- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi cennetyarim
arkadaşlar içimde bir yara var giderek büyüyor bende.ne hissedecegimi bilemiyorum.
görümcem eşimden oldukça büyük.yalnız çok farklı bir düşkünlüğü var. beni ilk gördüğü andan itibaren sert davrandı.uslubu cok sert oldu. ne desem elimi ne zaman uzatsam sert karsılıklar aldım. kaynanam ile aram iyidir mesela ama evin yönetimi görümcemin elinde adeta.herşey ona sorulur o hükmeder. eşimde onun gözbebegi olmuş. annesi gibi hissediyor adeta kendini.eşimin aklınada böyle kalmıs sonunda. çok sıkıntı yasattı bana cok üzdü. evlendim balayında bile mesajlaşmaya başladılar çok özledim çok seviyorum keşke yanımda olsan vs gibi. kendimi çok garip hisseetttm. ve çok uzun zaman devam etti bu. ve en son eşimle yine bir konusmasını gördüm o beni artık son noktam oldu. eşim şunları yazmıstı ona: senin yanında yaşamak istiyorum senin için yasıyorum kimse beni senin kadar sevemez aşkım bebegim vs gibi birsürü şey. içim deşildi.demekki dedim bu adam benim yanımda mutlu degil dahası sevgimi bile anlayamamıs. eşim bunu onu teselli etmek için söyledigini görümcemin cok moreli bozuk oldugı için üzülmesin diye söyledigini birdaha olmayacagını söyledi . ve gerçektende daha olmadı. uzaklaştı eşimde ondan sanki. yoruldum çünkü ve içten içe sanki bana hak verdi. :18::18:
benim anlamaya çalıştıgım görümcemin bana tavırları. ne konu olsa ben hayatta en cok kardeşimi seviyorum üstelik birsürü kardeşi daha var ama eşimi kasdediyor. onu ben büyüttüm ben onu senden 10 kat fazla seviyorum senin için dahi ben kardeşimle kötü olmam gibi şeyler söylüyor bana. kapıyı esime görümcem acsa eşime diyorki bak ne annen kapıyı actı,ne karın sonuçta işte en degerli şey kardeştir. bu laflar artık beni cok yordu. kocam o benim diger yarım benimle yarısmasından yoruldum artık. sanki bir erkegi seven 2 kadın giibi olduk.
kimseye cevap da veremem kıramam incitemem lafı duyar kalırım içime dokunuyor.:26::26::26:
görümcenin sana sürekli böyle laflar etmesi, çok sinir bozucu, amacı ne ki, ne olacağını düşünüyoda böyle gardını alıyo ne senaryolar kuruyo acaba kafasında
kardeş sevgisine diyeceğim yok, bende kardeşimle çok mesajlaşırım konuşurum ama ben senin için yaşıyorum tarzı sözler çok abartılı ve itici bencede
aşkım bebeğim kısmına takılma, artık arkadaşlar bile birbirlerine böyle hitap ediyor çünkü, özel hitaplar değiller artık
eşin klasik ana kuzusu, abla versiyonu tabii

Son düzenleme: