayim gelen gidende cabasi. resmen bize erkek avcisi muamelesi yapıyorsunuz. ayip ya. cok kiymetlilerinizi evden cikarmayin o zaman.

Back
X