Kiskanclik

ben bu kıskançlık olayını bir kadınlarda görüyorum nedense erkeklerde öle bir problem yok
kadınlar rekabeti seviyorlar bence . en kıskanmayan kişi bile aklından muhakak bir şeyler geçiriyordur
bazı insanlar bazı şeylere doymuştur ve çok fazla takmazlar
bide bunun tam tersi hiç doymayan insanlar vardır (insan diyorum ama burda bayanlardan bahsediyorum erkekler girmiyor bu konun içine)
karşı taraf onun olmak istediği insandır ama bunu can sıkıcı bir şekilde yapar kesinlikle takdir yoktur
babam hep söle söler insanın önce gözü doyacak gözü doymayan insan kıskançlığın dik alasını yapar
öle insanlar tanıdım ki artık kıskançlığı dahi aşmışlar
zaten bunun olgunluğunda olan biri sizi ne kadar o ortamda bozuyor bile olsa sesini çıkarmaz ortam sizi bozanı küçüser sizi değil ve bu zamanda insanlar okadar uyanık ki kimin ne olduğunu gayet iyi bilirler bırakın kıskansınlar sizi o ortamda bozsunlar mesele saç baş meselesi değil o ortam sizin olgunluğunuza bakar
ve ne yaparsanız yapın bu kıskançlık olayından kurtulamazsınız birileri muhakak bu durumu devam ettirir o yüzden kendinize bakın bırakın size bakan kıskanan bakmaya ve kıskanmaya devam etsin sonuçta sizden birtane var o saçı siz yaparsınız o çok beğenir ertesi gün o yapar ama sizde durduğu gibi durmaz size ait bir laf vardı oda söler ama sizinki kadar etkileyeici olmaz o yüzden böle insanlardan kurtuluş yok siz kendinize bakın

agziniza saglik.. dogru gercektende, benim gibi laflar kullanmaya calisir ama olmaz..
bende bugün tam aklimdan geciriyordum, artik bu insani düsünmek takmak istemiyorum..
ama yapisti iste bana, gecen gün ben biraz gec geldim diye bana diyorki " sen olmasan ben kafayi yerim bu okulda, kendimi cok yalniz hissettim"
sirf kendi yalniz kalmasin diye beni ikna etmeye calisiyor okula devam edeyim diye.. birakmayi düsünüyorum ondan..
aslinda düsünüyorumda bu kiz okulda olmasa ben daha rahat derslere okula konsantre olurum..
sürekli derste bile bana uzun uzun bakip süzmesi rahatsiz ediyor.. hic dönüp yüzüne bile bakmiyorum..

sen bu arkadaşınla açık açık konuş kırılacağını bilsende iyi bir dille konuş kırılırsa kendi bilir madem okulunu engelliyor bunu yapmalısın yani bir kız yüzüden okul bırakılmaz açık açık söle okulunuda bırakma

valla hayatıma duygusal olarak giren erkek dışında kimseyi kıskanmam.
bana ne.
ancak o dediğin şekil kadınlarda şunu gördüm hep : sen ne kadar rahat ve düz isen onlar da o kadar ezik ve çetrefilli, bu içten içe varolma çabasını becerememe, insan olmanın getirisi erdemlerden bihaber olup yaşamı eline yüzüne bulaştırma "ben de varım ben de varım" çığırtkanlığı...

Son düzenleme:
Hic böyle biri olmadım, yani bir arkadasım etek giyecek begenicem, ertesi günü ben giyecegim. Sahsen ben giymem, yapamam yani birini taklit edemem, hos gelmiyor düsününce de zaten, begenip yapmak, almak cok ayrı bir konu, sürekli birini taklit etmek ayrı.

kızın özgüveni eksikmiş yapabilecek bişey yok

Benimde var boyle bir arkadasim, cok sinir oluyorum, golge gibi resmen her seyini ayni yapmaya calisir falan hic hos degil bide ustelik insanlarin yaninda seni kucuk dusurmeye calisir, benim bu arkadasimin fizigi benden daha duzgun ama ben ondan daha guzelim, hep biraz fazla kilolu oldugumu yuzume vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…