• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık, kurtulmak istiyorum :(

Bluenick

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
28
4
1
29
BİRAZ UZUN AMA LÜTFEN ZAMAN AYIRIP OKUYUN :KK43:

Meraba benim 3 yıldır bi çıktığım vardı önceki ilişkilerinde bişeyler yaşamış kızlar yanlış yapmış bana zaten güvenmeyerek başladık hiç bi kıza güveni yokmuş sürekli durur durur ayrılırdı birden güvenmiyorum deyip ayrılırdı. Evden çıkamazdım giyinişime saçımı düzleştirmeme herşeyime karışırdı ve de bana sürekli ben erkeğim sen kızsın ben yaparım sen yapamazsın senin namusun var senin adın çıkar ama benim yok diyodu ya ben yaparım sen yapamazsın dediğide facesini açmış ayrılınca bende açmıştım bu. Sen kızsın yerini bilceksin ben ne dersem tamam diceksin demiyosanda gidersin ben böyleyim derdi bi mesajda askm yazmazsam kavga çıkarırdı çalıştığım yeri basmıştı bikere herkese beni kötülerdi şuan gene ayrıyız ama onu unutmayı bu defa kafaya koydum iş bile buldum ama gitmeye korkar oldum kız arkadaşım bile yok neden istemiyo bilmiyorum annemgil istemiyo çok kızıyorlar bana . sürekli bu sefer bitti deyip deyip çıkıp geliyo git gel akıllı bi dediği bi dediğini tutmaz napcam bilmiyorum ama artık onu istemiyorum çok çektim onun yüzünden:KK43: ağzından küfür eksik olmuyo bikerede kıskançlığından tekme atmıştı herkesin içinde yapma küfür etme diyorum sus sen söyleyince inadına yapasım geliyo derdi çok sinirli bi yapısı var :KK43: bunun neresini sevdin diceksiniz bilmiyorum seni seviyorum herşeyi kıskandığımdan yapıyorum kimseyi senin kdr sevmedim diyodu belki de bunlara kandım.... Biliyorum iğrenç biri :(

Son düzenleme:
BİRAZ UZUN AMA LÜTFEN ZAMAN AYIRIP OKUYUN :KK43:

Meraba benim 3 yıldır bi çıktığım vardı önceki ilişkilerinde bişeyler yaşamış kızlar yanlış yapmış bana zaten güvenmeyerek başladık hiç bi kıza güveni yokmuş sürekli durur durur ayrılırdı birden güvenmiyorum deyip ayrılırdı. Evden çıkamazdım giyinişime saçımı düzleştirmeme herşeyime karışırdı ve de bana sürekli ben erkeğim sen kızsın ben yaparım sen yapamazsın senin namusun var senin adın çıkar ama benim yok diyodu ya ben yaparım sen yapamazsın dediğide facesini açmış ayrılınca bende açmıştım bu. Sen kızsın yerini bilceksin ben ne dersem tamam diceksin demiyosanda gidersin ben böyleyim derdi bi mesajda askm yazmazsam kavga çıkarırdı çalıştığım yeri basmıştı bikere herkese beni kötülerdi şuan gene ayrıyız ama onu unutmayı bu defa kafaya koydum iş bile buldum ama gitmeye korkar oldum kız arkadaşım bile yok neden istemiyo bilmiyorum annemgil istemiyo çok kızıyorlar bana . sürekli bu sefer bitti deyip deyip çıkıp geliyo git gel akıllı bi dediği bi dediğini tutmaz napcam bilmiyorum ama artık onu istemiyorum çok çektim onun yüzünden:KK43: ağzından küfür eksik olmuyo bikerede kıskançlığından tekme atmıştı herkesin içinde çok sinirli bi yapısı var :KK43: bunun neresini sevdin diceksiniz bilmiyorum seni seviyorum herşeyi kıskandığımdan yapıyorum kimseyi senin kdr sevmedim diyodu belki de bunlara kandım....

eski erkek arkadaşınız doğru söylemiş, hakikaten namusu yokmuş.
arkanıza bakmadan koşarak kaçın.
bu ilişki değil eziyet. ölmeden mezara girmişsiniz siz.

Bunların binde birini öz babam yapsa evden kaçardım. Rica ederim aklınızı başınıza alın; yarın öbür gün suyunuzu, yeminizi de vermeye kalkar. Evcil hayvanı mısınız siz?

Onu bende düşünüyorum babam dese bunu evden gider yaşamak istemezdim ama niye bunu çektim, çekiyorum diye

Sevgiliye tekme atmak ne demek ya. Benim sevgiliminde ufak tefek arızaları var ama bunları okuyunca koşup elini öpesim geldi yani. Yanımızda başkası varken daha da çok dikkat eder hareketlerine gayet makul mantıklı şeylerde saygılı olarak kıskançlık belli eder yani bunlar çok ağır şeyler canım yaşanır mı bununla.

eski erkek arkadaşınız doğru söylemiş, hakikaten namusu yokmuş.
arkanıza bakmadan koşarak kaçın.
bu ilişki değil eziyet. ölmeden mezara girmişsiniz siz.

Evet öyle biz sevgili değil millete rezil oluyoruz ama bilmiyorum büyü mü şeytan tüyümü çekiyo bıraktırmıyo

Sevgiliye tekme atmak ne demek ya. Benim sevgiliminde ufak tefek arızaları var ama bunları okuyunca koşup elini öpesim geldi yani. Yanımızda başkası varken daha da çok dikkat eder hareketlerine gayet makul mantıklı şeylerde saygılı olarak kıskançlık belli eder yani bunlar çok ağır şeyler canım yaşanır mı bununla.

Yaşanılmıyo zaten nasıl yaşadım bende bilmiyorum kıskanıp sinirlenince canavar gibi oluyo herşeyi yapabilcek bir tip hep söylüyorum küfür etme falan diye sen böyle diyince daha çok yapasım geliyo diyo

Sevdiği için kiskaniyor, sevdiği için insan yerine koymuyor, sevdiği için sövüyor, sevdiği için dövüyor, sevdiği için öldürüyor..

Devam et. Buraya konu aç ne yapmam lazim diye. Evlen filan diyelim di mi?

Seven insan tekmeler, kıskançlığıyla, hayatına koyduğu ambargolarla o hayatı sana zindan eder, yüzüne karşı sana güvenmiyorum diyerek hakaret eder, yani çok haklısın sevdiğine inanmakla. Deli gibi seviyor adam seni.

Sevdiği için kiskaniyor, sevdiği için insan yerine koymuyor, sevdiği için sövüyor, sevdiği için dövüyor, sevdiği için öldürüyor..

Devam et. Buraya konu aç ne yapmam lazim diye. Evlen filan diyelim di mi?

Oraya yazdım artık ne sevgili olmak, ne de evlenmek istiyorum bıktım bende yoruldum dediklerinizin farkındayım unutuyorum tam karşıma çıkıyo aklımı çeliyo izin vermek istemiyorum

Seven insan tekmeler, kıskançlığıyla, hayatına koyduğu ambargolarla o hayatı sana zindan eder, yüzüne karşı sana güvenmiyorum diyerek hakaret eder, yani çok haklısın sevdiğine inanmakla. Deli gibi seviyor adam seni.

Bilmiyorum inanılcak gibi değil inandım ama hayatımı zehir ettiğinin farkındayım ..

Bilmiyorum inanılcak gibi değil inandım ama hayatımı zehir ettiğinin farkındayım ..
Bence yeterince farkında değilsin ki hala karşıma çıkıp, kafamı karıştırıyor diyebiliyorsun. Bir an önce "ben bu manyağı hak etmeyecek kadar kıymetliyim, tek bir ömrüm var o da bir psikopat için harcanmayacak kadar değerli" diye düşünmeye başlarsan, çabuk arkanda bırakırsın kafa karışıklıklarını.

Back
X