- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne münasabet? Birinin bana ne giyeceğimi söylemesine asla izin vermem bu eşim de olsa. Dahası bir kız çocuğu annesi olarak yıllarca bakıp büyüttüğümüz kızıma ileride evleneceği adamın böyle bir taleple gelmesine de çok kızarım. Bikini mayo giyene kimin hangi gözle nasıl baktığını düşünüyor sevgiliniz onu da anlamadım. Kişi kendinden bilir işi...Merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar. Sevgilimle anlaşamadığımız tek nokta bikini ve mayo sorunsalı. Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor. Sebep olarak vücuduma başkalarının bakmasını istemediğini söylüyor. Bu konu dışında anlaşamadığımız bir şey yok. Sırf bir bez parçası yüzünden ayrılmayı düşünmüyorum sadece bunu nasıl aşabiliriz ve bu durumu aşanlarınız olduysa nasıl yol izledinizde yumuşattınız onu merak ediyorum lütfen lütfen yardımmmmm
Not: evlilik seneye
“X sorunsalı” ve “Y kişisi”Sorunsal degil sorundur o. Madem es adayinizin onayi yok giymeyin sizde ne olacak. Bazen herkes kendinden biraz odun veriyor orta noktada bulusmak icin. Eger baska sorunlariniz yoksa cokta asilamayacak bir dert degil.
Ya taviz vereceksiniz ya da ayrilacaksiniz. Cünkü kücük gibi görünen bu sorun yarin sekil degistirerek karsiniza cikacak.. Etek boyu.. Bluz yakasi.. Kotun darligi.. Vs. Vs. Vs...Merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar. Sevgilimle anlaşamadığımız tek nokta bikini ve mayo sorunsalı. Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor. Sebep olarak vücuduma başkalarının bakmasını istemediğini söylüyor. Bu konu dışında anlaşamadığımız bir şey yok. Sırf bir bez parçası yüzünden ayrılmayı düşünmüyorum sadece bunu nasıl aşabiliriz ve bu durumu aşanlarınız olduysa nasıl yol izledinizde yumuşattınız onu merak ediyorum lütfen lütfen yardımmmmm
Not: evlilik seneye
Ee adam etmiyor ne yapsin ayrilsin mi bikini giyemedim diye. Ben sahsen ikili iliskilerde mutlulugun sivri olmaktansa yumusak koselerde sakli olduguna inaniyorum. Bazi konular vardir odun verilmez ama asilamayacak sorunlar degilse biraz ortaya yanasilmali diye dusunuyorum.Ben size katılmıyorum her iki tarafta birbirni oldugu gibi kabul etmeli bence by kıskanclık değil dar görüşlülük zaten
Evet ayrılsın tabi herkez kendine uygun insanları bulsun sana bikini giydirmem diyen adam evlendikten sonrada kapan diyecek çünkü. İsteğin dışı zoraki dayatmalar bana mutluluk vermez kusura bakmayın size farketmiyosa buyrun.. Ama bi gercek var ki! Konu sahibi bunu dile getiriyosa karşı taraf istiyo diyede hayatını karşısındaki kişiye tamamen teslim etmez. Özgüvenli dik duran kadın budur zaten. Siz erkeğin kölesi olurum o ne derse o diyosanız sizden zaten çokta bişey beklenmez kocam varsa varım yoğsa yoğum mantıgıEe adam etmiyor ne yapsin ayrilsin mi bikini giyemedim diye. Ben sahsen ikili iliskilerde mutlulugun sivri olmaktansa yumusak koselerde sakli olduguna inaniyorum. Bazi konular vardir odun verilmez ama asilamayacak sorunlar degilse biraz ortaya yanasilmali diye dusunuyorum.
Sen benim ne dedigimi anlamamissin ama neyse tamam sen haklisin zira simdi ne desem bos. He evet kole ol kocandir doverde severde diyorum konu sahibine.E
Evet ayrılsın tabi herkez kendine uygun insanları bulsun sana bikini giydirmem diyen adam evlendikten sonrada kapan diyecek çünkü. İsteğin dışı zoraki dayatmalar bana mutluluk vermez kusura bakmayın size farketmiyosa buyrun.. Ama bi gercek var ki! Konu sahibi bunu dile getiriyosa karşı taraf istiyo diyede hayatını karşısındaki kişiye tamamen teslim etmez. Özgüvenli dik duran kadın budur zaten. Siz erkeğin kölesi olurum o ne derse o diyosanız sizden zaten çokta bişey beklenmez kocam varsa varım yoğsa yoğum mantıgı![]()
Aynen katiliyorumAdam ne güzel evlenmeden önce fikrini açıkca söylemiş.
Kandırmamış etmemiş.
Tebriklik hareket.
Siz de seçiminizi ona göre yapın.
Kimse sevgilinize sapık muamelesi yapmasın burda.
O da onun kararı.
İstemiyor karısının vücudunu başka insanların görmesini.
Kim karşı çıkabilir bu isteğine?
Ne hakla karşı çıkabilir?
Siz de bu isteğinizden taviz vermeyecekseniz ayrılın.
Bir bez parçası demeyin.
Yaşam tarzı farklılığı deyin.
Ayrılmazsanız orta yol bulun.
Bikini dışında da mayo çeşitleri var.
Artık her şekilde mayo var hatta.
Şort gibi olan,tayt gibi olan,kapri gibi olan,yani size hangisi hitap ederse artık.
Karar sizin.
Sevgiliniz kartlarını açık oynamış ne güzel. Siz de öyle olun![]()
Ben sizi anladım yapıcı olup orta yol bulunmasından yanayım demişsiniz haklısınız elbet ama kıskanclık giyim kuşamda fazla mudahale tarzı sorunlarda pek orta yolu bulmak mümkün olmuyo sizde biliyosunuz bizim ülkemizde o imzayı attıktn snra tamamen onun malı afedersnz olma durumu olunca bi çok konuda söz hakkı dogacak ve sık bogaz edecek karsı taraf biraz tutucuysa bunu değiştirmek pek mümkün değil gbi geliyor banaSen benim ne dedigimi anlamamissin ama neyse tamam sen haklisin zira simdi ne desem bos. He evet kole ol kocandir doverde severde diyorum konu sahibine.
Bilmem ben imzayi attimda kimsenin mali olmadim. Esim hic bu tarz biriside degil elbet sorunlar olmustur ama hicbiri ses yukseltip kavgayla bitmedi. Cunku dedigim gibi orta yol. Boyle ilk gunku saygida sevgide baki.Ben sizi anladım yapıcı olup orta yol bulunmasından yanayım demişsiniz haklısınız elbet ama kıskanclık giyim kuşamda fazla mudahale tarzı sorunlarda pek orta yolu bulmak mümkün olmuyo sizde biliyosunuz bizim ülkemizde o imzayı attıktn snra tamamen onun malı afedersnz olma durumu olunca bi çok konuda söz hakkı dogacak ve sık bogaz edecek karsı taraf biraz tutucuysa bunu değiştirmek pek mümkün değil gbi geliyor bana
Okudukça kendimi gördüm. Gerçekten çok güzel özetlemişsiniz.Arkadaşım, benim müstakbel eski eşim ilk eşini bikini yüzünden terketmiş. Bana söylediği buydu en azından o zamanlar. Ne var ki senede bir hafta gidiyorum istediği gibi kapalı mayo giyerim dedim sorun etmedim.
Sonra bu bikini olayı kolsuz giymeni istemiyorum a döndü, sonra etek diz hizasını geçmesine döndü, sonra kotların bol olacak t shirt tamamen popoyu kapatacak a döndü. Sigara içiyordum bıraktım, yılda bir kere iki kadeh içtiğim şarap asla olmayacak a döndü olay.
Hepsine evet dedim. Konuşmama, gülmeme, mimiklerime dahi karıştı. Yetiremedim yani. Bir şeyine evet dedim gerisi çorap söküğü gibi geldi.
Farkettim ki artık ben “ben” değilim. Onun küçük bir uydusuyum sadece. Kişiliğim, onurum hepsi yerle bir oldu. Özgüvenim sıfır oldu. Uğraşmaktan vazgeçtim.
Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Cehenneme giden yollar hep iyi niyet taşlarıyla döşeli.