Değil eşimin amcasının karısı.. Kendi kız kardeşim dahi ben orada dururken tek eşimi çağıramaz..
Birlikte olur, eyvallah..
Bu ne terbiyesizlik ya..
Bende öyleydim ama esime artik ne desem hemen cok kiskancsin sacmaluyosun diyor sanki kendi neyse onlarin terbiyesizligini görmüyor yada görüyor bana güvenmiyormusun diyor hep alakasi bile yok benim problemim onlarin davranislariyla ama esim anlamiyor beni o yüzden degismek istiyorum
aynı durum bende de herkesten kıskanırım hiç farketmez. özellikle ben ona paşam derim mesela benden başkası dediğinde çok bozulurum sinirlenirim böyle. baktım abartıyorum artık saçmalıyorum sinirlensemde ona belli etmedim içime attım ya da hep şakayla karışık bozulduğumu belli ettim. sonuç olarak ben kendimide parçalasam annesi,ablası,yengesi değişmicek.o yüzden sizde artık takmayın kafanıza sonuçta sizin kocanız artık ayrı bi aileniz var onlar konuşsun dursun baktınız çok sinirlendiniz onların yanında kocanızla samimi pozlar verirsiniz çatlayan taraf onlar olur :)
Ablasi ilk zamanlar hep yavruuuum kusum diye severdi ilk zamanlar bu ne dedim ama baktim fayda etmiyor dahada abartiyor bosverdim eger üstüne düssem askim bebegim der cikardi vallaha hic yerini bilmez ablasi
anaam siz kıskanç kıskanç yaşıyorsunuz yani... insan kuzeninden kıskanır mı ya? nasıl bir psikolojidir:) çok ilginç çok....
Evet