Kıskançlık

Kahvesever7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
105
53
13
İyi akşamlar arkadaşlar, ben yersiz kıskançlıklar yapan birisiyim. Eşimi eskiden bunaltırdım, şimdi bunaltmıyorum. Fakat içten içe devam ediyor. Ben bu durumu nasıl yenebilirim? TV den bile bazen içten içe eşim oyuncuyu güzel bulmuş mudur diye düşünürüm. Teşekkürler kızlar.

İyi akşamlar arkadaşlar, ben yersiz kıskançlıklar yapan birisiyim. Eşimi eskiden bunaltırdım, şimdi bunaltmıyorum. Fakat içten içe devam ediyor. Ben bu durumu nasıl yenebilirim? TV den bile bazen içten içe eşim oyuncuyu güzel bulmuş mudur diye düşünürüm. Teşekkürler kızlar.
Düşünme öyle şeyler , vesvese etme bence .

Poronayak olursun sonra aklına gelse bile sil o düşünceleri fazla kıskançlığın sonu kavga.. dikkatli olun dusuncelerinize hakim olmaya çalışın.

Ben de kıskancım. Ama eşime güvendiğim için geçti. Adam iş ev ev iş. Bazen ben diyorum artık arkadaşlarınla çık hayatım kafa dağıt diye. Kıskançlık bir şeylerle meşgul olunca azalıyor. Hiç bir işin yoksa boş boş düşünmekten kuruyorsun da kuruyorsun. Meşguliyetini artır derim

Ben de kıskancım. Ama eşime güvendiğim için geçti. Adam iş ev ev iş. Bazen ben diyorum artık arkadaşlarınla çık hayatım kafa dağıt diye. Kıskançlık bir şeylerle meşgul olunca azalıyor. Hiç bir işin yoksa boş boş düşünmekten kuruyorsun da kuruyorsun. Meşguliyetini artır derim
Evet doğru.

O bende de var.. biraz bende kiskancim ama
Her zaman belli etmemek gulüp gećmek gerek.. bende kendime çaktirma gül diyorum:halay::KK3:
Ama esimde oyledir bazen hic olmadik seyden cikarir bir seyler surekli olmasada :))
Evet belli etmemek lazım sonra boşuna kavga çıkmasın :)

Evet belli etmemek lazım sonra boşuna kavga çıkmasın :)
Ama içindeki sey öyle soküp atilmiyor yapi meselesi.yine yok değil ama dizginliyoru sadece. Boyle de olmak gerek..
Esimde oyleydi oda dizginliyor az kendini..
Durulduk az.😅 5 senelik evliyiz

yeni evlisin galiba...olur böyle şeyler yeni evliler için..zamanla umrunda olmaz..

durumunuzu bir uzmanla görüşmeniz lazım sizinki kıskançlık değil başka bir boyut.

Inanirmisin bend3 senin gibiyim televizyondakilerden bile kıskanıyorum ucan kuştan resmen . Sürekli bundan dolayı kavga ederiz aklımda kuruyorum hep bi dışarı çıksa geç kalsa ne yaptı nerde kiminle birlikte. Kocama güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum . Ama hep kendime yapıyorum kıskançlık sonu kavga oluyor üzülen ağlayan ben oluyorum kimseye bir seu olmuyor bu kiskanclikdan dolayı psikiyatriye gidicem . Inşallah yenerim .

kıskanmak ve kıskanılmak güzeldir ama seninki çok aşırı kendini biraz dengede tutmaya çalıs

Bende beş yıla giricez evliyim bende de aynı sorunlar var tv de olsun dışarda olsun açık bir kadın gördüğünde onunla ilgili acaba bişey düşünüyor mu hissine kapılıyorum ve engel olamıyorum. Çözüm bulursanız bana da yazın.

Back
X