kıskançlık

Donetello

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
31
4
13
Ankara
Sevmek ile kıskançlık arasındaki bağlantıyı çözemedim ben. Sevgilimi seviyorum ama kıskanmıyorum yani..bi şekilde güveniyorum ona. Böyle yurtta arkadaşlarım sevgililerinin facebook hesaplarına mesajlarına onlarına bunlarına kadar takip ediyolar ama ben etmiyorum. ihtiyaç duymuyorum çok mu duyarsızım? Herkes sevmiyosundur diyo ama seviyorum onunla konuşmayı gülmeyi hatta kavga etmeyi bile seviyorum. Sorunum ney anlayamadım sizce duygusuz birimiyim ki?

Hersey kararinda guzeldir. Tam guven saflik demektir. Kim olursa olsun asla tamamen guvenme...

Kıskançlık ile sevgi arasında bire bir ilişki yoktur ki fazla kıskançlık hissi özgüven eksikliğinden kaynaklanır millete hak yemek düşer

Hayir canim, neden duygusuz olasin, sevgilin demek ki sana güven vermis ki bunlarin peşine dusmuyorsun. Askta gozunu kör etmeden güvenmek en onemli seylerden biri.

Normal olan sensin. Ortada güven varsa kontrole gerek yok. Hele şu sosyal medya hesaplarının şifrelerini isteyenlere gıcığım. Kimliğini de iste bari.

yani ben hep böyleyim kıskançlık yapımda yok dozunda güzel ama zaten ona göre davranıyo. yani bana kıskanmam için bir sebeb vermedi hiç

Herkes kıskanç olucak diye bişey yok canım. Demekki senin karakterin bu, demekki sevgilin sana güven vermiş. Ama fazla güvenli olmakta iyi değildir arada bir ipleri sıkmak gerek. En azından nadir de olsa kıskanıyormuş gibi yap :)

Normal davranan sensin ..

Ben suana kadar asla esimin sosyal medya hesaplarina bakmadim , telefonuna hic bakmamisimdir..

Esimde ayni sekilde asla telefonumu eline bile almisligi yok..

Olmasi gerekende budur , herkesin kendine ozel hir hayati olmali..
Herseyi didik didik eden ciftlerden hic hoslanmam ..

Kıskançlığın sevgiyle, aşkla, bağlılıkla bir alakası yok. Bu tamamen güven duygusuyla alakalı. Ama tek taraflı bir güven değil. Demekki hem kendine güveniyorsun hem de karşındaki insana. Kıskançlık bunlardan biri eksik olursa ortaya çıkar.
Ben de hiç kıskanmam eşimi. Arada bana da "kimseye bu kadar güvenmemek lazım, erkek milletine güven olmaz" diyenler olur. Ama ben onlara bunun benim eşime güvenmemle çok alakası olmadığını anlatamam. Herkes herşeyi yapabilir, insanın başına her şey gelebilir. Ama eğer eşim beni aldatırsa bunun geri dönüşü olmayacağını ve kaybedenin kendisi olacağını çok iyi biliyor. Bunları göze alıp yapacaksa buyursun yapsın modundayım. Bu sebeple hiç kontrol etme gereği duymuyorum. Ne telefonunu kurcalarım ne bilgisayarını. Sen de böyle düşünüyor olabilir misin?

Son düzenleme:
Valla bence normlasin, zira sifre istemek bana cok cocukca geliyor. Biri benden sifrelerimi istese yuzune gulerim herhalde.

aynen bu şekilde düşünüyorum bende.

sende sorun falan yok ,sorun onların ilişkilerinde , sen aranızdaki sevgiden emin olduğun için kıskanmıyorsun.sevdiğin kadar sevildiğini bildiğin için, yani duygusuz olduğundan değil.kıskanç olmak insanı ve ilişkiyi yoran bir şey.aynen devam et ,bakma başkalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…