Kıskançlık !

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Eşinizin doğumgünü olsa, üniversiteden kız arkadaşı doğumgününün son dakikalarında gece 11 de arasa ve sizin yer bildirimi yaptığınız bir durumun altına hiç tanımadığınız ama eşinizin ilkokul arkadaşı olduğunu öğrendiğiniz başka bir kız gelip duvarına yazmak yerine yaptığınız bildirimin altına iyi ki doğdun vs. yazsa tepkiniz ne olurdu?

soğukkanlılığımı koruyarak önce eşime nasıl bu kadar unutulmaz olmayı başardığını sorardım.
sonra da takibe alırdım,çaktırmadan ama...
o kıskanç hatun damgasını bir kere yerseniz mümkünatı yok derdinizi anlatamazsınız

İlk okul arkadaşını pek takmazdım. Çünkü ilkokul arkadaşları genelde birbirlerini kardeş yada akraba gibi görür ( yani ben öyle görüyorum) ama o üni den arkadaşı utanmıyo mu gecenin bi yarısı doğum gnü kutlamak için evli bi adamı aramaya. Bi daha o kız aradığı zaman tlfonu siz açarsınız "uygun saatler olmayınca müsait olamıyoruz kusura bakmayın daha usturuplu saatlerde ararsanız konusunuz iyigeceler " diyip kapatırsınız.

Bencede kıskandığınızı belli etmeyin.

Eşiniz bu bayanlarla biraz samimi olabilir, o yüzden bayanlar da bu kadar rahat davranıyorlardır.

Kesinlikle eşinize hissettirmeden takipte olun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11de aramak çok doğru bir davranış değil. ama çok ölümcül bir davranışta değil.. eşiniz siz olmadan samimi olmuştur belki o yüzden 11de arama yı sorun etmemiştir. insan evli insanlara yakşaırken biraz düşünmeli.. ama üniversiteden arkadaşı düşünmemiş.
sonuçta facede orada burada artık herkesin doğum günü hatırlatılıyor.. üniversiteden arkadaşı doğum gününü hatırlaması eşinize duyduğu hayranlık yada aylardır o günü beklediği anlamına gelmez..
doğum günüyse duvarada yazılır. buna önem verende var vermeyende var.. eğer çok rahatsız oluyorsanız ilk okul arkadaşını neden face de ekli? ozaman onu değil tüm kızları face sinden silin. ozaman ne fotoğraf beğenir ne yorum yapar nede doğum günün kutlu olsun der..
sanal ortamdan bunları kısıtlayıp eşinizi koruyacakmısınız.. sosyal hayatında siz onun yanında olmayınca nasıl koruyacaksınız :95:

Son düzenleme:
Dün eşimin doğum günüydü tanımadığım onlarca insan doğum gününü kutlamış, kurcalamadım hiç ama gece 11de hiç tanımadığım bir kız arıyorsa biraz bozulurdum. Telefonunu filan saklama huyu var mı, ortada duruyorsa boş bir kıskançlık da olabilir canım

Kızla samimiyetlerine bağlı. Benim de adetimdir, doğum günününde son dakikalarda ararım arkadaşlarımı. Ama benim bütün erkek arkadaşlarımın eşleri ve sevgilileri de çok yakın dostumdur. Hatta onlarla da konuşurum telefonda. Sizin eşinizin bu kızla samimiyet derecesi de belki öyledir. Onun dışında bırakın evli bir insanı bekar bir insanı bile aranızdaki samimiyet gerçekten ileri değilse o saatlerde aramak (acil durumlar dışında) gerçekten hoş değil. Çok üstüne gitmeyin bence. Kıskandığınızı da çok belli etmeyin.

Cok kıskanç bir kadın değilim ama 11 de esimi üniversiteden bir kız ararsa kriz çıkarırım beni arasa erkek arkadaşım gece 11 de......Olmaz canım bence takibe al..Birde tlf saklamsi ters cevirmesi yanindan ayirmamamlsi tuş kilidini degistirmesi tlf sessize almasi bunlari gözlemle bir....Bakalım nasil....

her adım bin mutlukuk olsun

açıkcası ben tepki vermezdim
sonuçta duvarına yazması daha gıcık değilmi
hatunun çekinceği birşey yok demekki
özelden msj atmıyor
açık açık yazıyor
büyütme

Telefon saklama gibi huyu yoktur hatta ona çaktırmadan sabah işe giderken karıştırırım. Şimdilik maşallah bir sorun görmedim. Ama bu gece arayn kızla üniversitedeyken çok samimi arkadaşlarmış canım diye konuşurlar birbirlerine. Gece o saatte araması beni sinir etti yoksa takmam normalde o kızı. Sonuçta benimle evlendi. Ama yinede delirdim dün gece.

Kıskançlık krizine girilecek bişey değil. Kafanızı da boş yere bulandırmayın bana kalırsa.
Eşinize tatlı bir dille bir daha gece aramalarında telefonu açmaması gerektiğini rahatsız olduğunuzu söylersiniz. Olur biter.

Aynı şekilde annesi de her gece o saatte arar gece konuşmalarına sinir olduğumu bilir. Gündüz 10 kere annesiyle konuşur ama gece sesini duymadan uyuyamaz kadın yani o derece. Ama eşim sanki inadıma yapıyor. Sinirlendiğimi rahatsız olduğumu bilir. Yaklaşık 1 yıldır bu konu hakkında rahatsız olduğumu belirttim fakat tek dediği ne yapayım!! Sinir olmamak elde değil !!!

Sürekli aynı şeyi söylediğiniz için belli ki eşiniz de durumu inada bindirmiş. Sinirlenmeyin hoş görü ile karşılayın. Kayınvalidenizle aranız iyiyse eşinizden sonra siz de konuşun maksat eşinizin gönlü olsun inadı kırılsın

Bildirim altına yazmak sorun degıl bence,ben de bazen aceleden yapıyorum sayfaya yazmak yerıne,o an ne denk gelırse artık ama gece on bir de aramak mantıklı degıl,bu samımıyetı nerden bulduğunu sorardım eşime

Ben anlamıyorum gerçekten. Kızın belki son anda aklına geldi dogumgunu oldugu. belki saate bakmadı. Kendinize guvenin biraz. Bu kadar deli olacak ne var anlamadım. Ben de tamamen yanlıslıkla sabahın 6'sında işyerinden evli bir erkek arkadaşımı aramıs uyandırmıstım. Cok mahcup olmustum. Umarım esi de ona çemkirmemistir.

Akşam 9 9,30 dan sonra başkası aranmaz. Çok çok acil hastalık vs durumu olmadığı sürece, biz aileden böyle gördük. Tanıdığım biri bu saatlerde ararsa ses etmem, ama gerek iş telefonu gerek şahsi telefonu saat 10 dan sonra çalarsa eşim telefonla konuşurken 'kim bu densiz bu saatte aramış' derim dedim eşime. Eşim başta karşı çıktı, çok ayıp olur sakın söyleme öyle birşey dedi, asıl arayan şahıs çok ayıp ediyor, gencecik çiftiz belki işimiz var o vakit allah allah dedim bende Evli bir erkek, evli bir kadın o saatlerde aranmaz. Burda eşinizide suçu yok, kadın aramış. İnsanlarda utanma sıkılma kalmamış, biz olsak utanırız karısı yanlış anlayabilir deriz. Herkes haddini bilsin canım

Yahu unutmuştur kız son anda görmüştür. Ben gündüzleri iş dolayısıyla facebooka bakmam pek, anca eve gelicem de yemek yiycem de ayaklarımı uzatmaya vakit bulup faceboola bakıcam da.... Ölme eşeğim ölme. Zamanında samimi de olduğum bir arkadaşımsa (her gün görüşürüp aranmaya gerek yok mesela yılda 2-3 kere görüşebildiğim arkadaşlarım vardır ama yine de arkadaşlarımdır onlar benim) arardım doğum günüyse.
İlk okuldan arkadaşının da eline orası gelmiştir yazarken...
Ne bileyim bu kadar pimpirikili olmaya gerek yok bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece 11' de araması yersiz, ama neden duvara yazmadı da yerimizi belirten etiketin altına yorum olarak yazdı diye altında bişey aramakta bana göre saçma kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…