• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık mı bu yaptığı ..

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Merhaba arkadaşlar. Sizin yine yardımdımınza ihtiyacm var.
Twitterda beni habire takip eden biri vardı eskiden uzaktan tanıyo ve ilgileniyordu. Benle görüşmek istediğini de söylemişti. Ben de mesajla ona bunun olmayacağını anlattm anladı beni rahatsız etmedi artk. fakat ne aptallk ettm ki onu listeden silmeyi unuttum tamamen istemeden yaptm bunu . Sonra araya bir yıl girdi ve ben şimdiki sevgilimle görüşmeye başladım. Bir gün ekli olan erkekleri tek tek sordu ben de bu olayı da anlattm ona biraz kıskanclik etti ama çok sorun olmadı.

Bir yıldır görüşüyorz. ( arada konu açıyorum biliyosunuzdur belki )
simdi sevgilimin halasi sürekli onu biriyle görüştürmek istiyo. Biz de bu olaydan bahsediyor ve alay ediyorduk aslında ama. ...
Kısaca şöyle oldu

Ben: aşkım sakın gitme bak bu konu için halanin yanına olur da o kızdan bahseder falan gitme yani gerek yok.

O: gitmem yaa. Ama bazen düşünüyorum gitsem de o kızı bulup anlatsam mi derdimi bak böyle böyle ben istemiyorum görüştüğüm biri var zaten desem mi diyorm ya da arasam mı

Ben: saçmalama canım yapmayacaksn değil mi öyle bir şey.

O :
Neden ki işte sen o elemana yapmışsın ya geçen sene işte.

Simdi ben bu lafı duyunca nedense dondum kaldm.
Sebebi ise ne diye benim basit bir mevzumu yüzüme vurmaya meraklı ki. Bunu da söyledim ona anlamadm nerden çıkardin simdi bu mevzuyu dedim.
Evlilik düşünüyorum arkadaşlar ve insanların evlenince de değişmeyecegni düşünüyorum. Ilerde bir gün hep böyle benim başıma mi kakacak bu mevzuları. Bunu da geçtim bir yerde beraber oturup bi cay içtiğim ilk erkek o. Demek istediğim geçmişimde çok hatıralar yok benim. Bu tavra o yüzden tepkiliym.
Düşünüyorm da haksiz mıyım acaba kızmakta.
Ona tavır yapip uzuldugumu söyleyip bitirdim konuşmayı daha da konuşmadk. Ne diyeyim bilmiyorum.
Ne yapmami önerirsiniz. sizce bana ilerde de hep böyle mi yapar.

Öyle olacak ama. Ne bileym ya. Akıl alacak kimsem yok. Hem bi de ne demem gerekiyor ona. Hic bilmiyorum çok kırıldım.

Olay içine oturmuş ve sana çok bir şey söyleyememişse, ilk fırsatta içindekini dışa dökmek isteyecektir ki öyle de olmuş.
Bu mesele uzun sürmez unutur gider.
Ama edemediği lafları içinde tutup zamanı gelince nispet yapar gibi söyleme huyu değişmez. :50:

Görüştüğüm biri var demesi çok mantıklı ama o kıza değil halasına söylesin .
Ayrıca evet senin yüzüne vurması hoş değil zaten yüze vurulacak bir şey yok ortada .

Görüştüğüm biri var demesi çok mantıklı ama o kıza değil halasına söylesin .
Ayrıca evet senin yüzüne vurması hoş değil zaten yüze vurulacak bir şey yok ortada .

Olay içine oturmuş ve sana çok bir şey söyleyememişse, ilk fırsatta içindekini dışa dökmek isteyecektir ki öyle de olmuş.
Bu mesele uzun sürmez unutur gider.
Ama edemediği lafları içinde tutup zamanı gelince nispet yapar gibi söyleme huyu değişmez. :50:

Hep boyle olacak yani

Art niyet görmedim ben açıkçası erkek arkadaşının söylediklerinde. Sen biraz büyütmüşsün olayı bence.

Oyledr belki de. Ama bu huy diyorum acaba hep kalacak mi ota .ka ağlayan ben hep böyle ağlayacak mıyım

Kendi huyun değişir mi diye mi soruyorsun sen şimdi? Değişmez, sulu gözlüysen öyle devam eder.

Yok sevgilimin huyu değişir mi diye soruyorsan o da değişmez. Ama bu cidden kafaya takılacak, ağlanacak bi mevzu değil bence. Üzme kendini boşuna. Örnek vermeye çalışmış gibi geldi vana sadece.

Kendi huyun değişir mi diye mi soruyorsun sen şimdi? Değişmez, sulu gözlüysen öyle devam eder.

Yok sevgilimin huyu değişir mi diye soruyorsan o da değişmez. Ama bu cidden kafaya takılacak, ağlanacak bi mevzu değil bence. Üzme kendini boşuna. Örnek vermeye çalışmış gibi geldi vana sadece.

Haklısın ama üzülüyor insan

sıradan bı konusma bence bu buyutme
ayrıcaa halasına yada yakın cevresı senı bılmelı yanı evlenecek caga geldıysede nıye senı ıstemeye gelmıyo

Merhaba arkadaşlar. Sizin yine yardımdımınza ihtiyacm var.
Twitterda beni habire takip eden biri vardı eskiden uzaktan tanıyo ve ilgileniyordu. Benle görüşmek istediğini de söylemişti. Ben de mesajla ona bunun olmayacağını anlattm anladı beni rahatsız etmedi artk. fakat ne aptallk ettm ki onu listeden silmeyi unuttum tamamen istemeden yaptm bunu . Sonra araya bir yıl girdi ve ben şimdiki sevgilimle görüşmeye başladım. Bir gün ekli olan erkekleri tek tek sordu ben de bu olayı da anlattm ona biraz kıskanclik etti ama çok sorun olmadı.

Bir yıldır görüşüyorz. ( arada konu açıyorum biliyosunuzdur belki )
simdi sevgilimin halasi sürekli onu biriyle görüştürmek istiyo. Biz de bu olaydan bahsediyor ve alay ediyorduk aslında ama. ...
Kısaca şöyle oldu

Ben: aşkım sakın gitme bak bu konu için halanin yanına olur da o kızdan bahseder falan gitme yani gerek yok.

O: gitmem yaa. Ama bazen düşünüyorum gitsem de o kızı bulup anlatsam mi derdimi bak böyle böyle ben istemiyorum görüştüğüm biri var zaten desem mi diyorm ya da arasam mı

Ben: saçmalama canım yapmayacaksn değil mi öyle bir şey.

O :
Neden ki işte sen o elemana yapmışsın ya geçen sene işte.

Simdi ben bu lafı duyunca nedense dondum kaldm.
Sebebi ise ne diye benim basit bir mevzumu yüzüme vurmaya meraklı ki. Bunu da söyledim ona anlamadm nerden çıkardin simdi bu mevzuyu dedim.
Evlilik düşünüyorum arkadaşlar ve insanların evlenince de değişmeyecegni düşünüyorum. Ilerde bir gün hep böyle benim başıma mi kakacak bu mevzuları. Bunu da geçtim bir yerde beraber oturup bi cay içtiğim ilk erkek o. Demek istediğim geçmişimde çok hatıralar yok benim. Bu tavra o yüzden tepkiliym.
Düşünüyorm da haksiz mıyım acaba kızmakta.
Ona tavır yapip uzuldugumu söyleyip bitirdim konuşmayı daha da konuşmadk. Ne diyeyim bilmiyorum.
Ne yapmami önerirsiniz. sizce bana ilerde de hep böyle mi yapar.

halasına neden görüştüğüm biri var diyemiyor ki? bence ondan büyük sorunlarınız var sizin. şimdiden böyleyse evlenince kimseye karşı korumaz seni

Back
X