- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- 248
Bu yazdıklarını nerenden uydurdun acaba???
Diğer arkadaşa söyledim saygisizligin alemi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yazdıklarını nerenden uydurdun acaba???
haklısın kuzum cözüm aramak yerine satasmaya gelmişler bosver gitsinkeske konu sahibine püsküreceklerine birazcık fikir verselerdiboşvergülüm sn gerilme minnoşumuda germe burada bazı insnalar kavga ederk güzel vakit geçriyorlar
tabı cnm sıstem yavas dıyıp solarıte oynayanlar okey oynayanlar buralarda kavga edenler favorımdır :) :)sen sadece tenefüslerde giriyormussun tatlım kadın işten çıkıcam birazdan diyor 1 saattir burada :)
aynen izliyorlar bence ordada insnalar 100 lercesiyle görüşüp yok sen alma ben alıcam yok ben beğendm senden önce vs şeyler oluyor ya türbüne oturuyorlar kiim beğenirse diye bekliyorlar ya tam aynı düşünceye shipler kskançlık kavramı yok çnküSen çok fazla evlilik programı izliyosun bence![]()
neyden bahsettignizden ziyade "nasil" bahsettignize dikkat ediyorum...eşinin bir zamanalr sevgilisi olan kadınla görüşmek nedir apaçık bu işte birzamnalr eşini şehvetle öpen kadınla arkadaşlık yapmak nasıl anlayışsa benmkiside böyle anlayış başkalrından bahsetmiyorm ben arkadaş vsden
tabı cnm sıstem yavas dıyıp solarıte oynayanlar okey oynayanlar buralarda kavga edenler favorımdır :) :)
Bildiğine göre minik bir ortak noktamız varSen çok fazla evlilik programı izliyosun bence![]()
önce yazıyı baştan okuyun ben yorumumu yazdım çıktım oradan birisi beni alıntıladı insanca cvpladım sonra yine beni yargıladı ben ona cvp yazdım ona istinaden 1 kaç kişi iğnelemeye başladı bende cvplarını verdim hepsi bu önce ben kimsyee saldrmadım konuyu baştan okyun benceneyden bahsettignizden ziyade "nasil" bahsettignize dikkat ediyorum...
Farkli dusundugmuz asikar, ancak uslubunu bilen kisilerle her konuda sohbet edilebilir... fakat sizinle zor gorunuyor.
Ayrica o uye bunu sorun etmeyebilir de... size bunu dayatmiyorsa neden bu kadar usteliyorsunuz ki... okuyun gecin ya da farkli dusundugnuzu soyleyin.
Ancak siz, farkli yazan dusunen ve yasayan herkese hakaret etme egilimindesiniz...
Herkes ayni yasamak veya dusunmek zorunda degil, bunu kabul etmek lazim.
Sikayetci olursaniz insanlar kendilerinden ornek verir veya dogru bildiklerini soyler ancak buna da uymak zorunda degilsiniz... herkesin kendi akli var... her koyun da kendi bacagindan asilir unutmamak gerek.
Tekrarliyorum, size mutlulyklar dilerim...
ben kimseye düşüncesinde dolayı yorum yazmıyorm önce bakın ben bir yorum yazdım herkes biryerden saldırıya geçtineyden bahsettignizden ziyade "nasil" bahsettignize dikkat ediyorum...
Farkli dusundugmuz asikar, ancak uslubunu bilen kisilerle her konuda sohbet edilebilir... fakat sizinle zor gorunuyor.
Ayrica o uye bunu sorun etmeyebilir de... size bunu dayatmiyorsa neden bu kadar usteliyorsunuz ki... okuyun gecin ya da farkli dusundugnuzu soyleyin.
Ancak siz, farkli yazan dusunen ve yasayan herkese hakaret etme egilimindesiniz...
Sikayetci olursaniz insanlar kendilerinden ornek verir veya dogru bildiklerini soyler ancak buna da uymak zorunda degilsiniz... herkesin kendi akli var... her koyun da kendi bacagindan asilir unutmamak gerek.
bısıy dıcem sana o sana laf sokan alıntı yapanlara cevap vermeyınce ole uyuz oluyolar kı anlatamam bu hallerı de benım hosuma gıdıyo hem burda hem reel de :)önce yazıyı baştan okuyun ben yorumumu yazdım çıktım oradan birisi beni alıntıladı insanca cvpladım sonra yine beni yargıladı ben ona cvp yazdım ona istinaden 1 kaç kişi iğnelemeye başladı bende cvplarını verdim hepsi bu önce ben kimsyee saldrmadım konuyu baştan okyun bence
sizin benzer sorunda kendinizden ornek vererek o sorunu nasil hallettignizi okumustum... konu sahibine de benzer sekilde asmasini yazmistim aynen.ne demek istediniz anlamadım
neyden bahsettignizden ziyade "nasil" bahsettignize dikkat ediyorum...
Peki eşinizin babanızın bir kopyası olduğunu ve de ilerde bir kızınız olduğunda sizin yaşadıklarınızı ona yaşatacağınızı da biliyor musunuz?
hayır canım babamın kopyası değil babam gibi bireşim olsa şimdiye intihar etmiştim enazından eşim sevgisini hissettiryor sözümü dinliyor sadece bu konuda yani kıskançlık konusunda benziyorlar ama napalım kısmet evlndikten sonra dahada arttı önceden bu şekilde değildi kıskançlık dışında mükemmel bir eştir hergüzlin birkusuru var diyip avunuyorum :)
Evet sadece avunuyorsunuz. Daha iyi bir yaşamı da hakediyorsunuz. Bir gün dışardan liseyi bitirmek zorunda kalan bir çocuğunuz olma ihtimali sizi hiç üzmüyor mu?
eşim okadar liseyi okutmayacak üniverste okutmyck kadar birisi değil sadece benm olduğum ortam biraz şehrin dışında köy gibi başı açık biri görseler mal gibi bakıyorlar oyüzden burada böyleyim yoksa annemler gittiğimde hereyeri geziyorum bişey demiyor buradaki ortamdan dolayı böyle eltim şehirmerkeznde onlara gittiimdede heryere çıkıyorum bişey demiyor kıskanç evet ama oturduğumz yer işyerimze yakın olduğundan evimde güzel olduğn burada otruryorz bu ortamda eşimn davranışlarını hakeden bir ortama ama ben sıkılıyorum işte evimde uygun hem aynı evde şehirmerkeznde tutsam 400 lira fazla öderim neyapmamı bekliyorsunuz anlamadım boşanayımmı neden bukadar iilgilendinizki benimle teşekkürederim düşünelerinizi başkalarına saklayın lütfen avunurum yada avunmam bu sizin sorununz değil kimse dört dörtlük değil ben eşim gibi bir eş göremiyorm çevremde vallahi çok iyi namusunnda evinde barkında işinde gücünde çok seviyor çok ilgi gösteriiyor bana evde hep en son benm dediğim oluyor hem bende kısakncım sorun etmiyorm sadece evde bunalıyorum hepsi bu
Sözünü dinliyor mu?
Gerçekten kendini kandırıyorsun.
Bu konuları okuyunca kendimi çok kindar ve doyumsuz hissediyorum.
Ben eşim kıyafetim için ''bu açık değil mi?'' gibi bir yorumda bile bulunsa (ki kıyafetini değiştir falan demez) kendimi kötü hissediyorum.Ben nerde ne giyineceğimi bilemeyecek çocuk muyum diye sinirleniyorum ve eşime de sinir oluyorum.
Ama sen çok mutlusun ve eşinin senin sözünü dinlediğini düşünüyorsun.
Ben mi anormalim ya.![]()
İki köpeğim var, ikisi de evde. Ben işteyken mecburen beni bekliyorlar evde.
Sabah evden çıkmadan gezdiriyorum. Akşam iş dönüşü gezdiriyorum. Gece yatmadan gezdiriyorum. Evde sıkılıyorlar diye.
Onlar bile hapsolmuyor.
ortaya yazıyorum isteyen alınsın.. ben "kocam çok kıskanç, sokağa adımımı atamıyorum ama her dediğimi yapıyor" mantığını anlamıyorum.. ne yapıyor mesela? sen annemlere gideceğim dediğinde yollamıyor, alışverişe, doktora çıkamıyorsun.. ama her dediğini yapıyor?? ya bırakın allah aşkına, neyse ki böyle sevilmiyorum (!) kimse tarafından..
Biz hic sevilmemisiz meğer görüyor musunuz:)
...............
Ki bir insan evde ağlama krizlerine girip ayni zamanda çok mutlu olduğunu nasil söyleyebilir... Hemen savunma mekanizması geliştirmeyin doğrular söylenince..
Degil mi? 2 tane muhabbet kusum vardi. Sadece yatarken kafese koyardim,.
benmi satşmışım önce okyun bence herkes biryerden laf sokmuşÖncelikle sanırım unutup 2. üyeliğinizle kendinizi savunmaya geçmişsiniz.
İkincisi ne münasebetle koca söz geçirecekmiş?
Evlilik hayatı paylaşmaktır,ortak paydada buluşmaktır.
Benim kocam bana bunu giyinme demez,sadece fikrini söyler,giyinip giyinmeme kısmına ben karar verecek kadar büyüdüm.
Siz böyle mutluysanız niye konu açtınız,yaşayın mutlu mesut kocanızla,bize ne ki?![]()
Allı güllü üsluplarla cidden cennet mahallesine dönmeye başlamış konu.
benmi satşmışım önce okyun bence herkes biryerden laf sokmuş
allaha şükür hayatımda bişey yok gayette sevdiğim adamla yuvamdayım daha neisteyymSize daha iyi bir yaşamı hakediyorsunuz demek ne zamandan beri sataşma oldu bilmiyorum. Ama en başta sizi çok tanımıyordum şu an ise diyebilirim ki hakettiğiniz yaşamı seçip yaşıyorsunuz.
ricaederm canikomHaklılığımı ispat ettiğiniz için teşekkürler.