Mrblar, beni artık geceleri uyutmayan derdim için açıyorum bu konuyu bunu yani kıskançlığını yenebilenlerden yardım istiyorum.
Evt cok kıskancım ama çok ta haksız olduğumu düşünmüyorum.kısaca özet geçeyim nişanlım eskiden kızlarla samimiydi samimi derken işiyle ilgili yani fazlasıyla yardımcı oluyodu rahattı...sonra bz sevgili olduk yıllar geçti nişanlıyız şu an ama geçmiş yüzünden ben rahat olamıyorum kıskanıyorm mrk ediyorum acaba şu an işyernde kö var tannda ki işyerinde de dört bi yanında kız var...diyceksnzki niye o zaman sevgili oldun vs ama insan olacaklara engel olamıyo işte çok sevdim hakkınıda yemiyim snradan kimseyle samimi olmadı gayet mesafeli oldu eski arkadşlaryla görşmeyi bıraktı çoğunlukla gözümün önündeydi aynı okulda olduğumz için herşeyi görüyodum içim rahattı ki herkes biliyo nişanlı oldğumuzu vs ama bu senecevdeyim ve çıldırcm artık

mesela bugün yanna gittm ziyarete bi kz geldi yanına kızın tezine yardmcı olcak kızıda hocası göndermş tek anlayabildiğim bunlar çünkü kız geldi böyle brz rahat davrandı sanki ne biliyim inanın hatırlamıyorum ama nişanlım ciddi oldğu kdr o da rahattı bu rahatlık beni hızursuz etti hatta beni tanıttı kıza buda nişanlm diye huyumu bildiği içn ama yok ben çok kötü oldum kız çk rahattı anlatamıyorum burda

((