Kıskançlık mı ? Normallik mi ? Hissettiğim Hangisi ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.567
498
Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.

Arkadaşlar nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyoruz.Daha doğrusu mekan kendimize ait.Gayet normal yolunda giden bir iş hayatımız var.Fakat arzu edersiniz ki bu birlikte çalışmak bazen bir kaç problemlere yol açıyor.

Yaklaşık 1 saat kadar önce 18,19 yaşlarında bir genç kız girdi içeriye bir müşterimizin kızı babasını tanıyoruz.Ben arka oda da teknik serviste cihaz topluyordum.Ve nişanlımla konuştular nişanlıma hiç abartısız yazıyorum.Şu kelimeleri kullandı.

Müşteri : Merhaba sen ne zaman müsait olursun ben geleyim de bir gün bana bilgisayarın içi nasıl açılır bir göster.Ben çok merak ediyorum nasıl açıldığını. ( Gayet işveli bir şekilde )
Nişanlım: Kusura bakma kardeşim ya benim serviste çok fazla işim olmuyor ben dısarıdayım genellikle diğer elemanlarımız var antidepresan ile X onlar yardımcı olur.
Müşteri: Yok ben onlarla rahat edemem seninle yapalım.Hafta içi okulum var kursum var 9 gibi müsait olursan gelirim haftaya.Ne dersin bakalım. ( GECE)
Nişanlım: Bakarız kardeşim uygun olursak ben olmasam da diğerleri yardımcı olurlar sana.

Ben kız gittikten sonra içeriye girdim ve yok artık dedim herşeyin bir üslubu olur.Müşteride olsa senli benli konuşmak nedir lütfen bu kıza yardımcı olmanı istemiyorum.Normal Lise okuyan birisinin nasıl bir merakı olabilir ki dedim.Nişanlımda ben başımdan atmak istedim şimdi X abinin kızı kötü davranmak olmaz usulünce yol verdim.Bir daha laçkalaşırsa ben gerekeni yaparım.Bunu söyleyince üzerine de gitmedim.Haklı gibi geldi bana.

Babası dünya iyisi bir insan melek gibi annesi'de öyle çok saygılılar sürekli hanımefendi beyefendi dillerinden düşmez..Ha bunu duymak elbet istediğimizden değil ama senli benli samimiyet olmadıkça konuşulmamalı.Birde nişanlım ondan emin olun 10 yaş büyüktür.Ben kendimden yaşça büyük bir insanla o tarz konuşamam yapamam.

Aslına bakarsanız bu ilk değil daha öncede diğer çalışan bayan elemanımız varken dükkana gelmiş servis elemanımızı evine çağırmış hatta emirlerle felan gelsin gitsin yapsın etsin diye elemanımız gitmemiş babası rica edip özür dilemişti.Getirdiği hiçbir bilgisayara bayanların dokunmasını istemiyor.Her bilgisayarının ekranında size yeminler olsun kendi bikinili denizde olan fotoğrafları oluyor.

Bilmiyorum hangi amaçla bu şekilde davranıyor.? Cidden ailesini kırmak istemiyorum o kadar iyi insanlar ve mütevaziler ki sürekli her geldiğinde burada ki erkeklere aşırı sıcak davranmasına anlam veremiyorum..
Kıskançlık mı yapıyorum yoksa az bile mi davranmışım bilmiyorum.Birisi bana doğru mu yanlış mı yaptığımı söylesin..Çünkü bu kız haftaya yine gelecek ve ben sabırlı bir insan değilim.

Haklısınız. Ben olsam bende o şekilde tepki verirdim.
Zaten siz gerekeni yapmışsınız nişanlınızı uyarmışsınız,
bidaha tekrarlarsa o zaman farklı olur tabi ama şuan kıskançlık yapıp uzatmanıza gerek yok

Ben nişanlında bi suc göremedim dolayısıyla ondan Çıkarma sinirini,.kız muhtemelen 20 yaş altı ve kendini birilerine beğendirme çabasında.bazı kızlar özellikle nişanlı erkekler kendilerini Begenince daha bir gurur duyuyorlar kendileriyle, anlamadıgım bir psikoloji...kızada bişey belli etme bunu artırarak sürdürür daha cok sinirlerini zıplatır

Ah, zamane gençlik. 70 sene önce böyle miydi? Sen gelicen de kendinden on yaş büyük adama kırıtıcan öyle kendiliğinden falan.
Kırıtmış yani, hatta düzenli olarak kırıtıyormuş bu kızımız alenen ortalıkta. Hayır ben eğer çökme mökme olmadıysa servise götüreceğim zaman içine dışına bakıyom, cc clean ın dibine vuruyom yani abuk gibi foto falan olmasın diye.
Gerçi işin içinde bilinçli olarak kırıtma var, kendimizle de kıyaslamamak gerek konu sahibi.
Anasını babasını karıştırmayın ama, uyaracaksanız da kızın kendisini tersleyin, uyarın vs. Ailesi çok gerekmesikçe bilmesin, hani eski türk filmlerindeki gibi üstünü başını yırtıp kendini nişanlının kucağına atmaca numarası falan yapmadığı sürece, insanlar üzülmesinler.

Çok ilginç bir kızmış. Ben pc'mi tamire götürürken tüm fotoları yedekler ve silerim. Genç nesin (hepsi değil tabi) biraz tuhaf anlayamıyorum. Ben bu kıskançlık konularında oldukça relax biriyim, saçma gelir bana abartılı olunca. Ama ben bile sinir oldum diyebilirim. Bence ailesine birşey söylemeyin hoş değil. Bu tür şeyler bir babaya söylenmez. Zaten gereken cevabı vermiş nişanlınız. Bu kızın bilgisayarı sürekli bozuluyor mu?

Genç ve aklı bi karış havada bi kız eeee baharda geldi tabi oda nişanlını gözüne kestirdi sanırım Eminim nişanlın gel bakim buraya dese ödü kopar

Nişanlına atar yapma adamcağız kardeş demiş durmuş daha napsın yazık
Kıza uygun bi ayar çek..
Vay yeni yetme vayy

Mart ayi genclik hormonlariyla kaynasinca boyle oluyor demek, nisanliniz ya da siz kizi ailesiyle ters dusmeyecek sekilde bir silkeleyin biraz cekinir belki

Nişanlın gayet güzel konuşmuş. Üstüne gidip bunaltma. O kızı da kafana takıp prim verme. Uğraşır uğraşır bırakır. Sen nişanlına güvendikten sonra hiçbir şey olmaz merak etme. Benim de eşime böyle yaklaşan kızlar olur güler geçerim. Hiç böylelerini muhatap alıp kıskanacak kadar düşemem valla. Sen de düşme :)

Nisanlin gayet duzgun davranmis kardesim demis ozellikle vurgulamis daha ne
Karsi taraf belli ki ergenin biri
Nisanlin bana guven verdi canim sen de ustune gidip dirdirci olarak gorunme istersen

Sorun kızda gıbı duruyo,nişanlın gayet net tavrını göstermıs boşver..O gelıp gelıp cagırsın nişanlın gıtmedıkten sonra no problem:)

madem kızın söylediklerini duydun niye çıkıpda terslemedin.
aaa ben dayanamam gözünü korkuturum bi şekilde.
atıyorum babası x olsun. x bey biliyor mu senin bu bilgisayar açma merakını? falan gibi alttan alttan ince bi tehdit gözünü korkutacaktır. edepsize bak.

Sanirim yanlis anlasildim bir noktada ben asla nisanlima tepki göstermedim sadece kizin hareketlerinden ötürü rahatsiz olduğumu ifade ettim yoksa ortada bir suç yok hele ki nisanlım tarafından olan..

Ben kızda ki rahatlıktan şikayetçiyim sinirlerimi bozdu ve gitti.Elbette farklı tepkiler verebilirdim fakat yeri ve zamanı degildi.Baska müsterilerim vardı onlara saygısızlık olurdu.

Babasindan korkan bir kiz zaten boyle hareket etmez.Söyleseydim de kar etmezdi.Ki müsterilerim vardı baska.

Slm canım, bence için rahat olsun bak nişanlın uyun bir dille yollamış.
Kız daha ergen ,cahil ,herhalde yeni yeni büyüyor kendini süper dayanılmaz sanıyor garibim. Basit kız işte naparsın.

.,

Bence psikolojik sorunları olabilir. Çünkü yaptığı konuşma yaşının konuşması değil. Abili konuşur o yaştaki bir kız. Ama bana biraz erkekleri ayartma arzusu yaşıyor gibi geldi. Napmalısınız bilemedim. Nişanlınız kesinlikle gitmesin. Zaten çok güzel konuşmuş. Ailesine de nasıl söylenir o da olmaz. Başka personelinizden gönderin.

Yeni nesil çok garip. Gitgide saip olduğumuz değerler kayboluyor.

Nisanlinin sucu yok malesef bazi kizlarimiz kalitelerini dusurmekte israrci yapabilirsen kizi gormezden gel nisanli a birsey belli etme kartlarinini kapali oyna

Nişanlıma kesinlikle kızmıyorum.Çünkü onu tanıyorum.Eğer bir başkası olsa uygun dille gönderirdi fakat bazen muhabbetimiz olduğu insanlar olabiliyor ve araya hatır giriyor.Ne nişanlım ne de ben babasını çok sevdiğimiz birisine laf edemeyiz.Babasına olan saygımızdan o da.
Fakat bir daha ki geldiğinde yine aynı hareketlere devam ederse arka odamıza çekip konuşacağım.Henüz ne söylerim tasarlamadım ama kafamda bir kaç şey var.O ana bağlı değişebilir tabi ki.
Birde Çalışan 2 elemanımız daha var onların yanında böyle bir mevzu zaten asla tartışmam.Fakat olay rahatsız edici boyutlara gidiyor ve ben bilemiyorum sabrım ne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…