kıskançlık ve bunalım

nehiroxgxuz

OĞUZ'UM&ANIL'IM
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
120
1
96
39
Tekirdağ
herkese ilk önce merhaba hemen konuya girmek istiyorum kayınvalidemle görümcem kısa bir tatil için bize geldiler eee haliyle gezip dolaştırdık sonrada yemeğe gittik benim kıskançlıkta sınır tanımayan eşim sen ne tarafa bakıyorsun diye ailesinin yanında bana bağırıp çağırmaya başladı uzatmamsı için rica etmeme rağmen olayı sürdürdü halbuki ben etrafıma değil garsona bakıyordum getirdiği yemek bizim mi diye ona göre bebeğime mama yapacaktım yani hanımlar işin özü şu çok bunaltıyor beni her giydiğim sorun her takıp sürdüğüm sorun her misafirliğimizde kendi iş aşkadaşlarından bile kıskanarak o misafirliği burnumdan getiriyot ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım lütfen olaya sizin gözünüzlede bir yorum yapın şimdiden teşekkürler:sm_confused:

cnm seven insan kiskanir:)
kiskanclik itici gelir ama bide bu yönünden bak:)
esinle konusmayi deneyebilirsin
"seni cok seviyorum bu kiskancliklarin bizi yipratmasindan korkuyorum bana güven" diyebilirsin mesela

evet normal değil bence de destek almalı ..
yalnızken yapılanlara hai amenna ama başkasınn yanında küçük düşürmesine nası taha mmül edebiliyosun

Ne benim eşim, nede senin eşin normal değil. Benim eşimde hiç kıskanmaz.:gitme:

Hayatını bu şekilde etkilemeye hiç hakkı yok....
Tabiki kıskanılır ama herşeyin bir sınırı vardır...
Bence konuşmanız gerekli baktınız eşiniz sizi anlamıyor...
Size davrandığı gibi davranın bakalım ne yapacak etkiye tepki misali..

sonuçta seni sevdiği için böyle yapıyor bu açıdan bakınca sevine bilirsin ama herşeyde olduğu gibi bununda fazlası zarar...peşinden güvensizliği getiren bi durum.eşinle onu ne kadar çok sevdiğini ve güvenini sarsacak bişeyi kesinlikle yapmayacağını,bu tavırların seni ne kadar üzdüğünü ve ilişkinizi yıprattığını anlat.

seven insan kıskanır belki ama insanın burnunda da getirmez, sevdiğini üzmemeyide bilir. lmaz:

at gözlüğü taksın öyle gezdirsin , sağa bakma sola bakma...

bunun adı kıskanmak değil, kıskaç altında tutmak
:umursamaz:

at gözlüğü de taksın sana alla alla.. göz Bu taBi etrafa Bakacaksın. hele de Başkasının yanında Böyle erkeklik taslamaları yok muuuuu... tekken söyle. aşkım kıskanıyorum dikkat de falan ama ne ananın yanında kıza Bağiriyosun.. off hepsi mi aynı. en medenisi Benim sevgilim o Bile aBlasının yanında erkeklik taslar oraya Bakma şunu giyme offfffffffff

alan almış varan varmış bu kadar kıskançlık hastalık derecesine varmış arkadaşım Allah yardımcın olsun ne diyeyim

siz bu abartılı kıskanççlıklardan zarar gördüğünüzü yıprandığınızı onasöylemelisinmiz.
vukatım mı var? karakterim o yönde meyilli mi duruyorum da bu kadar güvensizsin diyerek biraz canını yakmalısın.
benim eşimde aşırı kıskançtı şimdi epeyce yolunda... her konuda şeffaf olduğumu defalarca söylüyorum. o da bu problemi epeyce yendi

malesef benim eşimde çoğu zaman böyle yapıyor
bikeresinde iş arkadaşının evine yemeğe gittik
dönüşte eve gelmemizi beklemeden başladı kızmaya
neymiş niye abi dememişimabi demem gerekmiş
vay efendim elin adamına niye abi dememişim burnumdan gelmişti o akşam
doğru dürüst konuşmadım halbuki soru sorunca cevap verdim o kadar
parfüm sürsem hemen kızar makyaj yamsam laf eder açık giyinmediğim halde karışır
of bende ne yapacağımı şaşırıyorum artık nolacak böyle bilmiyorummafoldumben

kendini yetersiz görüyor olabilir mi maddi-manevi herhangi bir konuda?

kesinlikle eşimin özgüven sorunu yaşadığını düşünmüyorum çünkü eşi olduğum için değil çevremdeki herkes eşimin çok yakışıklı falan olduğunu söyler çok sessiz sakin biridir ama bu kıskançlık meselesine gelince nedense bi canavara dönüşüyo

Ailesinin yanında ego tatmini mi yapmak istedi acaba ?
Diğer zamanlarda da aynı mı ?

valla ben buna "seviyoda ondan kıskanıyo sevinsene işte" diyemiycem, kıskanmanında bi adabı olur yani, durup dururken karısına sanki erkeklere pas veriyomuş gibi davranmak, sevgiye değil terbiyesizliğe girer bence sözüm meclisten dışarı
hele de ailesinin yanında bile çenesini tutamayıp, nereye bakıyosun diye fırça atılır mı ya, o kaynana görümce sana saygı duyarmı artık, duymaz, çünkü zaten eşinde duymuyo
bence eşin bi dr ye görünmeli, hayat böyle geçmez
:hulya:

Eşimde bende bu kıskançlık konusunda birere prof. olduk.
Ben eşimin biraz daha gelişmiş versiyonuyum.

Şimdi seven kıskanır deniliyor evet bu bir ihtimal ama hastalık derecesi hiçbir sevgi ile bağdaşmıyor maalesef.
Ben aşırı şüpheciyim.Aşırı septik sendromlarım var ama derseniz ki eşine güvenmiyor musun ya da kendine ikiside değil.

Evliliği yoran bu durumun bencede kesinlikle profesyonel desteğe ihtiyacı var.Umarım eşiniz bunu kabul eder.

sanmıyorum bir desteği kabul edeceğini çünkü ona göre benim bu kıskançlık olayını abarttığımı olması gerekenin bu olduğunu söylüyor hatta bana sen sevmediğin için kıskanmıyorsun beni diyor ama zaatalleri kıskanmaktan kıskanılmaya vakit bulamıyorlar bunun farkında değil

takıntı gıbı bırşey bence bu.destegı kabul etmeyebılır.sen konuşmalısın..ufak ufak konuşa knuşa belkı torpulenebılır bu huyu..benımkıde aynen bu şekılde..bakımlı olmamı bıle ıstemıyo..guzel gıyınmemı,ne bılıyım oje surmıyım makyaj yapmıyım saçlarımı yapmıyım ..kafasına gore yasaklıyo herşeyı..dınleyen pek yok şuan daha evlı degılız bıde..bende napcagmı bılmıyorum..nereye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…