• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık mantığımı yedi

aynur3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
99
1
48
İzmir
konuşacak beni anlayacak kimsem yok herkes abarttığımı hatta delirdiğimi düşünüyor buna kendimde dahilim ama içimde bi his var onu yenemiyorum... eşimin her halinden her lafından her sözünden birşey çıkarıyorum..benim bu evlilikte önde olmam gerekirken kendimi küçültüyorum.mevzularım çok uzun çok derin...bugün bir karar aldım silkelendim kendime gelmeye çalıştım ben güçlü bir kadınım güçlü olmak zorundayım bu eşimde olsa kimse için üzülmemeliyim mutsuzluğa değil mutlu olmaya odaklanmalıyım lütfen benim için dua edin inşallah bu sefer başarabilirim ve kendi gözümde yeniden yücelebilirim...

kıskançlık her zaman kavga getirir
bunu test ettim onayladım

güvenmiyor musunuz sevgilinize/eşinize
hiç sevmem kıskanç eş :45:

artık o kadar dolmuşum ki mantıksız cümlelerle içimden geldiği gibi yazmışım...özetle eşime karşı inanılmaz bir güvensizlik duyuyorum her şeyinden şüpheleniyorum her lafı yalan diye düşünüyorum.resmen ızdırap çekiyorum onada çektiriyorum..ben böyle bir kadın değildim...bu durumu aşmak yeniden kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum...

artık o kadar dolmuşum ki mantıksız cümlelerle içimden geldiği gibi yazmışım...özetle eşime karşı inanılmaz bir güvensizlik duyuyorum her şeyinden şüpheleniyorum her lafı yalan diye düşünüyorum.resmen ızdırap çekiyorum onada çektiriyorum..ben böyle bir kadın değildim...bu durumu aşmak yeniden kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum...

Canım kaç yıllık evlisiniz, bilmiyorum ama zamanla o duygunuz azalır. Kıskansanız bile belli etmeyin.. Belli ettiğinizde tadınız kaçar çünkü. Güvenmiyorsanız arada bi kontrolünü yapın. nasılsa bişey karıştırsa ortaya çıkar.. başkada yapacak bişeyiniz yok zaten

Niçin güvenmiyorsunuz?
Güveninizi kıracak bir şey mi oldu?
Yoksa kuruntu diyebileceğimiz şeyler mi?

Sizi buna iten şey eşinizlemi alakalı.
Paylaşıp acsanızmevzuyu daha iyi cvp veririz.

ama bu kıskançlık değil ki güvensizlik :26:

Ayy sekerim gecmis konumu oku ;)
kiskanclikta sinir tanimiyodum ...
Simdimi??
Kendimi namaza kurana verdim ohh mis gonlum oyle ferahki..
En son ufak bi kavga oldu o kadr..
Dua et kardesim bol bol

Canimm seni benden daha iyi kimsee anlayamaz cünki bende oyleyimmm... O kadar paronoyak kiskanc ve guvensizimki anlatamam.. Ha adam bir sey yaptimi hayir, süpheli hic bir durum yok aramiz iyi.. Ama ben Surekli kontrol halindeyim her seyini ince ayrintisina kadar gizliden kontroll ederim
Kendime engel olamiyorum gordukce duydukca boyle aldatma olaylarini vs vs... Cok kotu bir duygu boyle supheyle yasamak. Esime belli etmemeye calisiyorum bunlari tabiki ama arada patlak veriyor. Oda hic sevmez boyle kiskanclik guvensizlik olsun arada hayatta tahammul edemez bende bole icten ice kendimi yiyip bitiriyorum evleneli 1.5 sene oldu baslara gore yine iyi sayilirim ama halaaaa cok buyuk sorunlar yasiyorum bu Yuzden omrumden ömür gidiyo resmen :( bazende diyorum supheli bir sey yok ne diye husnu kuruntu yapiyorum ama iste seytan hep vesvevese veriyo :43:

Cnm ben ne anlatmak istedigini az cok anlamis gibiyim !!!! kendimden ornek vermek istiyorum sana ben asiri kiskanc bir insan degilim hatta kiskanc oldugumu soyleyemem yerine gore !!! bence seninki kiskanciktan oturu suphe cunku bende evliyken ayni durumdaydim eski esimi cok nadir kiskanirdim ama onun hakkinda kafamda cok soru isareti olusmaya baslamisti ve ondan ayrilmaya karar verdigimde ve sonrasinda anladimki suphelerimin hic biri yersiz degilmis kafama taktigim ufacik detaylar ve dusuncelerimin hepsi gercek oldu hatta eski esim on katinida yapti ayrica kendimi ona gore her zmn kucuk gorurdum nedenini bilmiyorum tabikide oda kendisini benden ustun gorurdu beni ezmeye calisirdi surekli beni hic bir zmn guclu gormedi benim dusuncelerime bile saygisi yoktu hersey onun istedigi gibi olacakti ve kurtuldum ne oldu biliyormusun ondan kat ve kat guclu oldugumu gordum hatta bunu kendiside soyledi bana sen guclu kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadinmissin dedi seni tebrik ederim dedi !!!! yani bu sadece bir ornek tabikide senin ne yasadigini bilemem Allah yardimcin olsun !!!!

Son düzenleme:
Şuan tamda yaşadığım sorun bu. Sanki konuyu ben açmışım. Normalde hiç kıskanmazdım yani jiç kafama takmazdım bişeyleri ama artık en ufak şeyden kıllanıyorum herşeyi kafamda büyütüyorum resmen şizofren muamelesi görüyorum. Ama ben nedenini buldum. BDV :) burda kötü kocaları okudukça içimden bnim nişanlımda bana kazık atıcakmış gbi geliyo kafayı yemek üzereyim onada kafayı yedirtmek üzereyim ki 3.5 yıldır hiç kıskançlık yapmadım ama BDV ye girmeye başladıktan 1 2 ay sonra başladı bu paranoyalar :D

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

bence bu senle alakalı değil eşinle alakalı bir durum
sana bu hisleri yaşatan eşin
senin kıskanmandan ve ikilemde kalmandan hoşlanıyor onun için seni kıskandırıyor olabilir

yakın arkadaşımın kocası öyle çünkü

bayanlardan aldığı övgüyü ima eder, havalı bir tip gibi olmaya çalışıyor,( aslında havalı olacağı bir dayanağı yok,kilolu,işiyok ve kadın öğretmen)
o kendini karısına karşı değerli göstermeye çalışıyor

seninkide sana güven vermiyordur sana
ama ona karşı dik dur
sen kıskandırmaya çalış ve tamamen değiş bakalım neler oluyor

cevaplarınız desteğiniz için cok tesekkür ederim hepinize💜6seneye yakın beraberiz 4senedir evliyiz flört döneminde karşılıklı hatalar yaptık ,güvensizlik ordan başladı bide eşimin 2.evliliği ve aramızda ciddi yaş farkı var problemlerden biride bu..şu anki psikolojim berbat...gerçekten çok zor bi durum dedektif gibiyim bazen beynim patlıyacak zannediyorun düşünürken...eşimde aşırı kıskanç hiçbir yere göndermez yalnız başıma...ama ona sorsan onun haklı sebepleri varmış bana rahat batıyomuş bunları düşüneceğine nasıl mutlu oluruz diye düşün diyo.. haklı söylediklerinin çoğunda😟 maneviyata yönelmem lazım bu vesveseci şeytan beni bitirmeden...dua ve iyi dileklerinizi bekliyorum❤️

bende zamanında çok kıskançtım baktım bana zarar veriyor kendimi eğittim kıskançlık yapmıyorum artık sebepsiz yere.kıskanılmak daha keyifli inan bana.

şeytan ailelerin huzurunu bozmak için uğraşır. vesvese yapıyorsunuz sanırım. aklınıza kötü şeyler geldi mi euzu besmele çekin. dualarınızı okuyun. vesvese balon gibidir üstüne gidildikçe büyür. üflemeyeceksin yani. yav he he de geç şeytanına :34:

Cnm ben ne anlatmak istedigini az cok anlamis gibiyim !!!! kendimden ornek vermek istiyorum sana ben asiri kiskanc bir insan degilim hatta kiskanc oldugumu soyleyemem yerine gore !!! bence seninki kiskanciktan oturu suphe cunku bende evliyken ayni durumdaydim eski esimi cok nadir kiskanirdim ama onun hakkinda kafamda cok soru isareti olusmaya baslamisti ve ondan ayrilmaya karar verdigimde ve sonrasinda anladimki suphelerimin hic biri yersiz degilmis kafama taktigim ufacik detaylar ve dusuncelerimin hepsi gercek oldu hatta eski esim on katinida yapti ayrica kendimi ona gore her zmn kucuk gorurdum nedenini bilmiyorum tabikide oda kendisini benden ustun gorurdu beni ezmeye calisirdi surekli beni hic bir zmn guclu gormedi benim dusuncelerime bile saygisi yoktu hersey onun istedigi gibi olacakti ve kurtuldum ne oldu biliyormusun ondan kat ve kat guclu oldugumu gordum hatta bunu kendiside soyledi bana sen guclu kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadinmissin dedi seni tebrik ederim dedi !!!! yani bu sadece bir ornek tabikide senin ne yasadigini bilemem Allah yardimcin olsun !!!!

Canım konu sahibinden cok cok özürdiliyorum ama şu anda ben de bu durumdayım, benmki kıskançlık değil güvensizlik değil...ama ben de eşimin üzerimdeki baskısı sonucu kendimi ona göre küçük göruyorumki statüm, aile yapım ondan üstün olmasına rağmen..benm eşimnde benm düşüncelerime saygısı yok ve saçma gelıyor dediğim olsun istiyor hep..sizde ne gibi sorunlar vardı ve boşanma kararını nasıl aldın?

cevaplarınız desteğiniz için cok tesekkür ederim hepinize💜6seneye yakın beraberiz 4senedir evliyiz flört döneminde karşılıklı hatalar yaptık ,güvensizlik ordan başladı bide eşimin 2.evliliği ve aramızda ciddi yaş farkı var problemlerden biride bu..şu anki psikolojim berbat...gerçekten çok zor bi durum dedektif gibiyim bazen beynim patlıyacak zannediyorun düşünürken...eşimde aşırı kıskanç hiçbir yere göndermez yalnız başıma...ama ona sorsan onun haklı sebepleri varmış bana rahat batıyomuş bunları düşüneceğine nasıl mutlu oluruz diye düşün diyo.. haklı söylediklerinin çoğunda😟 maneviyata yönelmem lazım bu vesveseci şeytan beni bitirmeden...dua ve iyi dileklerinizi bekliyorum❤️

Siz karsilikli olarak birbirinize resmen iskenge ediyormussunuz canim .boyle yurutemezsiniz ki evliligi.tamam sen kendini duzeltmek icin gayret et ama esin de duzelmedikten sonra zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim o kdar profesyonel bi yalancıymışki aylardır benim gözlerime baka baka yalan söylüyomuş..kızlar kimseyi kışkırtmak istemem ama içinize bi şüphe düştügünde mutlaka üstüne gidin...ben bide kendimi suçluyordum paranoyak oldum diye günlerdir deli gibi araştırdım ve sonuca ulaştım...iğreniyorum kendimden bu kadar iğrenç bir yaratıkla bir tutulduğum için...

Back
X