Kıskançlık süründürüyor..

Frambuaz_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
39
0
36
Diğer
Merhaba arkadaşlar, benim çok büyük bir derdim var lütfen dalga geçmeden sakince bana yardımcı olmaya çalışın. ben çok kıskanç bir insan olmaya başladım, sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz ama son zamanlarda kendime engel olamıyorum. Sorun sevgilimin ablası ve yeni doğan 1 yaşına girecek olan kızı ! O kadar abartıyorlar ki çocuğu anlatamam, sanki dünya da sadece o bebek varmış gibi. Mesela facebook da fotoğraflarını koyuyor hemen sevgilimide etiketliyor felan, salakmıdır ne sanki görmedi de birde etiketliyorsun zaten hergün görüşüyorsunuz evleriniz dip dipe. bebek desen sevgilimin evinde kalıyor, ailesiyle yaşıyor yani. ablası çalıştığı için kaynanam bakıyor. Sevgilimin bu kadar bebekle ilgilenip sürekli fotoğrafını felan çekmesine anlam veremiyorum, bana söylediği her özel lafı gidiyor ona söylüyor. onu geçtim ablası nasıl olurda benim sevgilime hayatım der ! Yok öyle bir dünya ! Allahım artık ağlayacak durumalra geliyorum, ben neden böyle oldum neden :(

Sorun bebek değil aslında tatlım, ablasının ve sevgılımın davranışları.

:1::1::1::1:

Elimde olmadan güldüm kusura bakma.Geçen ben de sevgilim annesine (yavrum,aşkım,bebeğim)dediği için sinirlendim ama bizim durum farklı annesi benden nefret ediyor onun buna rağmen benim yanımda öyle demesine kızdım.Kıskançlıkla ilgili değildi.

Anladığım kadarıyla sen ilgiyi kıskanıyorsun,sevgilinin tek ilgisi senin üzerinde olsun istiyorsun ama yapma böyle.Onun her şeyden önce bir ailesi var.Şuan evli değilsiniz ve mantıklı olarak sevgilinin ailesini senden daha çok sevmesi gerekir.Buna anlayış göstermelisin yoksa bu kıskançlık ilişkinizi zehirler ikinizi de üzer.

Ne yani ben erkek kardeşime hayatım deyince sevgilisi sorun mu yapacak? Asıl böyle bir dünya yok.

meliscim, isterseniz gülün dalga geçin ama benım konuşmaya ihtiyacım olduğu ıcın buraya bunu yazarak sizinle paylaştım :(

Benim de erkek kardeşim var ve o benim her şeyimdir. Öperim, severim, aşkım da derim, ilk aşkım derim hatta, aramızda çok başka bir bağ vardır. Siz sapla samanı birbirinden ayıramıyorsunuz bence. Sevgilinizin ablası sebebiyle size bir saygısızlığı, ters bir hareketi olmuyorsa yaptığınız 'kıskançlığın' hiçbir anlamı yok. O onun ablası. Ailesi. Böyle saçma birşey olabilir mi? Benim erkek kardeşim daha şimdiden olmayan çocuğumu ne kadar seveceğini anlatıyor bana. Bir bebeğim olsa herhalde benden çok o ilgilenecek. Güzel şeyler bunlar. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama kendinize hakim olmak zorundasınız. Yoksa ilişkinize de yansır bu huzursuzluk :34:

Son düzenleme:
meliscim, isterseniz gülün dalga geçin ama benım konuşmaya ihtiyacım olduğu ıcın buraya bunu yazarak sizinle paylaştım :(

Canım dalga geçmedim güldüm ama aklıma kendi sevgilim ve onun ailesi geldi bu yüzden güldüm.Kendine nasıl engel olacağına gelince bizim sözlerimiz bir şeyi değiştirmez bu takıntını beyninde bitirmen lazım.Kendine kabul ettirmen lazım.Sevgilinin ailesini çok sevmesi çok normal bir durum.Sevmeseydi garip olurdu zaten.Sen de o bebeği arada görsen sevsen bu takıntını yenebilirsin.Biz sevgilimle onun yeğenini(3 yaşında kız çocuğu) gezdiririz parka götürürüz ben de o çocukla bir arada oldukça daha çok sever oldum.Bence git bi gör o bebeği ona hediye bir şey al.

Bana yazdıkların inandırıcı gelmedi açıkçası. Gerçekse de kıskanman doğru değil.

Canım dalga geçmedim güldüm ama aklıma kendi sevgilim ve onun ailesi geldi bu yüzden güldüm.Kendine nasıl engel olacağına gelince bizim sözlerimiz bir şeyi değiştirmez bu takıntını beyninde bitirmen lazım.Kendine kabul ettirmen lazım.Sevgilinin ailesini çok sevmesi çok normal bir durum.Sevmeseydi garip olurdu zaten.Sen de o bebeği arada görsen sevsen bu takıntını yenebilirsin.Biz sevgilimle onun yeğenini(3 yaşında kız çocuğu) gezdiririz parka götürürüz ben de o çocukla bir arada oldukça daha çok sever oldum.Bence git bi gör o bebeği ona hediye bir şey al.

bende sorunun böyle çözüleceğine inanıyorum, takıntı oldu bu. ablası mı var sevgilinin

O zaman duygularını kontrol altına almalısın. Şu durumda kıskanılacak bir şey yok. Ablası sevgilinin bebekliğinden bu zamana kadarki hayatında yanında olan bireylerden birisi. Hayatım demesi anormal değil. Sevgilinin yeğenini sevmesi de anormal değil. Bence bu durumlara alış.

Tayt giydirmez demişsin o çok farklı bir şey. O seni annenden babandan kıskansa sen nasıl hissederdin ki? Böyle bir şey yapıyorsa o da, o zaman sende haklısın.

bende sorunun böyle çözüleceğine inanıyorum, takıntı oldu bu. ablası mı var sevgilinin

Var canım o çocuk ablasının çocuğu ablasıyla da aralarındaki ilişki yine öyle birbirlerine sevgi sözleri söylerler ama normal bir şey.Benim sinir olmamın tek sebebi sevgilimin annesi ve ablası benden nefret ediyor bu yani.Peki senin kardeşin var mı tek çocuk musun,eğer bir kardeşin yoksa ondan bu kadar rahatsız etmiş olabilir bu durum seni

Back
X