- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
Görümcenizle yine görüşülürse olayların tekrar edeceğinden korkuyorsunuz.Kendinizi bazı şeylere şartlandırmışsınız.Bence bir psikologla görüşmenizde fayda var,rahatlarsınız.Bunlar aşılmayacakçok haklısınz ben bu konuda yrdım almalıyım çünkü budurum çekilmez bir hal alıyor tek kıskançlık konusunda değil her konuda çok takıntılıyım o küçücük iltifatı eşime söyledim işte kıskandım falan diye eşim bana kız kötü niyetli olsa snamı söyler gayet masumane bişey söylemiş sana yakıştığımı söylemiş okızın yanlış bir haraketini görmedim bana karşı nednen takıyorsun diyor ozamn rahatlıyorum sonra neden eşime söyledimki ya o kızın kendisine ilgisi olduğu düşünürse falan diye kuruyorumda kuruyorum takıntılarım beni çok yıpratıyor
mesela küs olduğumz görümcem var o da aynı semtte oturyr
eşim onunla konuştumu ya yine eşim onunla görüşmeye başlar biz yine huzursuz oluruz diye korkuyorum ellerim titriyor uyku uyuyamıyorum eşimn aramakaydını karıştırıyorm görümcem falan aaramışmı diye baya olumsuz şeyler yaşadım onun yüzünden oyüzden takıntı halne geldi
şeyler değil.Yapacak adam iltifata da bakmaz .Kafamızdaki soruların sonu yok,sizin biraz deşarj olmanız lazım