• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar gercekten zoruma gitti ama sustum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahah aynen simdi avukata bu bilgileri veririm siz hayatinizda yurtdisina bile cikamisken masallah almanyanin kaanunu cok iyi biliyorsun sirketleride cok iyi biliyorsuniz almanyadaki belgelerle bizi dolandiracaklar notere de gittii… ha birsey daha söyliiym ki bu gece uykun kacsin… tasaron firmayi esim mahkemeye verdi alacagimiz 100.000 euro simdi bunu 48 carp… woooowwww dolandirdilar evet ama yasal süreci baslatil hshshshsh esim mühendis ya zeki hemen belgelerle avukata gitti kocamda kocam gider birtane daha yazlik aliriz denize sifir och hayat
200 bin tl tup bebek parasina deli para demeyi bu sayede birakirsin belki.
4166 euro carp 48 ile.
Deli para dedigin seyden belki bir nebze haberin olur
Kime ne anlatiyorsam ben de :)

Farketmez Suriyelilerde Türk vatandaşı olan çok ama bu bir şey değiştirmiyor 😃

He yani sence ben oy kullanabilirmiyim? Alman vatandasligim var türkiyede ne kadar mantikli oy kullanmak?? Yani ablacim bos yapma… suriyelerin türk vatandasi var türkiye ye oy veriyor rte ye .. ben almannvatandasim almanlara oy veriyorum türkiye ne alaka??? Sen bu sohbeti kisir yerken arkadaslsrinla yap

200 bin tl tup bebek parasina deli para demeyi bu sayede birakirsin belki.
4166 euro carp 48 ile.
Deli para dedigin seyden belki bir nebze haberin olur
Kime ne anlatiyorsam ben de :)
Ohhh demek o kadar bossun ki .. sayfama girip okumusun .. sen kesin dilan polati fln da lincliyorsundur o ama och paralari yiyor.. shhjsjsjhshshshs askim ya ben hamileyim hic gerek bile kalmadi… türkiyede tüp bebek mantiksiz geldi … dogal yollarla hamile kaldim… ama dairimi alacagim ikincisini.. bodrum akyarlarda…

Ohhh demek o kadar bossun ki .. sayfama girip okumusun .. sen kesin dilan polati fln da lincliyorsundur o ama och paralari yiyor.. shhjsjsjhshshshs askim ya ben hamileyim hic gerek bile kalmadi… türkiyede tüp bebek mantiksiz geldi … dogal yollarla hamile kaldim… ama dairimi alacagim ikincisini.. bodrum akyarlarda…
Dilan Polat: ben nalaka?

He yani sence ben oy kullanabilirmiyim? Alman vatandasligim var türkiyede ne kadar mantikli oy kullanmak?? Yani ablacim bos yapma… suriyelerin türk vatandasi var türkiye ye oy veriyor rte ye .. ben almannvatandasim almanlara oy veriyorum türkiye ne alaka??? Sen bu sohbeti kisir yerken arkadaslsrinla yap
Ben sana diyorum ki, istediğin kadar vatandaş ol özünde Türksün . Onlarda sana o gözle bakıyor. Baksana kaynanana bile takıyorsun, kopamıyorsun işte köklerinden. Bunlar bizim kültürde var Almanlarda yok. Kaynananı çekiştirirken kısır yediğine eminim ama kanıtlayamam😃😃😃

Guzum bize ticareti öğretene kadar batmış kocana öğretseydin.
Hayir batmamis ki shshshshsj alacagimiz var ben yazdim mo battik diye???? Öyle birsey söz konusu bile olmadi bu ay icin esim baska yerlerden para alabilirdi iszemedi annesine gitti… 2. zaten tasorun firmasini esim mahkemeye verdi… woooww 100.000 euro esim onlara vermisti simdi alacagi vae… ikinci daire yi alacagiz türkiyeden.. yani ne batmasi? Bir ay insan sıkışınca batiyor mu? Ahhshshsjsh

Anladim
Pazartesi regl oldun bu mubarek cuma gunu de hamilesin.
Kk'nin mubarekligi iste.
Limitedi, holding.
Regl olani aninda hamileye cevirebiliyor.
Ya Rab cok buyuksun.

Ben sana diyorum ki, istediğin kadar vatandaş ol özünde Türksün . Onlarda sana o gözle bakıyor. Baksana kaynanana bile takıyorsun, kopamıyorsun işte köklerinden. Bunlar bizim kültürde var Almanlarda yok. Kaynananı çekiştirirken kısır yediğine eminim ama kanıtlayamam😃😃😃
He tamam.. yok canim sirketimizi büyütmekle mesguluz…

Arkadaslar 10 aydir deniyoruz olmuyor ben doktora gittim herseyime bakti süper dedi hep normal esim bu ay doktota gidecek esimden süphelniyorum.. ben büyük konusmak istemiyorum
Ama tüp bebege sicak bakmiyorum… birde deli gibi para istiyorlar 200.000 tl garanti bile vermiyor… yani bazende diyorum ki taktir ilahi.. oluruna birakmaliyim

Hahahahah 200.000 tl’yi deli para gören burda totosundan tatil parası sallıyor aklı sıra üyeleri küçümseyecek😂😂😂 hee şirket şirket😂 daha üroloji muayenesine gitmeyen antik çağ kafalı eşin seni alaçatıda gezdirir zaten aynen biz de yedik .
şu sayfayı kapattıktan sonra üzücü hayatına geri dönecek olan sensin, insanlara da kendinle dalga geçilme malzemesi verirsin anca böyle.

Cok alaka kesin kadinin sayfasinda sizler lincliyorsunuzdur …sizin tayfa iste ahajsjsj
Dilan Polat seven ve savunan bir insanla konuşarak kendime haksızlık ettiğim için kendimden özür dilerim. Aslında ilk başta anlamalıydım ama o da benim hatam🤦🏻‍♀️

Hahahahah 200.000 tl’yi deli para gören burda totosundan tatil parası sallıyor aklı sıra üyeleri küçümseyecek😂😂😂 hee şirket şirket😂 daha üroloji muayenesine gitmeyen antik çağ kafalı eşin seni alaçatıda gezdirir zaten aynen biz de yedik .
şu sayfayı kapattıktan sonra üzücü hayatına geri dönecek olan sensin, insanlara da kendinle dalga geçilme malzemesi verirsin anca böyle.
sana özelden ben hemen blancomusu ve kan testi yoliyum… och seneye bldrum devamke

Askim sana özelden hemen blancomusu ve sirekt gmbh holdingi yollicam catlicaksin birde gebelik tesinyollicam adet olmusum askinda hamilemisim ölede oluyor arastir.. 2 gün leke oldu yani bugün sanaa rahat uyku yok.. guzum iyice nefret et gurbetcilerden:..

sana özelden ben hemen blancomusu ve kan testi yoliyum… och seneye bldrum devamke
Banane be senin blancosumundan kan testinden ve och neyse artık ondan 😂 tamam sen bodrumdan devam çakma süreyya yalçın seni.
Haberlerde bodrum görüp orayı sosyetik mekan sanıyo bir de dmdmsk
Tamam canım haftaya doğurursun yat şimdi öğle uykunu al bol folik asit tüket troll seni.

Aman aman yazmayın, sonra bir hoca gibi soruşturma açılır felan. Eksi fizik netiyle fizik bölümü yazmıştı . Şimdi Soruşturma geçiriyor 😒
Almanya da maalesef böle diplomayi cakmiyoelar bizimkiler hemen anlyiorlar hshsjsj isterseniz esimin diplomasini yolliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X