ben bu kıskançlık olayını bir kadınlarda görüyorum nedense erkeklerde öle bir problem yok
kadınlar rekabeti seviyorlar bence . en kıskanmayan kişi bile aklından muhakak bir şeyler geçiriyordur
bazı insanlar bazı şeylere doymuştur ve çok fazla takmazlar
bide bunun tam tersi hiç doymayan insanlar vardır (insan diyorum ama burda bayanlardan bahsediyorum erkekler girmiyor bu konun içine)
karşı taraf onun olmak istediği insandır ama bunu can sıkıcı bir şekilde yapar kesinlikle takdir yoktur
babam hep söle söler insanın önce gözü doyacak gözü doymayan insan kıskançlığın dik alasını yapar
öle insanlar tanıdım ki artık kıskançlığı dahi aşmışlar
zaten bunun olgunluğunda olan biri sizi ne kadar o ortamda bozuyor bile olsa sesini çıkarmaz ortam sizi bozanı küçüser sizi değil ve bu zamanda insanlar okadar uyanık ki kimin ne olduğunu gayet iyi bilirler bırakın kıskansınlar sizi o ortamda bozsunlar mesele saç baş meselesi değil o ortam sizin olgunluğunuza bakar
ve ne yaparsanız yapın bu kıskançlık olayından kurtulamazsınız birileri muhakak bu durumu devam ettirir o yüzden kendinize bakın bırakın size bakan kıskanan bakmaya ve kıskanmaya devam etsin sonuçta sizden birtane var o saçı siz yaparsınız o çok beğenir ertesi gün o yapar ama sizde durduğu gibi durmaz size ait bir laf vardı oda söler ama sizinki kadar etkileyeici olmaz o yüzden böle insanlardan kurtuluş yok siz kendinize bakın