kıskançlık:(

nurgul91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
27
0
36
mrb..3 yıldır biriyle ilişkim var herşey yolunda fakat ben onu izlediği dizilerden bile kıskanıyorum:( ki yolda yürürken kafasını kaldırmadan yürüyen bi insan...bu konuda önerisi olan var mı:(

bende senin gibiydm ksıkanıyordum izleme diyodum gene izliyodu en sonunda karar verdim artık bende onun la birlikte izliyorum dizileri..
sen izleme dedikçe daha çok izler bencetakma kafana:1:

bende senin gibiydm ksıkanıyordum izleme diyodum gene izliyodu en sonunda karar verdim artık bende onun la birlikte izliyorum dizileri..
sen izleme dedikçe daha çok izler bencetakma kafana:1:

canım sadece dizi değil sanki beni her zaman aldatıyo gibi geliyo aslında eminim aldatmadığından yani içim içimi yiyo resmen ki sevgilim hiç öyle biri değil sadık ve güvenilir hiç bi kızla konuşmaz

canım sadece dizi değil sanki beni her zaman aldatıyo gibi geliyo aslında eminim aldatmadığından yani içim içimi yiyo resmen ki sevgilim hiç öyle biri değil sadık ve güvenilir hiç bi kızla konuşmaz

:26:
canım şüphe etme içindeki bu aldatılıyorum düşüncelerini de at bi kenara kendinş yıpratırsın
sana bi yanlışını da görmemissin daha ne..
böyle olmaz ki bak 3 senelik çıkıyosun bi de güveniyormuşunda..böyle şeyler düşünme sen paranoya olursun.
bu durumunu ona da yansıtma..yanlış yapmadığı var sa da yapar bana gğvenmyo diye düşünerek
fazla da gitmesen üstüne bırak izlesin bunda kötğ bi şey yok:51:

seven kıskanır ya ne kadar güzel olursk olalım farketmez bende kıskancım seviyorum başı yerde yürüyor :D bende aynen bakamıyorum etrafıma biri daha baksın dalacagım der sevgilim bide resmen korkuyorum dışardayken ama hoşumada gidiyor..fazlası gerçekten yıpratıyor ama benim içim rahat mavişim benim lakin kıskanmadan duramam :))

dozajı aşarsan huzur felan kalmaz...birde kıskançlıktan ölsen bile bellı etme cok fecı totoları kalkar soylıyımm

aynen öyle valla çok şımarıyolar:) ben kıskanınca yapma böye şeyler diyo biri baksa burnumdan getirio:) ama seviyorm onu böyle biri bu devirde zor yani kimseye bakmadan konuşmadan ama işte kıskançlık insanın içine bi düştü mü gitmiyo bizm evlenmemize daha çok var o zamana kadar ne yapacağım bilemiyorum:(

sanırım siz bağımlılık kısmında kalanlardansınız. inşallah ömrünüz onunla geçer. fakat yavaş yavaş kendi özel alanınızı oluşturun. böylece ona da nefes alacak fırsat verirsiniz. bağımlılık insana zarar, bağlılık aşk verir.

bilmiyorum ya psikolojik birşey bu engel olamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum öyle kaldım yani:(psikolojik tedavi almam gerek sanırım

Kıskanmak her ilişkide olur, aslında en çok erkekler kıskanır derler ama bence külliyen yalan.. Yada bence o eskidenmiş... Şimdi erkekleri nedense ben daha rahat görüyorum...

Güvenin olduğu yerde kıskançlık olmaz burda katılmıyorum size... Kıskançlık başka kızların sevgılınıze ilgi göstermesıne verdiğiniz tepkinin, duygunun adıdır bence.. Erkek arkadasınızın başka bir kıza ilgi göstermesi, bakması ve sizin bundan rahatsızlık duymanızı ben kıskançlık olarak görmüyorum bu saygısızlıktır ve kızmanız gerekir, kıskançlık yapmanız değil!!!

Sanırım sizde şuan öyle bir durum yok, ama İZLEDİĞİ DİZİDEN bile kıskanıyorsanız ilerde sevgilinizi bunaltabilir hatta bıktırabilirsiniz bile..

O yüzden birbirinizi severken, güzel de bir ilişkiniz varken, böyle ufak şeylerle yıpratmayın...

:5:psikiyatriye gittim bugün hallettm sayılır çok şükür ama zor ya bi ilişkiyi yürütmek zormuş bunu anladım inşallah tüm sevenlerin ilişkisi evlilikle sonuçlanır.Rabbm herkesi mutlu etsin inşallah:1:

Ben de kıskanırım ama bu derecede olmadı hiç :44:

Bu huyundan vazgeçmelisin canım aksi halde karşı tarafı boğarsın.. Bu şekilde ilişkinizi sarsarsınız canım yıpranırsınız.
Peki birbirinize güveniyor musunuz? Yada onun sana karşı bir yanlışı olmuş muydu? Bilinçaltında böyle birşey yatıyorsa istem dışı da böyle davranıyor olabilirsin...

kendı kendıne engel olmaya calış canım ya bende kıskanclık krızlerıne gıren bı ınsan olaraktan soyluyorum 1 senedır fln kendımı frenlıyorum bu dusunceler aklıma gelınce kendımı baska ıslere verıp o kıskanclık tohumlarını aklımda sılıpsupuruyorum ve daha az stres yasayıp daha mutlu oluyorsun soylım...

Ben de kıskanırım ama bu derecede olmadı hiç :44:

Bu huyundan vazgeçmelisin canım aksi halde karşı tarafı boğarsın.. Bu şekilde ilişkinizi sarsarsınız canım yıpranırsınız.
Peki birbirinize güveniyor musunuz? Yada onun sana karşı bir yanlışı olmuş muydu? Bilinçaltında böyle birşey yatıyorsa istem dışı da böyle davranıyor olabilirsin...

canım yanlış olmadı ikimizde de bilinçaltımda var psikiyatr de aynı şeyi söyledi onunla konuşmamı önerdi herşeyi anlat bir süre sana yardımcı olsun dedi bakalım:(:5:

''Seven kıskanır'' sözüne inanmıyorum..

Seven bunaltmaz..

Kendine güvenir, sevdiğine güvenir; bunlar varsa zaten dizilere kadar gitmez bu kıskançlık.

Yok diyorsanız bile derinlerde bir yerlerde vardır,siz farkında değilsinizdir.

Kaybetme korkusuda buna neden olabilir.

Belki çok az ölçüde kıskançlık vardır sevgide, oda gerektiği zaman çıkmalı ortaya.

benim de 3.5 yıllık ilişkim vardı.. çok kısknaçtık ikili olarak, öyle ki gözümden bile kıskanırdım. kıskançlığın çok sevmekten ve kaybetme korkusundan geldiğine eminim.. ama o kadar ki onca özveriyi verip kıskandıgım adam, sadece bana göre değil çevreme göre de en ufak suçum olmadıgı halde bana küfür de etti ağzını burnunu kırarım da dedi ve en sonunda ayrılalım dedi.. fikrine saygı duyarım dedim.. sonra yanıma geldi ki düşünücem diye.. hala da düşünme aşamasında beyfendi ne karar çıkar bilmiyorum ama sakın ola fazla göklere çıkartmayın yanınızdakileri çünkü ilk vazgeçiceği insan siz oluyosnz.. benimki böyle yapmaz demeyin inanın insanların egoları ve içlerindeki o ben tutkusu çok fena bişey.. miş ... :((( :4:

Ilk başlarda kıskançlık yoktu çok rahattım ama sevgilim beni kıskanmıyorsun diye sorun çıkartıyordu neyse yavaş yavaş başladım kıskanmaya en sonunda doruk noktasına çıktı o da bunaliyo farkındaym kendimi tutmaya çalışıyorum en ufak bi yanlışını görmedim çevremdekiler bile o yanlış birşey yapmaz diyorlar biraz özleyelm birbirimizi diyorum buna izin vermiyo ne yapacağımı bilmiyorum:(

Back
X