Merhaba kızlar benim derdim kıskançlık ve kendimi bildim bileli kimseyi böyle kıskandığımı bilmiyorum hiç bir erkeği böylesine kıskanmadım kendi sevgilimden bahsediyorum onu manyak derecede kıskanıyorum ve bu kıskançlık ilk zamanlarda bu boyutta değildi.. 3 seneye yakın bi ilişkmz olucak ve ben böyle delicesine ne kıskandım ne bişe oldum... elimde değil onada söyledim köpeğin hoşuna gidiyor kıskanmam ama sorun bilerek kıskandırması falan değil mesela annesine annesinin arkadaşı falan geliyor onun kızıda geliyor onlarda kalıyor ya resmen sinir krizi geçiyorum ya oğlanın bişey yaptığı yok odasına geçiyor oturuyor görmüyor bile.. ama bazen biyerlere gezmeye gidiyorlar o kız falanda biniyor arabasına ben deliriyorum hani diyor ki sevgilim kovuyummu napim söyle annemle geliyorlar mecburum götürmeye diyor tamam diyemiyorum ya öfkeleniyorum mahfediyorum herşeyi okadar masum bi insan ki sevgilim kalbinde zerre kötülük bulunmayan ve güveneceğim tek insan tanıyorum ya aşkımı bakmaz biliyorum ama öfkeme hakim olamıyorum deliriyorum aklımda 40 tiyatro çeviriyorum hadi şöyle olursa hadi böyle olursa.. benim derdim şuan kıskançlık abarttığımı düşünüyorum ama kendime hakim olamıyorum napıcam nasıl yenicem sevgilime güveniyorum ama onunla aynı karede bile kız fotosu görsem duysam deliriyorum.. Arkadaş çevresinde kız olmayan bi insan bu tanıyorum yapmaz biliyorum bildiğim halde ağzıma geleni sayıyorum kıskançlıktan.. daha bisürü şeeeyyyy nasıl bi dertmiş bu kıskançılk kafayı yicem korkuyorum kendimden :// var mı benim gibi olan.. deli gibi seviyorum hergün yeniden aşık oluyorum...