• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamiyla anlattim. Evet cok kiskancim bjnun farkindayim bu sebeple bjnaltmis olabilirm. Peki suan ne yapmam gerek

8 Aralık 2019 Kıskançlık konunuzdan :

Merhabalar eşimin çok yakın bir dostu(arkadasi) var ve ben bu dostu kıskanıyorum kıskanma sebebim ise eşimin gözünde dostunun benden on planda olmasi aslinda ben gorusmelerini bile istemiyorum ama haftada 1 filan gorusuyorlar(bekar) ve esim her bulusmaya gidip geldikten sonra ona kiskancligimi belli ediyorum hatta ertesi gun alakasiz seylerden tartisabiliyoruz
Ne yapmalıyım bu konuda eşime ve dostuna nasil davranmalıyım?

dostu erkek mi kadin mi ben orayi pek anlayamadim

Erkek kendi hemcinsi

Adam yıllar sonra fırsatını bulmuşken o çayı burnunuzdan da getirir , konuyu sizin kadar uzatır da.(!)

Siz daha önceki "kıskançlık" konusunu ne kadar sürede kapattıysanız ; eşinizde aynı sürede konuyu kapatır belki.(!)

28 yaşında ve 4 yıllık evliymişsiniz ; 3 yaşında da kızınız varmış, Allah bağışlasın.

Hemen her tartışmanız boşanma lafıyla bitmiş.

Eşinizin de sizin de hatalarınız var. Siz ilgi çekmek için olmadık yollara başvuruyor gibi duruyorsunuz. Ve bu davranışlarınız ilişkinize zarar veriyor. Örnek :

5 Ocak 2020 Sigara konunuzdan

Eşim 2017bde sigarayı bıraktı ve 2 ay sonrasında biz sevgili olduk 2018 de evlendik fakat 2 gün önce tekrar sigaraya başladı nedenini sorduğumda ise canim istedi dedi ve ben şimdilerde aşırı mutsuzum bu yüzüme de yansıyor ve bence evliligkmize de yansıyacak bu durum banyo yapmadan (üzeri kokulu bir şekilde) bana ve çocuğuma dokunmasına izin vermiyorum
Paketini atmaya çalıştım 2 kere ikisinde de sinirlendi hatta birinde annesinin önünde tartıştık
Bırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok me yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Sigarayı bıraktığında %70 oranında biz sevgili olmuştuk benim acımdan şimdi beni sevmediğini düşünüyorum ama o sevdiğini söylüyor fakat ben zerre inanmiyorum

Millet ne hayatlar yaşıyor
(Lütfen sadece bu hayatları millet yaşasın)
Zengin,eğlenceli dolu bir hayattan alırım ama

İkinizin şu davranışı aşırı patolojik doktora gitmeyi düşünün bence
Çevre böyleyse tabi anormal davranış sergilediğinizi anlamak zor

"Ömür insanlara nasıl dar edilir "başlıklı kompozisyon yazısını okuduktan sonra diyebileceğim kreş yaşındaki çocukların oyuncağımı ver diye bile yapmayacağı kıskançlıklarınızdan kurtulun, bunun kimsete faydası yok.. Kurtulamadığınızı düşündüğünde terapi alın. Ya da gidip çalışın ki boş şey düşünmeye vaktiniz olmasın, hepsi boşluktan..

Sizde asla kabul etmezmissiniz. Bunun için çayı içerken yazmaliydiniz. Sonradan haber verilmesi hoş değil.
Dipnot: durumda bence birşey yok

Merhabalar.
Ben asiri derecede kiskanc birisiyim ve bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Bir kiz arkadasimla saat 21 civari sahilde yürürken bir mekanin yanindan geçiyorduk arkadasim bir tanidifini gordu ve biz o mekana girerek o kisi (erkek ) ile bir cay ictik. Ama asla aksi bir durum olmadi. Sohbete filan da çok fazla katilmadim zaten. Bunu esime anlattım bu aksam ve asla kabul etmedi. Eşim de kiskanctir ama benim gibi asiri degil normal seviyelerde.
Sizce ne yapmaliyim nasil esimle arami duzeltebilirim acil yardim
Bence toplum içinde yaşamak için ikinizde uygun değilsiniz, aşırı az nüfuslu dağ köyleri var birine taşınmanızı öneriyorum.
Bu nasıl bir toksiklik?

Gayet siz de çevreniz gibi bağnazsınız. Hiç ben çevrem gibi değilim muhabbeti yapmayın inandırıcı değil. Eşinizin bu zamana dek burnundan getirmişsiniz saçma sapan kıskançlıklarla şimdi sıra onda. Çekeceksiniz yapacak bir şey yok. Belki biraz olsun eşinize ne yaşattığımızı anlarsınız. Bu arada kontrol edemediğiniz seviyede aşırı bir kıskançlık var madem farkındasınız profesyonel yardım alın. Kadın erkeğin sosyal, eğitim, iş hayatında bu kadar bir arada olduğu bir zaman diliminde hala erkekle görüştün kadınla görüştün muhabbeti dönmesi gerçekten çok garip.

İsteyen istediği gibi bir ilişki tercihi yapabilir. Siz de böyle bir ilişki tercih etmişsiniz. Eşiniz de ayrılmadığına göre o da kabul etmiş. Anlattığınız şeye göre de hata yapmışsınız evet.Kendi kabul etmeyeceğiniz bir şeyde hayır diyememişsiniz. Bir süre pişman olduğunuzu, boşluğunuza denk geldiğini söyleyin. Bundan dolayı eşiniz ayrılmaz merak etmeyin. Sadece bir ara belki misilleme yapabilir. sabredin düzelir durumunuz.

Ben de bir şey yaptınız sandım.

Yılların kıskancıyım hiç böyle bir kıskançlık görmedim.

Eşiniz mağara adamı mı? Yaptığınız şey çok normal

Kıskançlığın dozunu kaçıran insanlara hep aynısını sorarım. Siz aynı ortamda yan yana çay içtiniz diye noldu, sizin üstünüze mi atladı er kişisi? Eğer bir atlaşma yoksa eşinizi bu kadar kıskanmanızın sebebi ne, demek ki iki kişi normal bi şekilde çay içebiliyormuş. Siz adamı nasıl bunalttıysanız normalde tepki vermeyeceği varsa da vermiş.

Özür dile adamdan ne demek elin adamıyla çay içmek eşin yapsaydı kıyameti koparırdın.
Hediye al gönlünü yap bir daha olmayacak de söz ver.

Arkadaşlar niye dalga geçoyosunuz ki bu onların görüşü onlara göre eşlerden herhangi biri karşı cinsle görüşmemeli ki doğru olan da bu kıskanmaları normal
Yani amaç ne karşı cinsle çay içmek filan? Burada bir kadın eşim başka bir kadınla buluşmuş dese boşa dersiniz şimdi niye dalga geliyorsunuz anlamadım cidden.

Arkadaşlar niye dalga geçoyosunuz ki bu onların görüşü onlara göre eşlerden herhangi biri karşı cinsle görüşmemeli ki doğru olan da bu kıskanmaları normal
Yani amaç ne karşı cinsle çay içmek filan? Burada bir kadın eşim başka bir kadınla buluşmuş dese boşa dersiniz şimdi niye dalga geliyorsunuz anlamadım cidden.
Kadın zamanında kıskançlıkları ile adama dünyayı dar etmiş, hayat bu ya eşini hep soktuğu pozisyona şimdi kendi düşmüş öğrenmiş neyin ne olduğunu. Eşim başka bir kadınla buluşmuş diyen bir kadına neyin ne olduğunu anlamadan boşan demiyoruz bizi yanlış gözlemlemişsiniz

Neden bosan diyelim? Deli miyiz biz ? 🤣 Ben de dün 3 erkekle yemek yedim, eşime anlattım konustugumuz komik şeyleri, güldük 😂😂

Benkm icinde bulunduğum toplum dedikoduyu fazlasiyle seviyor. Bu sebeple olmayan seyler de ekleyebilirler uzerine. Sorun tam olarak bu aslında
Olmayacak şey ne ekleyebilirler, cafede herkesin içinde seviştiler diyecek değiller.
Hep bana hep bana derseniz gün gelir böyle olur.
Adamı psikolojik soeunlarınıza kıskançlık adı verip delirtmişsiniz, şimdi fırsat bulmuş sizden kaçmaya çalışıyor.
Söylenilen hiç bir şeyi kabul etmiyorsunuz, sürekli muhalefet, sürekli huzursuzluk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X