Kiskanclik

Sen benim ne yasadigimi biliyor musunda konusuyorsun ben de sikinti cekiyorum cabaliyorum ama bazen olmuyor iste
Rainy şöyle düşün bir şeyi çok isteyip çok çabaladıgında olmuyorsa da bu bizler içindir ya daha iyisi olacaktır ya da o şey olduğunda çok sıkıntılı şeyler olacaktır bir şey için fazla ısrarcı olmamakta fayda var yapabileceklerini yapıp akışına bırakmalısın

Her zaman derim, insan kendi hayatını kendi güzelleştirecek, kendi mutluluğu için cabalayacak.
Kimse kimseyi mutlu etmek için cabalamaz. Patronun mesela mutlu olmanı değil, daha az tatil yapıp daha çok çalışmanı ister, ailen mutlu olmanı değil, dizlerinin dibinde güvenle yaşamanı ister, sevgilin mutlu olmanı degil ona daha çok zaman ayirmani ister.
Kimse kimsenin mutluluğu için cabalamaz ,herkes kendi mutluluğundan kendi mesuldur.
"Ay biri gelsin de beni mutlu etsin" diye bekleyen birisi ölene kadar kös kös bekler, gelen giden de olmaz 😂
Sen de bu bekleyenlerdensin.
Sana binlerce öneri verildi,hayatını güzelleştirmek icin. Hangisini yaptın?
Ne bir hobi edindin, ne gönüllü bir organizasyona girdin, ne iş buldun, ne bir tiyatroya gittin, ne bir açıkhava sineması izledin, ne bir köpek sevdin,ne bir barınağa gittin yardımcı oldun, ne sokak kedilerine bir kap su - mama koydun, ne ibbnin bedava gezilerine katıldın.
Koca bir hiç içinde nasıl mutlu olmayı düşünüyorsun?

Back
X