kızlar yardım..! benim 11 ay önce nişanım oldu nişan öncesi babası yeni bi arsa aldığı için hiçbir konuda yardımcı olamadı. (bu arada durumları hiç kötü değil 2-3 tane arsaları var )nişanın tüm yükünü nişanlım üstlendi altınları salonu nişanlık damatlığı aklınıza ne geliyorsa iki ailedende 5 kuruş para çıkmadı... herşeyi nişanlımın yaptığını bildiğimiz için bohça falanda istemedik tabi kız kardesnin ayakkabısı kıyafetine varana kadar herşeyi nişanlımın aldı babası kendi kızının kıyafetini bile almadı... bunun içinde küçük bir salon tutuldu çok özen gösterilmedi nişanlımla farklı şehirlerde olduğumuz için sadece bizim tarafla nişan yapıldı ve o küçücük salon dolmadı bile.. az önce yakın arkdaşımın nışanına gittik o kadar kıskandımki herşey o kadar mükkemeldi ister istemez kendi nişanımla kıyasladm ve çok mutsuz oldum nişanlımada söyledim nişanımızın çok kötü olduğunu başka birisinin nişanını gördüğüm zaman mutsuz olduğumu anlattım oda trip attı işte klasik sözler.. bende isterdim güzel olmasını falan filan.. nişanlıma haksızlıkmı yapıyorum bilmiyorum ama gerçekten bu konuda içim çok buruk düşündükçe çok mutsuz oluyorum
NİŞANLIMA HAKSIZLIK YAPTIĞIMI FARKETTİM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..
NİŞANLIMA HAKSIZLIK YAPTIĞIMI FARKETTİM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..
Son düzenleme: