• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

ya sana durup durup laf sokuyor ne zannediyor ki kendini artık eşin seninle bir yuva kurdu siz bir aile oldunuz bunu kabullenmeli amacı senin moralini bozmak evliliğini sallandırmak bak bunlara prim verme hedeflerine ulaştırma onu kıskançlıktan çıldırıyor resmen evde kalmış ya kafayı yedi herhalde hani insan kısmetsiz olur evlenemez onlara ben evde kalmış demem nasipsizlik derim ama bu kendisi evlenmeyi istemiyormuş kalık olmayı kendisi istemiş sana garezi var soğuk davran ona laf sokmasına izin verme sana ablalık taslamasın haddini bilsin ya kessin sesini bende ciddi ciddi sinir yaptım :) hakkatten gerildim onun konuşmalarına üslubuna

Son düzenleme:
sacmala ne demek degerllı degılsın esın araya mesafe koysun brnım fıkrım bu aynı evdemı oturuyorsunuz

hayır bosanırdık tez elden herhalde ........ama telefonla cok arıyor tabi esimi

ya sana durup durup laf sokuyor ne zannediyor ki kendini artık eşin seninle bir yuva kurdu siz bir aile oldunuz bunu kabullenmeli amacı senin moralini bozmak evliliğini sallandırmak bak bunlara prim verme hedeflerine ulaştırma onu kıskançlıktan çıldırıyor resmen evde kalmış ya kafayı yedi herhalde hani insan kısmetsiz olur evlenemez onlara ben evde kalmış demem nasipsizlik derim ama bu kendisi evlenmeyi istemiyormuş kalık olmayı kendisi istemiş sana garezi var soğuk davran ona laf sokmasına izin verme sana ablalık taslamasın haddini bilsin ya kessin sesini bende ciddi ciddi sinir yaptım :) hakkatten gerildim onun konuşmalarına üslubuna

sorma güzelim sanırım prim veriyorum ona ama elimde degil eşimin beni anlamıyor olması beni çok üzüyor. bunu iyi niyetli görmesine anlam veremiyorum demek gerçekten 3. sahıslar yuvayı yıkabiliyorlarmıs üstelik baska bir kadındanda tehlikeli oluyorlarmıs:18:

Eşin de benim eşim gibi iyi niyetli olaylara hep iyi yönden bakıyor negatif düşünmüyor hiç ablasına düşkün ama senin karısı olduğunu onun hayatı yuvası olduğunu algılamalı tabi ki aile atılmaz kimsenin de atmaya hakkı yok ama şimdi öncelik sensin bunu idrak etmeli ablası eşini al karşına sakince anlat sıkıntını dile getir bak ilerde evliliğimize zarar gelecek bu tavırlar hoş değil de ablasına karşı sana verdiği değeri belli etsin seni sahiplensin korusun ona karşı tarafsız yorumsuz olunca yüzgöz olan sen oluyorsun eşler susunca kadınlar eşlerinin ailesiyle polemik yaşıyor dengeyi erkek kurmalı

arkadaşlar içimde bir yara var giderek büyüyor bende.ne hissedecegimi bilemiyorum.:53::53:

görümcem eşimden oldukça büyük.yalnız çok farklı bir düşkünlüğü var. beni ilk gördüğü andan itibaren sert davrandı.uslubu cok sert oldu. ne desem elimi ne zaman uzatsam sert karsılıklar aldım. kaynanam ile aram iyidir mesela ama evin yönetimi görümcemin elinde adeta.herşey ona sorulur o hükmeder. eşimde onun gözbebegi olmuş. annesi gibi hissediyor adeta kendini.eşimin aklınada böyle kalmıs sonunda. çok sıkıntı yasattı bana cok üzdü. evlendim balayında bile mesajlaşmaya başladılar çok özledim çok seviyorum keşke yanımda olsan vs gibi. kendimi çok garip hisseetttm. ve çok uzun zaman devam etti bu. ve en son eşimle yine bir konusmasını gördüm o beni artık son noktam oldu. eşim şunları yazmıstı ona: senin yanında yaşamak istiyorum senin için yasıyorum kimse beni senin kadar sevemez aşkım bebegim vs gibi birsürü şey. içim deşildi.demekki dedim bu adam benim yanımda mutlu degil dahası sevgimi bile anlayamamıs. eşim bunu onu teselli etmek için söyledigini görümcemin cok moreli bozuk oldugı için üzülmesin diye söyledigini birdaha olmayacagını söyledi . ve gerçektende daha olmadı. uzaklaştı eşimde ondan sanki. yoruldum çünkü ve içten içe sanki bana hak verdi. :18::18:

benim anlamaya çalıştıgım görümcemin bana tavırları. ne konu olsa ben hayatta en cok kardeşimi seviyorum üstelik birsürü kardeşi daha var ama eşimi kasdediyor. onu ben büyüttüm ben onu senden 10 kat fazla seviyorum senin için dahi ben kardeşimle kötü olmam gibi şeyler söylüyor bana. kapıyı esime görümcem acsa eşime diyorki bak ne annen kapıyı actı,ne karın sonuçta işte en degerli şey kardeştir. bu laflar artık beni cok yordu. kocam o benim diger yarım benimle yarısmasından yoruldum artık. sanki bir erkegi seven 2 kadın giibi olduk.

kimseye cevap da veremem kıramam incitemem lafı duyar kalırım içime dokunuyor.:26::26::26:

evlenirken ben de abimi kıskanmıştım ama bu kadar abartmadım. görümcen bekarsa ona koca bulmayı denemelisin. geçecektir. :)

Cennetyarim konun tekrar gündeme gelmiş.senin bu durumunun tek çaresi var aslında.biraz amiyane olacak ama ona uğraşabileceği kardeşi dışında başka bir erkek bulmalısınız..biz buna kociş diyoruz :9:

evlendirin,kurtulun!

Son düzenleme:
Ne saçma bi durum bu yaa..Allah düşmanımın başına vermesin..
Ben nişanlandığım zamanlarda eşim kızkardeşiyle telefonda çok konuşur diye dertlenirdim ama onlar hiç bu raddeye gelmemişlerdi.
Sadece sık görüşürlerdi o kadar.. Evlendiğimizden beri onunla da çok konuşmuyor.
Allah yardımcınız olsun..

kaynanamda mesajlara kızdıgım için bana cephe almaya başladı.mesajlar bitti esim kesti ama onlar buna cok kinlendi kötü oldum ben malesef. heryerde ben kardeşlerimi büyyüttüm dedigi için eşimin aklında öyle anneden fazla tutuluyor görümcem.kaynanamda öle diyor kızım büyüttü onları diyor herkes ona saygı gösterecek diyor bana

Saygı göstermek çok ayrı bişey saçmalıklara göz yummak çok ayrı bişey...

ayrıca kimse kimseye zorla saygı duymak zorunda değil saygı hak edene gösterilir.

Görümceniz size balayınızda saygı gösterdimi ? hayır...

neyse kafanızı çok karıştırmak istemiyorum ama bu tür şeyler sadece geçim bozar herkes yerini

bilmeli...o zaman ablasıyla yaşasaymış neden sizinle evlenmiş eşiniz....

Ablası ile mutlu mesut yaşasaymış..acayip sinir oldum :47::47::47::47:

Cennetyarim konun tekrar gündeme gelmiş.senin bu durumunun tek çaresi var aslında.biraz amiyane olacak ama ona uğraşabileceği kardeşi dışında başka bir erkek bulmalısınız..biz buna kociş diyoruz :9:

evlendirin,kurtulun!

evlenmiyo cnm be evlenmiyooo bana dedıkı ben kardeslerm ıcın sevdıgımle evlenmedım bende dedımkı ama onlar evlendı bu seferde dedıkı annem ıcın evlenmıorum

arkadaşlar içimde bir yara var giderek büyüyor bende.ne hissedecegimi bilemiyorum.:53::53:

görümcem eşimden oldukça büyük.yalnız çok farklı bir düşkünlüğü var. beni ilk gördüğü andan itibaren sert davrandı.uslubu cok sert oldu. ne desem elimi ne zaman uzatsam sert karsılıklar aldım. kaynanam ile aram iyidir mesela ama evin yönetimi görümcemin elinde adeta.herşey ona sorulur o hükmeder. eşimde onun gözbebegi olmuş. annesi gibi hissediyor adeta kendini.eşimin aklınada böyle kalmıs sonunda. çok sıkıntı yasattı bana cok üzdü. evlendim balayında bile mesajlaşmaya başladılar çok özledim çok seviyorum keşke yanımda olsan vs gibi. kendimi çok garip hisseetttm. ve çok uzun zaman devam etti bu. ve en son eşimle yine bir konusmasını gördüm o beni artık son noktam oldu. eşim şunları yazmıstı ona: senin yanında yaşamak istiyorum senin için yasıyorum kimse beni senin kadar sevemez aşkım bebegim vs gibi birsürü şey. içim deşildi.demekki dedim bu adam benim yanımda mutlu degil dahası sevgimi bile anlayamamıs. eşim bunu onu teselli etmek için söyledigini görümcemin cok moreli bozuk oldugı için üzülmesin diye söyledigini birdaha olmayacagını söyledi . ve gerçektende daha olmadı. uzaklaştı eşimde ondan sanki. yoruldum çünkü ve içten içe sanki bana hak verdi. :18::18:

benim anlamaya çalıştıgım görümcemin bana tavırları. ne konu olsa ben hayatta en cok kardeşimi seviyorum üstelik birsürü kardeşi daha var ama eşimi kasdediyor. onu ben büyüttüm ben onu senden 10 kat fazla seviyorum senin için dahi ben kardeşimle kötü olmam gibi şeyler söylüyor bana. kapıyı esime görümcem acsa eşime diyorki bak ne annen kapıyı actı,ne karın sonuçta işte en degerli şey kardeştir. bu laflar artık beni cok yordu. kocam o benim diger yarım benimle yarısmasından yoruldum artık. sanki bir erkegi seven 2 kadın giibi olduk.

kimseye cevap da veremem kıramam incitemem lafı duyar kalırım içime dokunuyor.:26::26::26:

hönk:53:
benimde ağabeyim var. ama şu kelimeler çok garip. hayatta böyle hitap etmeyiz. ne demek aşkım...
bir yaşıma daha girdim.bana tuhaf geldi.

Son düzenleme:
Mesajlaşma kesinlikle normal değil :53:
Benim de benden küçük erkek kardeşim var, bende sevgim dolar mesaj atarım-sarılır-öperim ama herşeyin sınırı var yani.
Ayrıca balayına çıksa da böyle mesajlarla rahatsız etmem.
Kızın ciddi sorunları var sanırım. Ama şimdi sen bu konudan rahatsız olduğunu dile getirsen, kötü olursun.
O yüzden zamanla düzelmesini bekleyeceksin.
Ve kesinlikle görümcene ya da eşine bu olaylara gerildiğini hissetirme, mutlu görün-iyi davran. Çünkü emin ol rahatsız olduğunu hissetikleri an eşin seni suçlar o benim kardeşim diye görümcen de aranı bozmaya çalışır.
Allah yardımcın olsun canım.
Böylelerine de Allah akıl fikir versin.

bende katılıyorm sana gerçekten çok saçma yaaaa

yorumları okumadan yazıyorum..
bunlar öz kardeş mi?????
okadar saçma ki tmm sever ölür kardeş kardeş için ama seninle yaşamak istiyorum bebegim aşkım noluyo yaa?

arkadaşllar tekrar merhabalar . sağolun onca zaman bu konudaki derdime ışık tuttunuz bende son durumu size özetliyim dedim birde yine fikrinizede ihtiyacım var. büyük olgunluk gösterdim kocam mutlu olsun arada kötülük olmasın Allah rızası için akrabalık bagları kopmasın diye. aramız düzeldi gibi arada biraz fevri cıkısları olabiliyor yine alışmaya calısıyorum uslubu o diyerek . yalnız geçtigimiz hafta diğer bir görümcemle konusuyorduk laf arası. dedimki ben eşimi öyle kızlardan falan hic kıskanmam hakkatende kıskanmam cunku asla o taraklarda gözü olmadı . görümcemde dedi ki sen bildigim kadar kıskanctın eskiden ama simdilerde degilsin hissediyoruz dedi. kıskanclıgın kime yaptıgın ve dozu cok önemli ama artık düzeldin dedi. :44: yani hemen anladım ne demek istedigini sen eskiden kızkardeşi,mi kıskanıyordun artık aramıza girmek istedin görüşüyorsun kıskanmıyorsun demek istedi kendince iyi bişi söledi ancak o mesajlara tepki vermiş olmamdan ötürü beni kıskanc diye tüm aile konustu demekki kimse olayın ardını düşünmeden konusuyor halbuki görünen kısmı cok baska. asla fesat hain kıskanc biri olmak istemedim ama öyle dilden dile dolanmısım benim onlara yakın olma istegimi kıskanclık yapmıyor bak işte gibi algılamıslar :26:

arkadaşllar tekrar merhabalar . sağolun onca zaman bu konudaki derdime ışık tuttunuz bende son durumu size özetliyim dedim birde yine fikrinizede ihtiyacım var. büyük olgunluk gösterdim kocam mutlu olsun arada kötülük olmasın Allah rızası için akrabalık bagları kopmasın diye. aramız düzeldi gibi arada biraz fevri cıkısları olabiliyor yine alışmaya calısıyorum uslubu o diyerek . yalnız geçtigimiz hafta diğer bir görümcemle konusuyorduk laf arası. dedimki ben eşimi öyle kızlardan falan hic kıskanmam hakkatende kıskanmam cunku asla o taraklarda gözü olmadı . görümcemde dedi ki sen bildigim kadar kıskanctın eskiden ama simdilerde degilsin hissediyoruz dedi. kıskanclıgın kime yaptıgın ve dozu cok önemli ama artık düzeldin dedi. :44: yani hemen anladım ne demek istedigini sen eskiden kızkardeşi,mi kıskanıyordun artık aramıza girmek istedin görüşüyorsun kıskanmıyorsun demek istedi kendince iyi bişi söledi ancak o mesajlara tepki vermiş olmamdan ötürü beni kıskanc diye tüm aile konustu demekki kimse olayın ardını düşünmeden konusuyor halbuki görünen kısmı cok baska. asla fesat hain kıskanc biri olmak istemedim ama öyle dilden dile dolanmısım benim onlara yakın olma istegimi kıskanclık yapmıyor bak işte gibi algılamıslar :26:

Bu kötü bir söz değil ama benim de canım sıkılırdı canım.
Konuşmuşlardır elbette kim olsa konuşur.
Bunu dert etme, sorunlarını büyütüp kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramaz:ssz:
Artık kendini iyi hissediyorsan sorun yok.
Bu arada o mesaj olayı görmezden gelinecek bir olay değildi hiç kusura bakmasınlar
Onun adı kıskançlık değil, saçmalığa baş kaldırıştır.
Ben olsam aynen bunu derdim cevap olarak.
Aram iyi olsun diye kendimden,düşüncelerimden,gerçeklerimden vazgeçmem.
İşte insanlar çok kötü.
Kendi başlarına gelse görümcen eşinin telinde o mesajları görse
dünyayı yıkardı adım gibi eminim!
Ama senin yaşadığın önemsiz,senin duyguların basit kıskançlık oluyor.
Ben böylelerine tahammül edemiyorum yaaa!
Tek duam Rabbim aynısını yaşatsın ve o ağladığında biz nasılmışşşşşşş diyelim..

Bu kötü bir söz değil ama benim de canım sıkılırdı canım.
Konuşmuşlardır elbette kim olsa konuşur.
Bunu dert etme, sorunlarını büyütüp kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramaz:ssz:
Artık kendini iyi hissediyorsan sorun yok.
Bu arada o mesaj olayı görmezden gelinecek bir olay değildi hiç kusura bakmasınlar
Onun adı kıskançlık değil, saçmalığa baş kaldırıştır.
Ben olsam aynen bunu derdim cevap olarak.
Aram iyi olsun diye kendimden,düşüncelerimden,gerçeklerimden vazgeçmem.
İşte insanlar çok kötü.
Kendi başlarına gelse görümcen eşinin telinde o mesajları görse
dünyayı yıkardı adım gibi eminim!
Ama senin yaşadığın önemsiz,senin duyguların basit kıskançlık oluyor.
Ben böylelerine tahammül edemiyorum yaaa!
Tek duam Rabbim aynısını yaşatsın ve o ağladığında biz nasılmışşşşşşş diyelim..

kimbilir bu diğer görümceme nasıl lanse edildi olay bilemiyorum muhtemelen beni kıskanmıs o kim beni kıskanır ben onun ablasıyım vs demiştir zaten aksine bana iyi bişi demeye calıstı bunu bana söyleyen görümcem sende olumlu yönde degişme var gibi bişey oldu. ben sadece bunun kıskanc bir gelin izlenimi yaratmasına çok içerlendim bilmem belkide kendi açılarından haklılar ne düşünecegimi bilemiyorum

Back
X