- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Bu aslında bayağı törpülenmiş versiyonu ama samimiyetimizin olmadığı insanlarla bir muhabbetim geçerse buna garezi var işte bu pek değişmedi.Erkekte nasıl olur bilmiyorum. Ama bende eşime göre epey kıskançtım. Şuan duruldum. Neden bilmiyorum. Hayatımız kıskanmayı gerektirmeyecek bir rutine bindiğinden olabilir. Birde kıskanma ortamı yaratmamaya gayet özen gösteririz.
Psikopatça bi kıskançlıksa değiştirmeye çalışmayın bile. Ayrılın. Ama kabul edilebilirse sizin için, zamanla törpülersiniz.
E doktorla, manavla, çalıştığın iş arkadaşınla, komşunla yeteri kadar samimiyetin olmazsa konuşmayacak mısın? Sevgilin hayatının her alanındaki insanı tanıyamaz ki.Bu aslında bayağı törpülenmiş versiyonu ama samimiyetimizin olmadığı insanlarla bir muhabbetim geçerse buna garezi var işte bu pek değişmedi.
Yukarıda mesajı düzenlemiştim o insanı da pek sevmediğinden bu durum sinirlendirdi onu. Verdiğiniz doktor, manav, iş arkadaşı örneklerini yaşayacak kadar düşmeyeceğimizi düşünüyorum zira 3 sene oldu zaten. Yani bu olay erkek arkadaşımın o çocuğu sevmemesi yüzünden de büyüdü biraz ama yine de sorgulanıyor bana bazen bu kıskançlık durumu daha beter bir hale gelirse diye ki dediğiniz gibi kıskançlık ortamı yaratmamaya da özen gösteren bir insanım.E doktorla, manavla, çalıştığın iş arkadaşınla, komşunla yeteri kadar samimiyetin olmazsa konuşmayacak mısın? Sevgilin hayatının her alanındaki insanı tanıyamaz ki.
Aslına bakarsan kaç kere hissettirdim.sinirlenince de çok asabi bir insanımdır laf geçirmek konusunda bende mi sıkıntı var bilmiyorumBende çok kıskançtım. “Ne yapayım elimde değil” gibi düşünüp sıyrılıyordum ama kendimi aşırı aşırı törpüledim. Yani kıskançlığı dengelemek insanın tamamen kendi elinde. Açıkça böyle devam ettiği takdirde seni kaybedeceğini söyle ve hissettir. U dönüşü yapar muhtemelen, kendimden biliyorum:)))
Eskiden en yakın erkek arkadaşlarıma bile garezi vardı(kendisinden önce samimi olduğum) en son bana çok ciddi bir kavganın üstüne "ben senin üstüne çok gidiyorum, son zamanlarda sana haksızlık ettiğimi anladım, bundan sonra yakın olduğun insanlara karşı konuşmalarına falan karışmayacağım, sosyal bir çevrenin olması ve hayatını yaşayabilmek senin de hakkın" dedi. O gün bugündür çoğu konuda çok değişti. Anlayacağınız biz çok yol katettik ama bu açtığım konu için de keşke diyorum çözüm bulabilsem. :)Ben kıskanç birinin çok değişeceğine inanmıyorum
İşin kötü tarafı kıskanç insanlar hepsi olmasada isterik saplantılı oluyor kişi istesede kolay kolay kurtulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?