Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibesi zaten akli basinda biri biz sadece dusuncemizi soyleyebiliriz akil vermek haddimize degil.benim kizdigim kendi aranizdaki konusmada benim kullanici adimin konusulmasi yazilmasi.konusahibi kimle arkadaslik edecegini bilir kimseye ogut vermek kimsenin haddine degil sunla arkadaslik yapsin sunla konussun demeniz kendi aranizda dogru degil.iyi gunlersizin benzer sorunda kendinizden ornek vererek o sorunu nasil hallettignizi okumustum... konu sahibine de benzer sekilde asmasini yazmistim aynen.
cunku izin almak ile haber vermeyi ayni goruyor, bakkaldan ihtiyaclari almanin sizinki gibi bir gereksinim oldugnu anlamali anlatmali kabul ettirmeli...
baska nasil aciklayabilirim bilmiyorum...alintiladigniz mesajim da acikti bence.
aynı dertten bende muzdaribim eşimle birbirimizi çok severek evlendik halada seviyoruz çok şükür ama eşim çok kıskanç evden sadece alt komşuya çıkabiliyorm çalışamama vs izin vermez tek başıma kapının önüne inemem kendisi yoğun çalışıyor hiç bieyere gidemiyoruz oyüzden
çocuğumda yok evde dur dur ağlama krizlerine giriyorum aynı şeylerden bıktım sinirlerim çok yıprandı sen yine bakkala vs gidiyormuşsun beterin beteri var
aynen kapının önüne çıksa kim bilir neler olacak neler..Cicim, canikom, geniş mezheplilik tartışması, çok eşlilik iması, feci bir üslup, zamanın ötesinde bir yaşam algısı ve tüm bunlara rağmen nasıl oluyorsa hanımefendilik iddiası. Eşinin yerinde ben olsam, ben de dışarı çıkmasına müsaade etmezdim zaten bu hal ve tavır ile.
Beni kocam hic sevmiyor galiba. Adam yurtdisinda calisiyor istanbulda kimsem yok yalniz yasiyorum calisiyorum. Gece geziyorum. Haftasonu cozutuyorum. Ben eglendigimde mutlu oluyo. Bazen depresif olup kendimi cok eve kapatirsam kiz arkadaslarima haber veriyor dansi arayin evine gidin falan diye. Benim adam sokaga cikmazsam uzuluyor yani. Hangisi gercekten seviyor acaba. Oyunu kurali gore oynadiginizda size soyledigi 2 sevgi sozcuguyle odulunuzu veren mi yoksa ben mutlu olayim diye cirpinip duran mi.
Beni kocam hic sevmiyor galiba. Adam yurtdisinda calisiyor istanbulda kimsem yok yalniz yasiyorum calisiyorum. Gece geziyorum. Haftasonu cozutuyorum. Ben eglendigimde mutlu oluyo. Bazen depresif olup kendimi cok eve kapatirsam kiz arkadaslarima haber veriyor dansi arayin evine gidin falan diye. Benim adam sokaga cikmazsam uzuluyor yani. Hangisi gercekten seviyor acaba. Oyunu kurali gore oynadiginizda size soyledigi 2 sevgi sozcuguyle odulunuzu veren mi yoksa ben mutlu olayim diye cirpinip duran mi.
Mezhep, genişlik, rahatlık, sevmiyor, değer vermiyor, sözünü geçiremiyor, kendini koruyamazsın, evlilik hayatı falan filan.
Peşinen ben yazayım dedim dans![]()
Yasadigi soruna dair "fikir isteyen" birine herkesin kendi tecrubelerinden ornek vererek ve/veya kendi dogrularini aktararak yorum yaptigni daha once de belirtmistim.konu sahibesi zaten akli basinda biri biz sadece dusuncemizi soyleyebiliriz akil vermek haddimize degil.benim kizdigim kendi aranizdaki konusmada benim kullanici adimin konusulmasi yazilmasi.konusahibi kimle arkadaslik edecegini bilir kimseye ogut vermek kimsenin haddine degil sunla arkadaslik yapsin sunla konussun demeniz kendi aranizda dogru degil.iyi gunler
rahatsizligimi belirttim ben burdaki istedigime canim diye hitap ederim ayrica burda ki kimseye canikom diye hitap etmedim ben.herkezle arkadas olmam buna ben karar veririm siz degil.eger konu sahibini dusunuyosaniz kendi tecrubelerinizi yazarsiniz benim adima karar vermezsiniz.siz ben degilsiniz yada benim kimsem degilsiniz.evet nikimi bidaha 2 li konusmalarda yazmazsaniz sevinirim dedikodu gibi oldu cunku biraz.rahatsizligimi anladiginiz icin sagolun.hscklYasadigi soruna dair "fikir isteyen" birine herkesin kendi tecrubelerinden ornek vererek ve/veya kendi dogrularini aktararak yorum yaptigni daha once de belirtmistim.
Farkli dusunen pek cok kisiye konu sahibi cephe aldigi icin ve sizin yorumunuzu begendigim icin daha iyi yonlendireceginizi dusunerek onu yazmistim.
Birbirinize canikom gulum vb sekilde hitap ettigniz icin arkadasliktan rahatsizlik duyacaginizi da dusunmemistim...
Yine de konu sahibine uzulsem dahi gerek bu konuya fazla mesai harcayarak gerek sizin nickinizi kullanarak yorum yazmasaymisim daha iyiymis, haklisiniz.
Bundan oturu bir sikayetiniz rahatsizligniz varsa kib butonunu da sonucunu da seve seve kabul ederim...
Iyi gunler...