- 23 Nisan 2014
- 1.309
- 2.529
- 133
- 37
Merhaba konu açsam mı açmasam mı diye çok tereddüt ettim ama artık nefes alamadığımı hissediyorum. 9 aylık evliyim ilk görüşte aşkla 6 aylık bi süreçten sonra evlendik çok da mutluyum eşimle hep şükrettim ama eşim çok kıskanç. Ben çok rahat bi ailede yetiştim hiçbişey için izin almadım 5 yıllık bi iş hayatım vardı.şimdi hamileyim ve işim çok yorucu olduğu için istifa ettim keşke doğuma kadar çalışsaydım en azından çalışırken dışarı çıkabiliyodum. Evde geçirdiğim ilk günler ev işleriyle falan oyalanıyodum ama şimdi patlamak üzereyim eşim hiçbirşeye izin vermiyo ekmek almaya giderken bile izin alıyorum zaten bi bakkala bi de anneme gitmeye iznim var. Annem ayrı bi dert tam bir gelenekçi hiç sevmedi beni hiç anlaşamıyoruz oldum olası.bunları anlatsam ne işin var otur evinde kocanın sözünden çıkma der bi de üstüne sürekli arayıp kontrol eder vazife edinir kendine. Biliyorum suç benim tanıştığımız günden beri eşimi ben alıştırdım böyle ama geri dönüşü yok mu bunun hergün ağlıyorum çok mutsuzum ama ayrılmayı da düşünemem onu çok seviyorum nolur bi akıl verin