- 30 Eylül 2015
- 28
- 4
- 1
- 29
Niye çekiyorsunuz peki? Canınızın kıymeti yok mu?
Önceden olsa yok o daha kıymetli derdim ama artık var birazda olsa gerçekleri görmeye başladım tamamen hayatımdan çıkarmak istyorun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye çekiyorsunuz peki? Canınızın kıymeti yok mu?
Bence yeterince farkında değilsin ki hala karşıma çıkıp, kafamı karıştırıyor diyebiliyorsun. Bir an önce "ben bu manyağı hak etmeyecek kadar kıymetliyim, tek bir ömrüm var o da bir psikopat için harcanmayacak kadar değerli" diye düşünmeye başlarsan, çabuk arkanda bırakırsın kafa karışıklıklarını.
Ayrılsa ne olurdu, sanki bulunmaz hint kumaşı. Neyse, ucuz kurtulmuşsun yine, bir de böyle manyaklarla sevgili olmakla yetinmeyip evlenenler var. O yüzden sakın tekrar barışıp hayatını yakma.Düşüncem artık bundan sonra bu zamana kadar düiünmediğime pişmanım hep benim yüzümden ben izin verdim bu kadar ileri gitmesina ama hep ayrılırım diye tehdit etti ayrılmasında korktum
eski erkek arkadaşınız doğru söylemiş, hakikaten namusu yokmuş.
arkanıza bakmadan koşarak kaçın.
bu ilişki değil eziyet. ölmeden mezara girmişsiniz siz.
canım kendinde farkındasın zaten biliyorum bu adamın neresini sevdin diyeceksiniz tarzında yazmışsın.adamın beş para etmez olduğunu bildiğin halde vazgeçemiyorsan seninki takıntı olmuş artık.bence bir psikologla falan konuş .yani böyle bir adamdan vazgeçememek için afedersin ama kafadan birkaç tahta eksik derler ya aynen öyle olmak lazım.kendine saygın olsun. o kim ki milletin içinde sana tekme atacak hakaret edecek?
Uyaaaninnnnn yaaa
Ya seven insan bunu yapar mi Allah aşkına. Ne kıskançlığı ya..Kendinizi kandirmayin ya.. Adam sadistin teki.. Siz de mazosist.. Dayak atsa onu da kabul edeceksiniz sanırım.. Kendinize bunu layık görüyor musunuz? Adam cani sıkıldıkça gidip gidip geliyor. Biraz kendinizi sevin ya. Kendinizi dusunmuyorsaniz ailenizi düşünün..
Ayrılsa ne olurdu, sanki bulunmaz hint kumaşı. Neyse, ucuz kurtulmuşsun yine, bir de böyle manyaklarla sevgili olmakla yetinmeyip evlenenler var. O yüzden sakın tekrar barışıp hayatını yakma.
Onun gibi sevecekse, kimse sevmesin zaten. Sevgi bu değil, o kendini kandırmaya devam etsin ama seni kandırmasına izin verme. İnsan sevdiğini bu kadar hırpalamaz, ona kıyamaz.Dediğiniz gibi sen benle hint kumaşısın başkasıyla toz bezi derdi seni kimse ben gibi sevemez derdi aklıma geldi siz bötle deyince
E yaşama o zamanbende istemem bunları yaşamak
Sevgilin şizofren galiba. değilse bile ciddi psikolojik sorunları var belli. sen devam edersen onunla seninde kişilik ve karakterin tamamen kötüleşecektir. sağlıklı birey olmayacaksın.
bence siz huzur kelimesinin anlamini bilmiyorsunuz. Bu eziyete ne gerek var sessiz ,sakin ,saygi duyulan gercekten sevgi olan bir iliski varken . Ya birakin gitsin ne diye her seferinde ikna oluyorsunuz .
canım bana öyle geliyorki adan yalandan gelip iki tatlı laf etse sen yine barışırsın ne olur aç gözünü.. yarın evlensen boşansan eski eşi tarafından öldürülen kadı manşetinde yer alırsın allah korusun adam psikopat bence. sakın diyeyim benc ebarışma yazık günay gençliğine seni bu yaşa getiren ailene.
Konunuz baska bir kiskanclik konusuyla neredeyse ayni. Birde o okulu birakmisti sevgilisi icin. Sizmisiniz o? Cok benziyor. Konuya gelince herseyi gectim sizi baskalarinin yaninda kucuk dusuren, tekme atan, kufur eden birisini nasil oluyor hala dusunebiliyorsunuz. Boyle tipler ayrilmak isteyince de ariza cikarirlar. Yol yakinken don. Numarani falan degistir kurtul