Kıskançlık tedavi edilir bişeymi

çok haklısınz ben bu konuda yrdım almalıyım çünkü budurum çekilmez bir hal alıyor tek kıskançlık konusunda değil her konuda çok takıntılıyım o küçücük iltifatı eşime söyledim işte kıskandım falan diye eşim bana kız kötü niyetli olsa snamı söyler gayet masumane bişey söylemiş sana yakıştığımı söylemiş okızın yanlış bir haraketini görmedim bana karşı nednen takıyorsun diyor ozamn rahatlıyorum sonra neden eşime söyledimki ya o kızın kendisine ilgisi olduğu düşünürse falan diye kuruyorumda kuruyorum takıntılarım beni çok yıpratıyor

mesela küs olduğumz görümcem var o da aynı semtte oturyr

eşim onunla konuştumu ya yine eşim onunla görüşmeye başlar biz yine huzursuz oluruz diye korkuyorum ellerim titriyor uyku uyuyamıyorum eşimn aramakaydını karıştırıyorm görümcem falan aaramışmı diye baya olumsuz şeyler yaşadım onun yüzünden oyüzden takıntı halne geldi
Görümcenizle yine görüşülürse olayların tekrar edeceğinden korkuyorsunuz.Kendinizi bazı şeylere şartlandırmışsınız.Bence bir psikologla görüşmenizde fayda var,rahatlarsınız.Bunlar aşılmayacak
şeyler değil.Yapacak adam iltifata da bakmaz .Kafamızdaki soruların sonu yok,sizin biraz deşarj olmanız lazım

İkiniz de birbirinizden beter durumdasınız. Biriniz kardeşten, ötekiniz kuzenin fotoğrafından. İnsan mutlu olur eşim kardeşimle iyi anlaşıyor diye. Tokalaşmayı kıskanmak falan. Eşinin kardeşi senin kardeşindir. İnsan sarılır öper eşinin kardeşlerini kuzenlerini.

Zaman kötü falan değil. Kötü insanlar hep vardı ama artık iletişim arttı ve olanı biteni daha çok duyuyoruz. Sizin kalbiniz temizse ne bu fobiklik. İkiniz de sosyalfobinin dibine vurmuşsunuz. Kıskançlık falan değil sorun daha temel bir şeyler var. Bir de ikinizin de aynı olması tuhaf olmuş. Nasıl denk geldiniz böyle. Yoksa inatlaşmalarla mı birbirinize benzemeye başladınız..

Kuzenini silmişsin facebooktan ya. Yaptığın ayıp. Amaan sevmiyorum zaten hem görgüsüz hem geçmişi kötü diceksin. İyi de akrabalık ilişkilerine buna göre karar vermiyoruz ki. O senin akraban. Yarın öbür gün bir yerde karşılaştınız mı nasıl yüz yüze nakıcan. Eşimin bir kuzeni beni silmişti. Geri ekledim yanlışlıkladır diye kabul etmedi. Bir daha yüzüne bakmadım. Kim bilir o hangi fobiklikten yaptı bana bunu.

Alınma lütfen ağır yazdıysam. Ama artık bu laflar sapıklığa giriyor :( Erkek kardeşimle niye tokalaştın. Çok çirkin değil mi eşinin aklından öyle bir şey geçmesi. Erkek kardeşinin sana kötü gözle bakacağını düşünmüş resmen. Bu sana da hakaret kardeşine de.. Lütfen yardım alın..

Görümcenizle yine görüşülürse olayların tekrar edeceğinden korkuyorsunuz.Kendinizi bazı şeylere şartlandırmışsınız.Bence bir psikologla görüşmenizde fayda var,rahatlarsınız.Bunlar aşılmayacak
şeyler değil.Yapacak adam iltifata da bakmaz .Kafamızdaki soruların sonu yok,sizin biraz deşarj olmanız lazım

çok sağol desteğin için inş düzelir budurum biran önce

sağol deteğin içinnn çok haklısın evet çocuğumz olmuyor mesala benm için en büyük sorun o aslında ama buaralar evde yalnız kala klaa kurar oldum

Olur inşallah,ne kadardır evlisiniz? Hem olmuyorsa,olmayacak anlamına gelmez bu,bir doktora görünün. Gerekirse tedavi alırsınız.

İkiniz de birbirinizden beter durumdasınız. Biriniz kardeşten, ötekiniz kuzenin fotoğrafından. İnsan mutlu olur eşim kardeşimle iyi anlaşıyor diye. Tokalaşmayı kıskanmak falan. Eşinin kardeşi senin kardeşindir. İnsan sarılır öper eşinin kardeşlerini kuzenlerini.

Zaman kötü falan değil. Kötü insanlar hep vardı ama artık iletişim arttı ve olanı biteni daha çok duyuyoruz. Sizin kalbiniz temizse ne bu fobiklik. İkiniz de sosyalfobinin dibine vurmuşsunuz. Kıskançlık falan değil sorun daha temel bir şeyler var. Bir de ikinizin de aynı olması tuhaf olmuş. Nasıl denk geldiniz böyle. Yoksa inatlaşmalarla mı birbirinize benzemeye başladınız..

Kuzenini silmişsin facebooktan ya. Yaptığın ayıp. Amaan sevmiyorum zaten hem görgüsüz hem geçmişi kötü diceksin. İyi de akrabalık ilişkilerine buna göre karar vermiyoruz ki. O senin akraban. Yarın öbür gün bir yerde karşılaştınız mı nasıl yüz yüze nakıcan. Eşimin bir kuzeni beni silmişti. Geri ekledim yanlışlıkladır diye kabul etmedi. Bir daha yüzüne bakmadım. Kim bilir o hangi fobiklikten yaptı bana bunu.

Alınma lütfen ağır yazdıysam. Ama artık bu laflar sapıklığa giriyor :( Erkek kardeşimle niye tokalaştın. Çok çirkin değil mi eşinin aklından öyle bir şey geçmesi. Erkek kardeşinin sana kötü gözle bakacağını düşünmüş resmen. Bu sana da hakaret kardeşine de.. Lütfen yardım alın..

teşkkr edrim yorumunu dikkate alacağım

Olur inşallah,ne kadardır evlisiniz? Hem olmuyorsa,olmayacak anlamına gelmez bu,bir doktora görünün. Gerekirse tedavi alırsınız.

3 yıla yakındır evliyiz pcos var bende tedavi oluyrm

Kızlar bende eşimde kıskanç bir yapıya sahibiz birbirimize güvenimiz tamdır aslında çok severek evlendik halada çok aşığız biribirmize

ne eşim benim güvenimi sarsacak bir harakette bulundu nede ben

eşim kadınlarla konuşurken enyakın akrabasıda olsa hep mesafeli ve ciddidir kıskanacağım hiçbişey yapmaz aynı şekilde bende öyle

ama sanki dünyadaki tek erkek benm eşim dünyadaki tek kadın benmişim gibi sakınırız birbirimizi

doğru düzgün kaynım vs dışında eşli kimseyle görüşmeyiz aslında ben böyle olmak istemiyorum ama artık dünyanın çivisi çıkdığındamıdır kimsye güvenemiyorum ya eşime yan gözle bakarsa falan diye sıkıntıya giriyorum

geçenlerde sosyal paylaşım sitesinde çok fazla hoşlanmadığım bayan kuzenm beni eklemiş bende ayıp olmasın diye kabulettim kendisi çok havalıdır ve geçmişi pekde iç acıcı değildir sevmem oyüzden

eşimede bahsetmiştim karakterinden ondan hoşlanmadığımı falan

neyse bende onun görgüsüzce evinin vc sine kadar çektiği fotoları ve çocuğuna yaptığı abartılı doğum günü fotolarına bakıyodum eşimde yanıma geldi kuzenimde benden daha minyon ve esmer ama biraz benzeriz

fotoya dikkatlice baktı bende içine düşseydin falan diye çıkıştım

eşimde aşkım ne saçmalıyorsun biraz sana benzettim birde görgüszlklerine dalga geçer gibi bakıyorum dedi gerçektende öyle ama ben kıskançlık krizine girdim eşimde sil faceden bukadar rahtsız oluyosan dedi faceden sildim kuzenimi bu sadce bir örnek

geçende eşim ben kaynımlrdayken eşofman giymiştim git üzerine bişey giy dedi neyse değiştirdim üzerimi eltim doğum yaptı ben ona bakıyodum oyüzden 2 gün kaldık orda neyse kaynım çocuklaırn balonunu kafama attı şakacıdır bende geri kendisine attım eve gelirkende tokalaştık neyse biz eve geldik eşim arabada bağırmaya başladı ne bu lakailik daracık eşofmanı giymissin şakalaşıyosunz falan diye herzamn tokalşmıydn falan diye bağırmaya başladı neyse geri gönlümü aldı

yani anlayacağınz kıskançlık hastalığı var ikimizdede ben kıskanç bir insan olmak istemiyorum ama durum bu

bu davranışların hatalı olduğunu farkındayım oyüzden eleştiri değil fikir bekliyorum bu konuda napabilirim kıskançlık tedavi edilebilir bişeymiii gerçekten beni yıpratıyor bu durum çok kıskancım çokkkkkkkk

Uff bende kendimi kiskanc saniodum..
yanlis anlamayinda kendi karsesindn kiskanmak igrenc otesi....

Back
X