• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

kocana haklı olduğunu ve durumun normal olmadığını iyice kafasına sok
görümcenin sana saygısızlık yaptığını
eşinin anlayacağı şekilde anlatmaya çalış.
kalıplaşsın artık bu yaşananların doğru olmadığı eşinin beyninde.

sonuçta eşini en iyi sen tanıyorsun,,, ailesi bir yere kadar tanıyor.

sürekli söylüyorum zaten cnm sürekliiiiii dedigim gibi degisimler oluyo

o msjlara çok şaşırdım okurken sevgilisine msj atmış sankii,,bu neyaa kardeşe bölemi msj atılırr sapıtmışlarr resmenn,,,nese senib eşinde bitioo tabiki kardeşinden ayraman ama mesefa koysun,,sık gitmeyinn,,bide görümcene koca bulunn...;)

sürekli söylüyorum zaten cnm sürekliiiiii dedigim gibi degisimler oluyo

etkiye tepki meselesi:34:

niye saygısız bir görümce yüzünden bunları yaşayasın ki? madem kaşındı sende kaşı o zaman ( eşine haklı olduğunu göstererek)

sinirlenmeden anlatmaya çalış,nabzına göre konuş
ve senın nıyetının kötü olmadığını, tek istediğinin huzur olduğunu, ve ablasının yaptığı şeylerin doğru olmadığını
her gün beynıne hatırlat.

bir müddet sonra farkı göreceksın:34:

Abla-kardeş ilişkisinin ardına sığınarak sapıkça fikirleri olan biri gibi geldi bana.Ayrıca kardeşini de karısından kıskanıyor :26:
Bu durumda eşin dikkat etmeli senin böyle hissetmemen için

Son düzenleme:
anlattiklarinizdan anladigim kadari ile esiniz yumusak basli, saygili, ailesine bagli biri..olaya iyimser yaklasmak istiyorum.insan cocuklarinin arasinda bile ayirim yapabiliyor.hangisi saygili, yumusak basli ise onu daha cok sevmiyormu.görümceniz cocugu gibi görmüs esinizi.onun karakterinden dolayi da daha bi duskun olmus ona.bu olayi böylece kabullenin.rahatsizda olmayin. o laf vurmalar falan hemen hemen her kayinvalide yapar.sizde kayinvalide rolunu görümceniz almis.esiniz ile araniza baska kadinlar girmesin de varsin ablasini sevsin. ona düskün olsun..zaten esinizde dengeyi ayarlamis..üzülmeyin.Allah baska üzüntü vermesin yuvaniza insallah..

anlattiklarinizdan anladigim kadari ile esiniz yumusak basli, saygili, ailesine bagli biri..olaya iyimser yaklasmak istiyorum.insan cocuklarinin arasinda bile ayirim yapabiliyor.hangisi saygili, yumusak basli ise onu daha cok sevmiyormu.görümceniz cocugu gibi görmüs esinizi.onun karakterinden dolayi da daha bi duskun olmus ona.bu olayi böylece kabullenin.rahatsizda olmayin. o laf vurmalar falan hemen hemen her kayinvalide yapar.sizde kayinvalide rolunu görümceniz almis.esiniz ile araniza baska kadinlar girmesin de varsin ablasini sevsin. ona düskün olsun..zaten esinizde dengeyi ayarlamis..üzülmeyin.Allah baska üzüntü vermesin yuvaniza insallah..

amin cok tşk ederiim haklısınız yalnız sevgimi kıyaslıyor gorumcem hala o konuda sinirlenmemeyi ogrenemedim cunku bnmle yarısmasından hıc hoslanmıyorumm:6:

konunuzu okudum şoklardayım :53: o nasıl mesajlar aşkım senin için yaşıyorum falan inanırmısın eşim bana böyle laflar etmiyor
arkadaşlarında dediği gibi normal bir durum değil bence bir süre sessiz kalın kimseye birşey demeyin deliler toplayın ne bşleyim mesajları kopyalayın internet yazışmalarını gizliden takip edin eşinizle görümceniz ne düzeydeler sonrada bir uzmana gidip yazışmalarını gösterin aralarındaki ilişki kardeş ilikisimi yoksa başka sapkınlıkmı var anlarsınız onda görede kayınvalidenile falan paylaşırsınız
bende kendimden 9 yaş küçük erkek kardeşime annesi gibi baktım hatta kendi oğluma arada bir kardeşimin adıyla hitap ediyorum belkide bilinçaltımda onunda çocuğum gibi seviyorum ama hiçbir zaman aşkım canım gibi konuşmadık o bana abla der bende onda ismiyle hitap ederim
bu tarz aşkımlı sevgilimli iletişimler anne çocuk arasında bile olmaz olmamalı zaten

konunuzu okudum şoklardayım :53: o nasıl mesajlar aşkım senin için yaşıyorum falan inanırmısın eşim bana böyle laflar etmiyor
arkadaşlarında dediği gibi normal bir durum değil bence bir süre sessiz kalın kimseye birşey demeyin deliler toplayın ne bşleyim mesajları kopyalayın internet yazışmalarını gizliden takip edin eşinizle görümceniz ne düzeydeler sonrada bir uzmana gidip yazışmalarını gösterin aralarındaki ilişki kardeş ilikisimi yoksa başka sapkınlıkmı var anlarsınız onda görede kayınvalidenile falan paylaşırsınız
bende kendimden 9 yaş küçük erkek kardeşime annesi gibi baktım hatta kendi oğluma arada bir kardeşimin adıyla hitap ediyorum belkide bilinçaltımda onunda çocuğum gibi seviyorum ama hiçbir zaman aşkım canım gibi konuşmadık o bana abla der bende onda ismiyle hitap ederim
bu tarz aşkımlı sevgilimli iletişimler anne çocuk arasında bile olmaz olmamalı zaten

aile danısmanızla konusuyoruz o bunu asla enset falan gibi yorumlamadı duygusal baglılıklarına yorumladı sadece denge konusunda uyardı esimi.

aile danısmanızla konusuyoruz o bunu asla enset falan gibi yorumlamadı duygusal baglılıklarına yorumladı sadece denge konusunda uyardı esimi.

canım ben sadece ilk birkaç sayfayı okuyarak yorum yapmıştım
eşinin bu durumun tuhaf olduğunu anlayıp uzmanla bu konu hakkında konuşması çok güzel

canım ben sadece ilk birkaç sayfayı okuyarak yorum yapmıştım
eşinin bu durumun tuhaf olduğunu anlayıp uzmanla bu konu hakkında konuşması çok güzel

o tuhaf oldugunu anlamadı aslında hala normal buluyor o bnm sevgilim degilki ne var bunda diyor sadece ben kızdıgım ıcın artık yapmıyorr ve uzuntumu asmam ıcın bana destek verip geldi doktora

nasıl mesajlaşma ben erkek kardeşime hayatta seni seviyorum dememişimdirr zaten bilir ama yok mesaj olayı çok fazla yaaa
başka bişey olmasın işin aslı:20:

bu nedır yanı bazı aıle ılıskılerını sasırıp kalıyorum kımısı bırbırıne cok uzak kımııde boyle vıcık vıcık herseyde bır sınır vardır kocası yok mu bu kadının ona soylesın soyletsın bunları kardesse kardes ona kadar kardesı olan yok mu canım dengesı bozuk normal degıl bence bekarsa dahada delırmeden yapın yuvasını

bu nedır yanı bazı aıle ılıskılerını sasırıp kalıyorum kımısı bırbırıne cok uzak kımııde boyle vıcık vıcık herseyde bır sınır vardır kocası yok mu bu kadının ona soylesın soyletsın bunları kardesse kardes ona kadar kardesı olan yok mu canım dengesı bozuk normal degıl bence bekarsa dahada delırmeden yapın yuvasını

evlenmek istemiyoorr cnm bende anlam veremiyorum

belki beni kınayacaklar ama aralarındaki ilişki abla kardeş değil sevgili ilişkisi ve görümcen kocana aşık.kocanda ona boş değil.

Back
X