Merhaba arkadaşlar. Sizin yine yardımdımınza ihtiyacm var.
Twitterda beni habire takip eden biri vardı eskiden uzaktan tanıyo ve ilgileniyordu. Benle görüşmek istediğini de söylemişti. Ben de mesajla ona bunun olmayacağını anlattm anladı beni rahatsız etmedi artk. fakat ne aptallk ettm ki onu listeden silmeyi unuttum tamamen istemeden yaptm bunu . Sonra araya bir yıl girdi ve ben şimdiki sevgilimle görüşmeye başladım. Bir gün ekli olan erkekleri tek tek sordu ben de bu olayı da anlattm ona biraz kıskanclik etti ama çok sorun olmadı.
Bir yıldır görüşüyorz. ( arada konu açıyorum biliyosunuzdur belki )
simdi sevgilimin halasi sürekli onu biriyle görüştürmek istiyo. Biz de bu olaydan bahsediyor ve alay ediyorduk aslında ama. ...
Kısaca şöyle oldu
Ben: aşkım sakın gitme bak bu konu için halanin yanına olur da o kızdan bahseder falan gitme yani gerek yok.
O: gitmem yaa. Ama bazen düşünüyorum gitsem de o kızı bulup anlatsam mi derdimi bak böyle böyle ben istemiyorum görüştüğüm biri var zaten desem mi diyorm ya da arasam mı
Ben: saçmalama canım yapmayacaksn değil mi öyle bir şey.
O :
Neden ki işte sen o elemana yapmışsın ya geçen sene işte.
Simdi ben bu lafı duyunca nedense dondum kaldm.
Sebebi ise ne diye benim basit bir mevzumu yüzüme vurmaya meraklı ki. Bunu da söyledim ona anlamadm nerden çıkardin simdi bu mevzuyu dedim.
Evlilik düşünüyorum arkadaşlar ve insanların evlenince de değişmeyecegni düşünüyorum. Ilerde bir gün hep böyle benim başıma mi kakacak bu mevzuları. Bunu da geçtim bir yerde beraber oturup bi cay içtiğim ilk erkek o. Demek istediğim geçmişimde çok hatıralar yok benim. Bu tavra o yüzden tepkiliym.
Düşünüyorm da haksiz mıyım acaba kızmakta.
Ona tavır yapip uzuldugumu söyleyip bitirdim konuşmayı daha da konuşmadk. Ne diyeyim bilmiyorum.
Ne yapmami önerirsiniz. sizce bana ilerde de hep böyle mi yapar.