Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum, ne olursa olsun bir erkeğin bir kadına karışmasına çok karısyım kadın eşya gibi değil birey gibi görünmeli..Ben cevap vereyim kadınını korunması /saklanmasi gereken değerli bir esya olarak gordugu için .
Kadını bedenden ibaret görmeyen hic bir insanın kıyafete karisacagina inanmiyorum
Gitti bileHayır hayvandan farkımız kelimeler arasında bağ kurabilme yetenegimiz .
Buda kalıcı iletişimi doğuruyor .
Evrim okuyun biraz.
senin zeka seviyende bu bedenini açınca medeniyet hayvandan tek farkın konusabilmek mi
Simdi okur artik birazhakaret şiddet gibi bir şey.
kendini ifade etmeyi kelimelerle beceremeyen insanların acizliği.
kitap okuyun kendinizi geliştirin zira kuyruğu sıkıştığında tırmalamaya kalkan sizsiniz asıl.
Bekara boşamak kolay olduğu için böyle biriyle evlenme diyoruz zaten.![]()
Bence sırf bir bez parçası yüzünden ayrıl. Her şey o bez parçasıyla başlıyor çünkü. Aklını başına al. O beden senin. Onunla ne yapacağın bir tek senin kararın. Kimsenin sana izin verme gibi bir yetkisi yok. Adam seni evlatlık almıyor ya da sen akıl yönünden geri değilsin ki kararlarını o versin. Asla bu yola girme benden uyarması. Senin aşk dediğin şeyin ömrü evlendikten sonra üç gün. Gerisi sevgi ve saygı. Ve saygıya karşındakinin yetişkin olduğunun farkında olmak da giriyor.Merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar. Sevgilimle anlaşamadığımız tek nokta bikini ve mayo sorunsalı. Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor. Sebep olarak vücuduma başkalarının bakmasını istemediğini söylüyor. Bu konu dışında anlaşamadığımız bir şey yok. Sırf bir bez parçası yüzünden ayrılmayı düşünmüyorum sadece bunu nasıl aşabiliriz ve bu durumu aşanlarınız olduysa nasıl yol izledinizde yumuşattınız onu merak ediyorum lütfen lütfen yardımmmmm
Not: evlilik seneye
Affedersiniz de siz kocanızın zihniyetini değil, kendi zihniyetinizi yaşıyorsunuz. Sizinki orta yolu bulmak değil. Ki bu konuda orta yol yoktur taviz vermektir yapılan.senin zeka seviyende bu bedenini açınca medeniyet hayvandan tek farkın konusabilmek mi
Tanımadığın insanı sevemezsin. Pat diye sevdim diye bir şey olmaz. Birlikte zaman geçirdikçe görürsün zaten ne giyiyor ne giymiyor. Tanıdıkça da seversin.
bir insan birinin nesini sever? Düşünce tarzını sever, hayata bakışını sever, yaşam tarzı bana uygun mu diye bakar öyle evlenir. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil. Siz kaç yaşındasınız allah aşkına?
Sanırım kendimden taviz verdiğim yönünde bir yanlış anlaşılma oluyor. Arkadaşlar kendimden taviz vermiyorum ve giyeceğimi söylüyorum. Onun kölesi ya da emir kulu değilim sadece bu durumu nasıl aşabileceğimizi merak ediyorum. Sonuçta herkesin bir kırılma noktası vardır. Bende bunun arayışındayım ve bu yüzden bu sorunu aşan kadınlardan destek istiyorum. Ne yaptınızda ikna ettiniz. Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben size katılmıyorum her iki tarafta birbirni oldugu gibi kabul etmeli bence by kıskanclık değil dar görüşlülük zatenSorunsal degil sorundur o. Madem es adayinizin onayi yok giymeyin sizde ne olacak. Bazen herkes kendinden biraz odun veriyor orta noktada bulusmak icin. Eger baska sorunlariniz yoksa cokta asilamayacak bir dert degil.
Normalde earth angel9 a katilirdim.ödün verilebilir.Ya da konusup anlasilabilir.Ama ben evlendikten sonra olayina taktim.Yani suan erkekler bakabilir ama evlenince bakamaz mi.Merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar. Sevgilimle anlaşamadığımız tek nokta bikini ve mayo sorunsalı. Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor. Sebep olarak vücuduma başkalarının bakmasını istemediğini söylüyor. Bu konu dışında anlaşamadığımız bir şey yok. Sırf bir bez parçası yüzünden ayrılmayı düşünmüyorum sadece bunu nasıl aşabiliriz ve bu durumu aşanlarınız olduysa nasıl yol izledinizde yumuşattınız onu merak ediyorum lütfen lütfen yardımmmmm
Not: evlilik seneye