• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bisey olmaz diye düşündüm acikcasi çünkü esim bana guvenir.

o halde eşiniz yapsa büyük olay çıkartacağınıza göre siz eşinize güvenmiyorsunuz?
güvenmediğiniz adamla evlilik sürdürmek zor değil mi? canınıza yazık sürekli tetikte yaşanmaz.

o halde eşiniz yapsa büyük olay çıkartacağınıza göre siz eşinize güvenmiyorsunuz?
güvenmediğiniz adamla evlilik sürdürmek zor değil mi? canınıza yazık sürekli tetikte yaşanmaz.
Bu guvensizlik değil kiskancliktan oluyor. Asiri derecede bir kıskançlığı ne yapsam engelleyemiyorum kendimi. Eşimin de kizdigi nokta bu zaten. Kendime yapilmasini istemedigim bir seyi ona yasatmis olmam.

Bir zamanlar yediğiniz hurmalar, böyle tırmalar.
İlk defa oklar size dönmüş ve ne denli saçma bir durum olduğunu anlamış oldunuz.
Sürtsün burnunuz biraz.
Surtsun burnunuz derken ?
Daha onceden ne hurmasj yemisim acaba ?
Esime bir kirmizi noktamdan bahsetmek mi hurma yemek

Bu guvensizlik değil kiskancliktan oluyor. Asiri derecede bir kıskançlığı ne yapsam engelleyemiyorum kendimi. Eşimin de kizdigi nokta bu zaten. Kendime yapilmasini istemedigim bir seyi ona yasatmis olmam.
İçin yağları eridi desem, ayıp mı olur?😂
Kim bilir senelerdir adamın burnundan neler getirdiniz…

kıskançlık neyden oluyor peki?
ya özgüvensizsiniz yada karşınızdaki insana güvenmiyorsunuz. iki hikmetten biri.
sevgiden falan diye kendinizi kandırmıyorsunuz inşallah.

Kadın arakadaşına selam verse zina etmiş muamelesi yaparsanız aynı şeyi siz yaptığınızda iyi niyetinizi ona anlatamazsınız.

Bu düpedüz guvensizlik, hem de en kötü türünden, kendinize guveniniz yok.

Hayır efendim. Başkasını ‘kıskançlık’ adı altında hayatını kontrol etmeye çalışmanız, hurma, bugün düştüğünüz durum tırmalanmanız.
Bunu da açıklattınız ya, pes!
Karşılaştığınız muamele sizin eseriniz, normal bir birey gibi saygı duyup, özgürlük alanına girmeseydiniz adamın, şunu yaşamayacaktınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X