• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

o zaman görür tepkiyi..
elin oğlu dinlermi kardeş mardeş...
hem o mesajları kim görse tepki verir..
bak biz bile uyuz olduk burdan tanımayız etmeyiz...
hatta o mesajlar olmasa "kardeşidir sen kıskançlık ediyosun" derdik..
amaaaaa yok anacım sen haklısın sonuna kadar...

bende kıskandım ne yalan söyliyim cok kıskandım kocamın benim degil onun yanında yasamak istemesini cok kıskandım ve cok uzuldum. kocam beni zor toparladı bunalıma girmiştim. :50:

bak canım benim de 21 yaşında bi erkek kardeşim var, onu o kadar çok seviyorum ki hayatımdaki insanlara olan sevgimi kardeşim üzerinden tanımlarım örneğin eşime derimki seni kardeşim kadar seviyorum, sevgimin büyüklüğünü ifade eder bu,yoksa sevgileri farklı tabi, biri eşim biri balkardeşim, özetle ben de kardeşine bayılan bi ablayım, senin anlattığın çok farklı bi durum bunlar öz kardeşmi?
marazi bir bağ bu resmen, eşinde çanak tutuyo, ne demek kardeşinin eşiyle yarışmak, benim kardeşimde onu çekip çevirecek adam edecek bi kız bulsada rahatlasam keşke ben de, bide kız kardeşim olmuş olur

görümcen tuhaf, eşin de ondan huhaf...
anlaşılan çok yaş farkının da olması sebebiyle, görümcen kardeşini çocuğu gibi görmüş... seni de onların aralarına giren kara kedi...
görümcen evli mi? eğer değilse bi an önce başını bağlayın da, kocasına, kendi çocuklarına sarsın biraz...:ssz:

görümcen tuhaf, eşin de ondan huhaf...
anlaşılan çok yaş farkının da olması sebebiyle, görümcen kardeşini çocuğu gibi görmüş... seni de onların aralarına giren kara kedi...
görümcen evli mi? eğer değilse bi an önce başını bağlayın da, kocasına, kendi çocuklarına sarsın biraz...:ssz:

evlenmiyor hiç niyeti yok hiçç bikere dedigim gibi sölemeye kalktım paparayı yedim:ssz:

bak canım benim de 21 yaşında bi erkek kardeşim var, onu o kadar çok seviyorum ki hayatımdaki insanlara olan sevgimi kardeşim üzerinden tanımlarım örneğin eşime derimki seni kardeşim kadar seviyorum, sevgimin büyüklüğünü ifade eder bu,yoksa sevgileri farklı tabi, biri eşim biri balkardeşim, özetle ben de kardeşine bayılan bi ablayım, senin anlattığın çok farklı bi durum bunlar öz kardeşmi?
marazi bir bağ bu resmen, eşinde çanak tutuyo, ne demek kardeşinin eşiyle yarışmak, benim kardeşimde onu çekip çevirecek adam edecek bi kız bulsada rahatlasam keşke ben de, bide kız kardeşim olmuş olur

yani ne güzel işte... ben cok garip buluyorum karından annenden bile cok sever kardes demeyi cok entersan buluyorum anlam veremiyorum. biri onu doguran biiride ona cocuk doguran ömür veren kadınlar.

Anlaşılan görümcen seni kardeşiyle arasına giren bir karakedi olarak görüyor. Bir şeyde diyemezsin eşine, ablam o benim der.. Ama bi tuhaf geldi bana o mesajlar, çok hoşuma gitmedi açıkcası. Okurken çok sinirlendim.
Arkadaşların dediği gibi, eşine gelen o mesajlardaki numarayı kontrol et bence de. Gerçekten ablası mıymış diye

Anlaşılan görümcen seni kardeşiyle arasına giren bir karakedi olarak görüyor. Bir şeyde diyemezsin eşine, ablam o benim der.. Ama bi tuhaf geldi bana o mesajlar, çok hoşuma gitmedi açıkcası. Okurken çok sinirlendim.
Arkadaşların dediği gibi, eşine gelen o mesajlardaki numarayı kontrol et bence de. Gerçekten ablası mıymış diye

evet cnm abla öz ve öz ablaaa aynı numara bendede varrr

Hepimizin kardeşi var, aşmış bu muhabbet, çok dikkatli ol derim. Hayatında kimse olmayan bekar bir görümce evlenme fikrine o kadar ters bakmaz, herkes ister yuvasını kursun, istememe sebebinin annesi olduğuna inanmadım nedense. Dilde varmıyor söylemeye ama dikkat et ...

Hepimizin kardeşi var, aşmış bu muhabbet, çok dikkatli ol derim. Hayatında kimse olmayan bekar bir görümce evlenme fikrine o kadar ters bakmaz, herkes ister yuvasını kursun, istememe sebebinin annesi olduğuna inanmadım nedense. Dilde varmıyor söylemeye ama dikkat et ...

yaşı da büyük 40 lı yaşlarda . domaninat bir yapı belkide oyuzdende istemior olabilir yoksa erkek arkadaşları olmustu yani

çok üzgünüm dile getirmesi zor ama benim de aklıma ilk gelen ensest ilişki oldu. ikinci olarak da diğer arkadaşların da dediği gibi başka bir bayanı ablası gibi kaydetmiş olabilir mi diye düşündüm...
bazı ablalar aşırı düşkün olurlar kardeşlerine, benim de çevremde var kardeşine 3 yaşındaymış kendisi de onun annesiymiş gibi davranan bayanlar. ama görümcenin tavırlarına eşinin yaptıkları da eklenince biraz fazla sıkıntılı bir durum çıkıyor ortaya. bence problem senin kıskançlığın değil, ortada gerçekten normal dışı bişeyler var.
ne yaşadığını en iyi sen bilirsin ve kocanı da görümceni de kayınvalideni de en iyi sen tanırsın. o yüzden burda bizim yazdıklarımızla gaza gelip yanlış tavır takınma derim, madem bu kadar dominant, haksız gösterilen sen olursun.... ama bu sıkıntıyla da yaşanmaz, yakın dostlarından ve akrabalarından fikir al derim.

Ben bu duruma sasirmadim.
Kendi konumda dile getiremediklerim neredeyse, burada dile gelmis.
Seni cok iyi anliyorum cnm.
Benzer seyleri ne yazik ki bende yasadim gorumcemle.
Kendi basligimda beni elestiren o kadar cok kisi olmustu ki.
Ama ben her seyi dile getirememistim.
Balayindan sonra geldigimizde resmen kocamin kucagina oturmustu, amac neyse bilemiyorum artik.
Bu sefer tatilde ben esimle daha samimi olmaya calisinca da, 2gun boyunca surati dogrulmadi.
Bizimkininde baska kardesi var, ama ne hikmetse sdc benimkine bu duskunluk.
Arada 1yas var sdc ve utanmadan ben buyuttum diyebiliyor, cocugum gb o benim diyor.
Rabbim sabirlar versin sanada.
Basa cikamiyor insan, yapablecegin onun silahiyla onu vurmak, baska bir sey degil.
Birde benimki evli, ama o kocanin varligi yoklugu umrunda degil.
Rabbim yardimcimiz olsun.

" senin yanında yaşamak istiyorum senin için yasıyorum kimse beni senin kadar sevemez aşkım bebegim"

Başkası adına utanmak, utanmaların en beteri galiba...
Böyle bir şey mesaj atılır mı.. Vallahi çok utandım..
Emin misiniz ablasına attığına? Lütfen yanlış anlamayın beni, Allah korusun elbette ki... Ama ne bileyim...
Ablasına attı ise klinik bir olay söz konusu ikisinin arasında...
Mesajı doğru hatırladığınıza emin olduğunuzu düşünüyorum. Zaman geçtikçe insan duygularıyla "olay hatıralarına" başka bir yön verir..
Doğru hatırladığınıza eminseniz, eşinizin de, ablasının da psikolojik olarak yardım alması gerekiyor...
Altından pek çok şey çıkabilir...

Yine de siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar,

Son düzenleme:
Canım görümcenin bi arkadaşıyla fln o numaradan konuşuyo olablr mi yani görümcen belliki seni pek istemiyo başka birini ayarlamaya calışıyo olablr mi hayır numara aynı diyosun başkası olamaz diğer ihtimal cok cirkinki bence öyle değildir sanmam belliki aralanrında güçlü bi ilişki var erkek kardeşini her modelde görebiliyo bi oğul kardeş sevgili gibi herseyi olmuşş ama eşinn de öyle yazması normal değil canım yaa bence psikolojik olarak iyi değiller anlayamadım cok karışık Allah sabır versin eşine bi şeklde olanların yanlış olduğunu anlatablmen lazım sen değilde başka biri yadırgasa daha cok etkilenr belki çünkü eşler bazen bizim kıskanclık nedenyle ki bizden kaynaklanmıyo sorunlara objektif bakamadığımızı düşüneblrler..bide görümcene biraz taviz vermişsin o sertse sen de sert ol tatlım kim ki yani sana öyle davranamaz ky tepki vereblr sımartmış belliki toz kondurmuyo kimselere en nefret ettiğim sey ben kim olursa olsun haklıya haklı haksıza haksız derim yani..bence bian önce cöz bu işi yoksa daha cok üzülürsn..

Benim de bir Agabim var. 36 yasında evlendi boşandı; görümce oldum. Ayrıldıkları eşiyle görüşmüyorlar ama biz hala görüşüyoruz annemle. Onlar anlaşamadı. Temmuzda 2. Evliliğini yapacak; bu kızımızda cok iyi onunla da aramız iyi. Neden annem bize kız degil evlat alıyoruz diye aşıladı hep.

Abim cok değerlidir, canimdir falan ama o ne ya öyle. Beni cok simartillar tek kız oldugum için fakat o ne bicim mesajlar yavf.
Evli falan degil mı gorumceniz ?

allah yardımcın olsun canım ne kadar az görüşsen senin için iyi daha iyi malesef anormal bir görümce ve buna çanak tutan bir eş işin zor canım

diğer arkadaşımın da işi zor ne demek kucağa oturmak hiç hoş değil ayıp yani

Kadın kendini eşinizin annesi olarak görüyor diyelim yine de bu o mesajların ilişkinin, tavrın mazereti olamaz ki...Morali bozuk diye insan moral düzeltmek için ablasına seni eşime tercih ediyorum imajı yaratır mı çok yanlış bir davranış olmuş gerçekten.Ben seninle yaşamak istiyorum demek bir anlamda o kadının kafasında demek ki kardeşim evlendiğine pişman duygusu, düşüncesi yaratmıştır.Bu yüzden de bunlara güvenerek rahat rahat sizin üzerinize gelecektir.Bırakın ablası olmayı annesi olsa bile hiç bir sağlıklı ilişkide kimse bu cümleleri kurmaz.Adama derler madem onunla yaşamak istiyordun neden benimle evlendin diye.Bağlılık var bağımlılık var.İkincisi gerçekten çok tehlikeli olabilir.Bir ablanın erkek kardeşinin eşini kendine rakip görmesi ve ben daha çok seviyorum daha çok değer veriyorum gibi saçma sapan şeyler söylemesi hiç normal değil...
Bence siz bu konunun peşini bırakmayın...çünkü endişe verici.

Son düzenleme:
Back
X