- 16 Haziran 2011
- 16.108
- 70.381
- 798
- Konu Sahibi Gizemli1007
Tamamiyla anlattim. Evet cok kiskancim bjnun farkindayim bu sebeple bjnaltmis olabilirm. Peki suan ne yapmam gerek
8 Aralık 2019 Kıskançlık konunuzdan :
Merhabalar eşimin çok yakın bir dostu(arkadasi) var ve ben bu dostu kıskanıyorum kıskanma sebebim ise eşimin gözünde dostunun benden on planda olmasi aslinda ben gorusmelerini bile istemiyorum ama haftada 1 filan gorusuyorlar(bekar) ve esim her bulusmaya gidip geldikten sonra ona kiskancligimi belli ediyorum hatta ertesi gun alakasiz seylerden tartisabiliyoruz
Ne yapmalıyım bu konuda eşime ve dostuna nasil davranmalıyım?
dostu erkek mi kadin mi ben orayi pek anlayamadim
Erkek kendi hemcinsi
Adam yıllar sonra fırsatını bulmuşken o çayı burnunuzdan da getirir , konuyu sizin kadar uzatır da.(!)
Siz daha önceki "kıskançlık" konusunu ne kadar sürede kapattıysanız ; eşinizde aynı sürede konuyu kapatır belki.(!)
28 yaşında ve 4 yıllık evliymişsiniz ; 3 yaşında da kızınız varmış, Allah bağışlasın.
Hemen her tartışmanız boşanma lafıyla bitmiş.
Eşinizin de sizin de hatalarınız var. Siz ilgi çekmek için olmadık yollara başvuruyor gibi duruyorsunuz. Ve bu davranışlarınız ilişkinize zarar veriyor. Örnek :
5 Ocak 2020 Sigara konunuzdan
Eşim 2017bde sigarayı bıraktı ve 2 ay sonrasında biz sevgili olduk 2018 de evlendik fakat 2 gün önce tekrar sigaraya başladı nedenini sorduğumda ise canim istedi dedi ve ben şimdilerde aşırı mutsuzum bu yüzüme de yansıyor ve bence evliligkmize de yansıyacak bu durum banyo yapmadan (üzeri kokulu bir şekilde) bana ve çocuğuma dokunmasına izin vermiyorum
Paketini atmaya çalıştım 2 kere ikisinde de sinirlendi hatta birinde annesinin önünde tartıştık
Bırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok me yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Sigarayı bıraktığında %70 oranında biz sevgili olmuştuk benim acımdan şimdi beni sevmediğini düşünüyorum ama o sevdiğini söylüyor fakat ben zerre inanmiyorum