• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

hayır kişiye göre yorum yapılmıyor ama egerki lorenaysan ona sayfalarca onerı yazıldı akıl verıldı ama kendısı verılen onerılerı hep kulak ardı ettı :KK12::KK12:yanı sen lorenaysan gene aynı seyler olacak demekkı...
Sayfalarca öneri verilebilir çok gzl yardmcı olunması ama bazı şeyler böyle değişmiyo işte ben mesela sabaha kdr uyumadım neden keyfimden mi içim sıkıldı çünkü gelip burda rahatlamak istedim anlatck kimsem olmadığından,o yüzden farketmez km olduğm

Sayfalarca öneri verilebilir çok gzl yardmcı olunması ama bazı şeyler böyle değişmiyo işte ben mesela sabaha kdr uyumadım neden keyfimden mi içim sıkıldı çünkü gelip burda rahatlamak istedim anlatck kimsem olmadığından,o yüzden farketmez km olduğm
pekı lorena:KK14::KK14:

Böyle başkasının eşine, nişanlısına, sevgilisine sırnaşık duran kızları var ya evire çevire döveceksin, saçını başını yolacaksın. Içimden bunlar geliyor benim

Böyle başkasının eşine, nişanlısına, sevgilisine sırnaşık duran kızları var ya evire çevire döveceksin, saçını başını yolacaksın. Içimden bunlar geliyor benim

Hayır canım, buna izin veren eşler, nişanlılar, sevgililere yapacaksın işkenceyi.
O samimiyeti vermeyeceksin kızda cesaret edemeyecek.

Bu tarz olaylarda erkekler sütten çıkma ak kaşık değiller.

kendinizde özgüven eksikligimi var acaba.
nişanlınız nişanlım diyede tanıtmış yani sizi. daha neden kıskanıyorsunuzki...
kendinizde özgüven eksikligimi var acaba.
nişanlınız nişanlım diyede tanıtmış yani sizi. daha neden kıskanıyorsunuzki...

Hayır canım, buna izin veren eşler, nişanlılar, sevgililere yapacaksın işkenceyi.
O samimiyeti vermeyeceksin kızda cesaret edemeyecek.

Bu tarz olaylarda erkekler sütten çıkma ak kaşık değiller.
Evt işte beni huzursuz eden bu ihtimal zaten. nasıl kendime geleceğmi bilmiyorum sanki çok kötü bşy yaşamş gibi içimde bi sıkıntı var

Mrblar, beni artık geceleri uyutmayan derdim için açıyorum bu konuyu bunu yani kıskançlığını yenebilenlerden yardım istiyorum.
Evt cok kıskancım ama çok ta haksız olduğumu düşünmüyorum.kısaca özet geçeyim nişanlım eskiden kızlarla samimiydi samimi derken işiyle ilgili yani fazlasıyla yardımcı oluyodu rahattı...sonra bz sevgili olduk yıllar geçti nişanlıyız şu an ama geçmiş yüzünden ben rahat olamıyorum kıskanıyorm mrk ediyorum acaba şu an işyernde kö var tannda ki işyerinde de dört bi yanında kız var...diyceksnzki niye o zaman sevgili oldun vs ama insan olacaklara engel olamıyo işte çok sevdim hakkınıda yemiyim snradan kimseyle samimi olmadı gayet mesafeli oldu eski arkadşlaryla görşmeyi bıraktı çoğunlukla gözümün önündeydi aynı okulda olduğumz için herşeyi görüyodum içim rahattı ki herkes biliyo nişanlı oldğumuzu vs ama bu senecevdeyim ve çıldırcm artık:KK43: mesela bugün yanna gittm ziyarete bi kz geldi yanına kızın tezine yardmcı olcak kızıda hocası göndermş tek anlayabildiğim bunlar çünkü kız geldi böyle brz rahat davrandı sanki ne biliyim inanın hatırlamıyorum ama nişanlım ciddi oldğu kdr o da rahattı bu rahatlık beni hızursuz etti hatta beni tanıttı kıza buda nişanlm diye huyumu bildiği içn ama yok ben çok kötü oldum kız çk rahattı anlatamıyorum burda:KK43:((
Büyüdüğün zaman geçer

Evet sen kıskançsın ama ne güzel ki anlayışlı bi nişanlın var. Evet belki de haklısın kız çok rahattı. Biz görmeden buna yorum yapamayız ama ya aksi olsaydı. Ne güzel ki nişanlın sana bağlı ve hissettiklerine değer veriyor. Bence onu sıkma. Ondan bir hareket görürsen eğer müdahale edersin ama maalesef bütün insanların davranışlarını kontrol edemezsin. Ve bence bir az daha az takmaya çalış böyle yaparsan kendini de nişanlını da sıkarsın. İlişkinize zarar verme ortada nişanlından kaynaklı bir sebep yoksa. Dilerim çok mutlu bir yuvan olur.

Lorena sen olabilir misin ?

sen lorena mısın?neden bu soruya cevap vermıyorsun?

Daha ilk sayfada söyledim ben de. Kesin lorena.
Ben kaçarım bu başlıktan arkadaş, yüzlerce sayfa yazıldı hiçbir şey değişmedi, yazık demek ki hala aynı şekilde devam ediyor. Psikologlar bile çözüm olmadıysa biz hiçbir şey yapamayız.

Nişanlısı da aziz resmen halen lorena'yla birlikte olduğuna göre.

Çok içim acıyo o kız yüzmdn bu kadar kötü hissetmemin bi açklaması olmalı

Oooo yalniz boyle hayat gecmez size soyleyim.. Daha nisanlisiniz bunun evliligi var. Bu adam universitede asistan, hep ogrencileri olacak, kendinden kucuk olanlar olacak aralarinda. Bunlari kaldiramayacaksaniz evlenmeyin bence. O adamin hayatini da zehir edersiniz sonra.

Ayrica niye bu kadar gozunuzde buyutuyorsunuz ki? Aldatacak insan her yerde yapar, illa ogrencisi olmak zorunda degil disaridan birini de bulabilir.. Hem sevgilisi unlu olanlar ne yapsin? Kiskancliktan kudursun mu, herseyi gectim hayran kitleleri var. Yapmayin boyle biraz kendi degerinizi bilin yahu.

Ben kaçarım bu başlıktan arkadaş, yüzlerce sayfa yazıldı hiçbir şey değişmedi, yazık demek ki hala aynı şekilde devam ediyor. Psikologlar bile çözüm olmadıysa biz hiçbir şey yapamayız.

Lorena kim? onun derdi neydi??

Evet sen kıskançsın ama ne güzel ki anlayışlı bi nişanlın var. Evet belki de haklısın kız çok rahattı. Biz görmeden buna yorum yapamayız ama ya aksi olsaydı. Ne güzel ki nişanlın sana bağlı ve hissettiklerine değer veriyor. Bence onu sıkma. Ondan bir hareket görürsen eğer müdahale edersin ama maalesef bütün insanların davranışlarını kontrol edemezsin. Ve bence bir az daha az takmaya çalış böyle yaparsan kendini de nişanlını da sıkarsın. İlişkinize zarar verme ortada nişanlından kaynaklı bir sebep yoksa. Dilerim çok mutlu bir yuvan olur.
Çok teşekkür ederîm

Ayrıl adamı kurtar bari

Oooo yalniz boyle hayat gecmez size soyleyim.. Daha nisanlisiniz bunun evliligi var. Bu adam universitede asistan, hep ogrencileri olacak, kendinden kucuk olanlar olacak aralarinda. Bunlari kaldiramayacaksaniz evlenmeyin bence. O adamin hayatini da zehir edersiniz sonra.

Ayrica niye bu kadar gozunuzde buyutuyorsunuz ki? Aldatacak insan her yerde yapar, illa ogrencisi olmak zorunda degil disaridan birini de bulabilir.. Hem sevgilisi unlu olanlar ne yapsin? Kiskancliktan kudursun mu, herseyi gectim hayran kitleleri var. Yapmayin boyle biraz kendi degerinizi bilin yahu.
Çok haklısınız da kaldıramıyorum bazı şeyleri demekki ondanda ayrılamıyorum arada sıkışıp kaldım

Aslında benden bahsediyolar lorena bendim ızun zamandır girmiyodum foruma çünkü bazıları artk önyargılı bi şekilde yorum yaptılar benim psikolojm iyice bozulmaya başladı mimlendim yani,ama yardmcı olmaya çalışan çoğu arkadaş da oldu sağolsunlar ben o önyargıdan kurtulmak için böyle geldim brz farklı bahsettm kendimden anlaşılmasın diye ama dedektif tolin tanıdı beni ha tabi shot da :)

Konu içeriği Lorena nın konularına ne kadar mı benzer değil mi ?
Tedavi de görüyorum diyordu en son , fayda etmemiş ya da yarım bıraktı demek ki . Düzelir inşallah ne diyeyim . Hayat çekilmez böyle , kendini bitiriyor .

Lorena gerçekten hastaydı. Bunu eleştirmek veya hakaret etmek için söylemiyorum, patolojik boyutta kıskançlığı vardı. En sonunda psikologa gitmeye ikna edildi, gitti ama ne yazık ki o da fayda etmemiş.

Gördüğünüz gibi o kadar belirgin ki, tek bir mesajda iki-üç kişi birden kim olduğunu anlayabiliyoruz.

Konu içeriği Lorena nın konularına ne kadar mı benzer değil mi ?
Tedavi de görüyorum diyordu en son , fayda etmemiş ya da yarım bıraktı demek ki . Düzelir inşallah ne diyeyim . Hayat çekilmez böyle , kendini bitiriyor .
Ne yapıyorsa kendisine yapıyor nurlum. Burada onlarca üye yüzlerce mesaj yazdı, hiçbirini kaale almadı. Kendi hayatından, ilişkisinden, psikolojisinden yiyor, bize bir şey olmuyor.

Allah kendine de nişanlısına da kolaylık versin.

tek bir sorum var siz bu ilişkiye başlarken karşı tarafın mesleği ve oluşacak iş ilişkilerinden haberdar mıydınız?

Aslında benden bahsediyolar lorena bendim ızun zamandır girmiyodum foruma çünkü bazıları artk önyargılı bi şekilde yorum yaptılar benim psikolojm iyice bozulmaya başladı mimlendim yani,ama yardmcı olmaya çalışan çoğu arkadaş da oldu sağolsunlar ben o önyargıdan kurtulmak için böyle geldim brz farklı bahsettm kendimden anlaşılmasın diye ama dedektif tolin tanıdı beni ha tabi shot da :)
aaaa siz en son sevgili değil miydiniz? nişanlandınız mı? ya da ben mi yanlış hatırlıyorum?
konuna gelirsek, seni yargılamadan yorum yapmak istiyorum çünkü belli ki bu kıskançlık elinde olan bişe değil. o zaman uzman yardım almayı dene ve psikiyatristin bütün önerilerini uygula, kulağını tıkama.. ve hatta burdaki herkesin önerilerini dinle lütfen.
erkekler sıkmaya gelmez. nişanlın belli ki seni çok seviyor ve olabildiğince seni alttan alıyor. ama bu ne kadar sürer bilemem. bi süre sonra sıkılıp senden vazgeçebilir.. :( bak ben de kıskancım, ve kıskançlık yaptığım zamanlar eşim inadıma hareket eiyor resmen ama ne zaman umursamıyorum o da benim içimi rahat ettirecek şekilde davranıyor. mesela sevgiliyken dışarda biraz açık giyinmiş bi kıza baktığında kıyamet koparırdım elimi falan bırakırdım bağırır çağırırdım ve günümüz zehir olurdu.. ama bi arkadaşının eşi vardı o kız öyle bir hatun gördüğünde kendisi eşini dürter aa kıza bak vs şeklinde konuşur gülüşürlerdi. ve o kızda acayip kıskanç ve takıntılı bi kızdır normalde.. bi süre sonra ben de öyle davranmaya başladım ve inan eşim benimle dalga geçer oldu benden önce bakıyosun hayırdır diye.. ben de ama baksana harbi güzel kızmış benim bile gözümü aldı derim gülüşür geçeriz.. o zaman ne oluyor biliyor musun adamın gözünde özgüvenli bi imaj çiziyosun ve inan daha mutlu oluyorsun

Back
X