- Konu Sahibi cennetyarim
kızlar merhabalar tekrardan canım cok sıkıldı yine sizlerle dertleşiyorum. görümce hanım gecen gün yine abuk subuk laflar etti birdaha hicbir sekilde görüşmeme kararı aldım. kafama vurup kocamın hayatında 3 kadın oldugunu birisinin kendisi birisinin kaynanam birisininde ben oldugumu söyledi.bunu kafama sokacakmısım öle dedi. sonra 15 tane cennet kimki benim kardesimle aramı bozamaz onu ben büyüttüm dedi. sen bir seviyorsan ben 10 seviyorum dedi. insanın karısı kocası kimki yine yerine gelir dedi. bana birden sen kocanımı yoksa kardesinimi daha cok seviyosun dedi bende bilerek kocamı dedim ozaman sen salaksın insan kanından cok birini sevemez dedi. kardes eşten evlattan daha değerlidir dedi. bak herkes karısını bıcaklayabiliyor ama kardesini bıcaklıyamıyor kan koruyor işte dedi. bir adama sormuslar ilk kimi öldürürsün diye önce karısını sonra evladını öldürürmüş kardesine kıyamazmıs öle söledi. eltilerim içinde aynısını söledi 15 tane gelin kimmiski atılırmıs pat diye .acıların içinde en büyüğü kardes acısıymıs vs.
esime bunları söledim kötü niyetli sölememiştir dedi çileden cıkardı beni. sonradan sana zayıflıgını gostermiş olmus son zamanlarda iyice delirdigini farkettim dedi okdr. ertesi gun hıcbısey yokmamıs gibi konustu. ahhh ahhhh ne garip biri anlam vermeiyorum cok sinirlerim bozuldu
Valla bu görümce seni öyle kiskaniyor öyle kiskaniyorki, resmen catlicak ölcek kiskancligindan, fesatlik ediyor.
Kendi evli degil ya o yüzden ese olan bagliligii, hatta aski tanimiyor bilmiyor, sevgiyi aski tatmamis o yüzden böyle konusuyor.
Oda evlensinde yarin birgün ozaman görürüz onu.
Sakin birdaha görüsme, telefonla dahi konusma,
senin sinirini bozmak icin yapiyor bunlari,
sen kocanla mutlu ol bosver