arkadaşlar artık ne yapacağımı kime ne diyeceğimi şaşırdım..ben şu anda iyi bir devlet kurumunda çalışıyorum ve işe yeni girdim,işe başlamadan önce bir süre eğitim almamız gerekiyo ve bu eğitim ankarada veriliyor..burda biriyle tanıştım ve gerçekten çok etkilendim o da bana açıldı ve biz çıkmaya başladık..2 ay sürdü bu süre boyunca yavaş yavaş tanımaya başladım onu..herşey çok güzeldi..yalnızca kıskançlık bizi çok etkiliyodu ciddi düşündüğümüz için hep ilerde de böyle olur mu diyodum çünkü giydiğim çok normal kıyafetlere bile bir bahene buluyodu..bana birgün en büyük pişmanlığın ne dedi,aptal kafam saflıktan hemen üniversitede bi çocuktan hoşlandım 4 yıl,çok gereksiz biriymiş sonradan tanıyınca anladım dedim..buna taktı..ona durumu anlattım..benim için bir film kahramanı gibiydi benden bir üst dönemdi okulun basket takımındaydı,1. ve 2. sınıfta bazen derslerimiz aynı zamanda olursa haftada bir iki kez görüyodum,3.sınıfta ortak bir arkadaş sayesinde tanıştım,ardından bizimle ortak ders aldı hocanın bize ders notlarını attığı toplu maillerden mail adresini aldım ve ekledim dedim..daha sonra o mezun oldu ve ist gitti bigün msnde karşılaştık muhabbet ederken laf döndü dolaştı benden hoşlandığını söyledi bende ona söyledim ve bir hafta telefonda görüştük dedim..bu sürede onun bana uygun olmadığını anladım ve ayrılmak istedim dedim.bunu duyunca bence bu çok çirkin bir davranış benim evlenmeyi düşündüğüm kız böyle birşey yapmamalı diye ayrılma kararı aldık..bir hafta sonra tekrar kendisi dönmek istedi..ben sni çok seviyorum yaptığım hataydı duygularımla hareket ediyorum mantıklı davranamıorum dedi..ben zaten deli gibi aşığım hemen kabul ettim..ama bir gün sürdü..ertesi gün telefonumda mesajlarıma bakarken benim iki yıl öncesinden taslaklara yazdığım bir mesajı gördü..bu gönderilmiş ya da alınmış bir mesaj diildi..yalnızca duygularımı yazmıştım..mesj şöyleydi"ya suanda kendimi çok kötü hissediyorum..neden neden diye soruyorum ama cevap yok..şu anda tramvaydayım ve biliosun hep o geliyo aklıma ama şimdi fb var"diye bir mesaj.bu mesajı görünce çok sinirlendi bana bu ne diye sordu.o çocuğa yazmış olduğum iki yıl önceden kalan bişey olduunu söyledim..fb ne dedi..bana aşık olan ispanyol bir çocuktu o zaman öyle hissedip öyle yazmıştım dedim..telefonu yere fırlattı dolaplara heryere vurmaya başladı titremeye başladı..bana birsürü kötü söz söyledi..beş para etmezmişssin,senine geçirdiğim iki aya yazık..flörtöz müsün nesin? nasıl unutursun bu mesajı..işin garip tarafı biz birbirimize futbolum diye hitap ederdik bazen öyle bir espri vardı aramızda..mesjdada fb olunca kendi üzerine alınıp benim dediklerime inanmamış olabilir..ben bilyodum bu çocuğa deli gibi aşık olduğunu,daha başka neler çıkcak km bilir senden vb..birsürü kötü şey söyledi,bağırdı..onda kalan hırkamı ertesi gün getirip kapının önüne fırlatmış..ben ne yapıcamı bilmiyorum..onu çok seviyorum ama bana söylediği sözler ve davranışları çok canımı acıtıyo..ben o sözleri hak etmedim..çünkü ben kimseyle çıkmadım,yalnızca üniversitedeki o çocuğa biraz fazla yoğun duygular hissettim sanırım..şu anda yüzüme bile bakmıyo,beni affetmesin o kadar çok istiyorum ki ama bi yanım biliyo ki bi daha sala dönmez..her gün görüyorum kursta..yüzüme bile bakmıyo,vebalıymışım gibi davranıyo..beni o kadar çok seviyodu ki,o kadar düşünceliydi ki,benimle ilgili herşeyi düşünürdü,çok romantikti,sürekli sürprizler yapardı..yaşadıklarımızı düşününce çok kötü oluyorum..onun bana dönmesini çok istiyorum..ama bana güvenmiyo,ayrılırken bir kere bari dürüst ol dedi..ayrıldıktan sonraki gün durumu açılayan 60 tane falan mesaj atmışımdır,ama birine bile cevap vermedi,beni gördüğünde yüzü o kadar asılıyo ki ve o kadar sinirli oluyo ki..zaten çok seçici biriyim,herkese birşeyler hissedemiyorum kolay kolay..ooofffff nefret etmek istiyorum ondan...yapamıyorum!!!!