Kıskançlık

Bide dikkatimi bişey daha çekti ben whatsaptan durum paylaştım sadece yengesine görünür yaptım .Allah herkesin yuvasını kötü kadınlardan korusun dye .kendisi hemen üzerine alınmış .tahmin etmiş Yani kendisine yazdgmı beni engellemiş o gündem beri konşmuyorm kendyle ve ben buna sen neden kendi üstüne alındım dedigimde ise hiç bişe diyemedi
Bence siz bu mevzuyu ayrı bir konu açarak ayrıntılı anlatın.. Çünkü her yazdığınızı şok içinde okuyorum.. Hiç ama hiç olacak şeyler değil bunlar..

Bence gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz.. Teyze kızı aslında bir nevi kardeştir zaten eşinizde demiş fakat bizim ülkemizde maalesef bu işler böyle yürümüyor çok yanlış ama teyze kızıyla evlilik yapan var.. Sanıyorum bu yüzden tepkilisiniz ama inanın gereksiz şeyler bunlar boşuna kendinizi de eşinizide üzmeyin..

Söyledi canım yengesinin oldgnu açıklamasıda sosyal medyasını onlardayken açmış falan bende dedim neden ananın babanın dogum tarihi degilde onun cevabıda sen normal değilsin pskolojin bozuk diyor
Parcalarim onu ya. Iyi dayaniyorsunuz valla.

Amcasının karısı cnım.işte şüphelenmese neden işkillensin ben olsam mesela hiç üstüme alınmam geçerim bu nye kendine alındı direk o aklıma yatmıyor.eşimde öyle bir insan değil beraber büyüdük diyor ne bilim ya kafayı yicem zaten neyse arkadaşın konusunuda mesgul ettim hakkını helal etsin bu konuyu ayrıca kendim açacam burada
Keşke başka konu açaydınız. Konu size dönmüş

Back
X