Kıskançlık ile sevgi arasında bire bir ilişki yoktur ki fazla kıskançlık hissi özgüven eksikliğinden kaynaklanır millete hak yemek düşerSevmek ile kıskançlık arasındaki bağlantıyı çözemedim ben. Sevgilimi seviyorum ama kıskanmıyorum yani..bi şekilde güveniyorum ona. Böyle yurtta arkadaşlarım sevgililerinin facebook hesaplarına mesajlarına onlarına bunlarına kadar takip ediyolar ama ben etmiyorum. ihtiyaç duymuyorum çok mu duyarsızım? Herkes sevmiyosundur diyo ama seviyorum onunla konuşmayı gülmeyi hatta kavga etmeyi bile seviyorum. Sorunum ney anlayamadımsizce duygusuz birimiyim ki?
istemedim hiç konusunuda açmadım. bazıları umursamaz diyo bana anlamıyorumNormal olan sensin. Ortada güven varsa kontrole gerek yok. Hele şu sosyal medya hesaplarının şifrelerini isteyenlere gıcığım. Kimliğini de iste bari.
Herkesin derdi boyle olsunyani ben hep böyleyim kıskançlık yapımda yok dozunda güzel ama zaten ona göre davranıyo. yani bana kıskanmam için bir sebeb vermedi hiç
Kıskançlığın sevgiyle, aşkla, bağlılıkla bir alakası yok. Bu tamamen güven duygusuyla alakalı. Ama tek taraflı bir güven değil. Demekki hem kendine güveniyorsun hem de karşındaki insana. Kıskançlık bunlardan biri eksik olursa ortaya çıkar.Sevmek ile kıskançlık arasındaki bağlantıyı çözemedim ben. Sevgilimi seviyorum ama kıskanmıyorum yani..bi şekilde güveniyorum ona. Böyle yurtta arkadaşlarım sevgililerinin facebook hesaplarına mesajlarına onlarına bunlarına kadar takip ediyolar ama ben etmiyorum. ihtiyaç duymuyorum çok mu duyarsızım? Herkes sevmiyosundur diyo ama seviyorum onunla konuşmayı gülmeyi hatta kavga etmeyi bile seviyorum. Sorunum ney anlayamadımsizce duygusuz birimiyim ki?
aynen bu şekilde düşünüyorum bende.Kıskançlığın sevgiyle, aşkla, bağlılıkla bir alakası yok. Bu tamamen güven duygusuyla alakalı. Ama tek taraflı bir güven değil. Demekki hem kendine güveniyorsun hem de karşındaki insana. Kıskançlık bunlardan biri eksik olursa ortaya çıkar.
Ben de hiç kıskanmam eşimi. Arada bana da "kimseye bu kadar güvenmemek lazım, erkek milletine güven olmaz" diyenler olur. Ama ben onlara bunun benim eşime güvenmemle çok alakası olmadığını anlatamam. Herkes herşeyi yapabilir, insanın başına her şey gelebilir. Ama eğer eşim beni aldatırsa bunun geri dönüşğ olmayacağını ve kaybedenin kendisi olacağını çok iyi biliyor. Bunları göze alıp yapacaksa buyursun yapsın modundayım. Bu sebeple hiç kontrol etme gereği duymuyorum. Ne telefonunu kurcalarım ne bilgisayarını. Sen de böyle düşünüyor olabilir misin?
gerçekten içim rahatladı ya.ona olan sevgimden şüphe ettim yani o dereceValla bence normlasin, zira sifre istemek bana cok cocukca geliyor. Biri benden sifrelerimi istese yuzune gulerim herhalde.
Sevmek ile kıskançlık arasındaki bağlantıyı çözemedim ben. Sevgilimi seviyorum ama kıskanmıyorum yani..bi şekilde güveniyorum ona. Böyle yurtta arkadaşlarım sevgililerinin facebook hesaplarına mesajlarına onlarına bunlarına kadar takip ediyolar ama ben etmiyorum. ihtiyaç duymuyorum çok mu duyarsızım? Herkes sevmiyosundur diyo ama seviyorum onunla konuşmayı gülmeyi hatta kavga etmeyi bile seviyorum. Sorunum ney anlayamadımsizce duygusuz birimiyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?