Erkek arkadaşından kaynaklı bi saplantı oluşmuş sende, birşey olmayacağını bilsende rahatsızlık duyuyorsun, gayet normal.Merhaba arkadaşlar. Burda eski konularımda erkek arkadaşımla yaşadığım sorunlar var. Ama dert o değil. Şu an erkek arkadaşımla aramız çok çok iyi. Her şey ilk başladığımız günlerdeki gibi tatlı be güzel hatta. Bana nereye gitse haber verir, kimleyse söyler. Neyse. Şimdi, onun geçen sene fazlaca görüşmeleri nedeniyle aramızda kriz olan iki bayan arkadaşı var. Ama bu yıl , okul açıldıktan sonra bir kere görüştüler sadece. Ben de kızları tanıyorum, onlar da beni. Onlarla olan kıskançlık olayımı atlattığımı sanıyordum. Ama bugün mesaj attı ve üçü yemek yiyorlarmış. Ben hiç bozuntuya vermedim, ama içimde o mesajı görünce yine bir kalp sıkışması, bir kalp çarpıntısı, bir can sıkıntısı oldu :) kötü bir şey olmayacağını biliyorum ama bu kasvetten kendimi çekip çıkaramıyorum. Burda millete yorum yazıyorum ama kendime fayda etmiyor. Ne yapsam bilemedim. .
Erkek arkadaşından kaynaklı bi saplantı oluşmuş sende, birşey olmayacağını bilsende rahatsızlık duyuyorsun, gayet normal.
Ben izin vermezdim mesela kız arkadaşlarıyla takılmasına falan. Sen gayet anlayışlı davranmışsın.
Huzurunuz yerindeyse ona karşı sesini çıkarmamaya devam et, kendini başka şeylerle oyala. Çık arkadaşlarınla gez, otur film izle.
Madem seni de tanıyolar, kalk git oturduğun yerde kuracağına. Alt tarafı bi yemek kaç saat sürebilir yani.
Ben bu kıskançlık meselesini hiç anlamıyorum, benden söküp almışlar o duyguyu sanırım. O yüzden büyük bir tavsiye veremem ama empati yapmanı önerebilirim. O kızların yerine koy kendini mesela. Senin de zaman geçirdiğin erkek arkadaşların vardır. Onların sevgilileri seni kıskansa ne düşünürsün? Veya senin sevgilin seni arkadaşlarından kıskansa? Bu açıdan bakınca da hiç hoş değil. Belki böyle düşünerek kendini rahatlatabilirsin. :)
Şu zamana kadar hiç bir erkek arkadaşıma bağırmadığım için hala çok uzak geliyor bu tasvir.Çok haklısınız. Ah bi yapabilsem. Mesela ben de size hissetmiyorum dediğiniz şeyi şöyle bir anlatayım. Kıskançlık anında durumlar şöyle gelişiyor; mesajı görüyorum, o anda kalp hızlanıyor, beyinde hafif bir uyuşma hali, göğüste sıkışıp daralma, bir karşındakine bağırıp çağırma isteği. . Ve sonra düşünüyorsunuz onca duygunun içimde, bağırıp çağırsan kıskanç, kavgacı oluyorsun, duygularımızı belli etmeme altın kuralımız ya hani, o burda tutmuyor. İçinde tutsan biliyorsun sonraki patlaması daha bir büyük olacak, tutmasan yine kavga. Yani bu işin sonucu kavgalar kavgalar kavgalar. . Sık sık burda da konusu açıldığı üzere :)
Benim erkek arkadaşımın hayatında başka kadınların olmasına tahammülüm yoktur. Kendimi ve kıskançlığımı bildiğim için en başında konuştum ben böyle böyle kıskanç bir insanım yapabileceksen, dedim. O da yapabileceğini söyledi ve yaptı. Hiçbir kız arkadaşı yok şimdi, sadece yardımlaşma mevzularında konuşabilir kadınlarla, not isteme olsun, ders yardımları olsun. Bu durumdan gocunduğuda yok çok şükür. Çoğu insana garip gelebilir kıskançlığım ama onlarında genişliği bana garip gelir. Karakter meselesi bu.. Zamanla onun karakter yapısını görünce büyük bir güven sağladı şimdi öyle çok da sıkmıyorum. Karışmıyorum hatta. Sende en başında konuşsaydın keşke. Çünkü her erkeğin kaldırabileceği bir durum değildir bu. Ya kıskançlığına saygı duyan ona göre davranan bir erkek bulacaksın, yada ille seviyorum o olsun diyorsan kalp sıkışmalarını görmezden geleceksin. Ortası yok bu işin..Merhaba arkadaşlar. Burda eski konularımda erkek arkadaşımla yaşadığım sorunlar var. Ama dert o değil. Şu an erkek arkadaşımla aramız çok çok iyi. Her şey ilk başladığımız günlerdeki gibi tatlı be güzel hatta. Bana nereye gitse haber verir, kimleyse söyler. Neyse. Şimdi, onun geçen sene fazlaca görüşmeleri nedeniyle aramızda kriz olan iki bayan arkadaşı var. Ama bu yıl , okul açıldıktan sonra bir kere görüştüler sadece. Ben de kızları tanıyorum, onlar da beni. Onlarla olan kıskançlık olayımı atlattığımı sanıyordum. Ama bugün mesaj attı ve üçü yemek yiyorlarmış. Ben hiç bozuntuya vermedim, ama içimde o mesajı görünce yine bir kalp sıkışması, bir kalp çarpıntısı, bir can sıkıntısı oldu :) kötü bir şey olmayacağını biliyorum ama bu kasvetten kendimi çekip çıkaramıyorum. Burda millete yorum yazıyorum ama kendime fayda etmiyor. Ne yapsam bilemedim. .
Şu zamana kadar hiç bir erkek arkadaşıma bağırmadığım için hala çok uzak geliyor bu tasvir.
Güven zamanla oturan bir şey, ne kadar süredir berabersiniz? Eğer yeniyse böyle olması normal sanırım. Bir yerden sonra o mesajlara tepkisiz kalmaya alışırsınız gibi geliyor.
Benim erkek arkadaşımın hayatında başka kadınların olmasına tahammülüm yoktur. Kendimi ve kıskançlığımı bildiğim için en başında konuştum ben böyle böyle kıskanç bir insanım yapabileceksen, dedim. O da yapabileceğini söyledi ve yaptı. Hiçbir kız arkadaşı yok şimdi, sadece yardımlaşma mevzularında konuşabilir kadınlarla, not isteme olsun, ders yardımları olsun. Bu durumdan gocunduğuda yok çok şükür. Çoğu insana garip gelebilir kıskançlığım ama onlarında genişliği bana garip gelir. Karakter meselesi bu.. Zamanla onun karakter yapısını görünce büyük bir güven sağladı şimdi öyle çok da sıkmıyorum. Karışmıyorum hatta. Sende en başında konuşsaydın keşke. Çünkü her erkeğin kaldırabileceği bir durum değildir bu. Ya kıskançlığına saygı duyan ona göre davranan bir erkek bulacaksın, yada ille seviyorum o olsun diyorsan kalp sıkışmalarını görmezden geleceksin. Ortası yok bu işin..
takılmayın bu kadar, söylemese bilmeyecektiniz bile. dürüstçe söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?