Kiskanclik

icegirl21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
120
99
29
Erkek arkadasimla bir yildan fazla birlikteligimiz var ama benim buyuk sorunum kiskanc olmam. Erkek arkadasimin ne zaman bir kizla yazistigini gorsem sinirlenip birseyler diyorum sonunda da kavga ediyoruz artik bende cok yoruldum. gercekten napicagimi bilmiyorum tamam onun beni sevdigine inaniyorum ama ben baska erkeklerle konusmadigim icin o da baska kizlarla konusmasin istiyorum ben varken niye baska kizlarla konusma gereksinimi duyuyor gibisinden dusunuyorum biliyorum bu dusuncem yanlis ama :KK43: bu konu yuzunden su zamana kadar cok buyuk kavgalar ettik bende bu huyumdan kurtulmak istiyorum ama cok zor o yuzden en son care buraya derdimi yazmak istedim sizce napmaliyim? lutfen goruslerinizi bana bildirin. :KK43:

Sizin abiniz, erkek kardeşiniz, kuzeniniz, erkek arkadaşlarınız yok mu? Onlarla neden konuşuyorsunuz? Ya da artık konuşmuyorsanız erkek arkadaşınız olmadan önce onlara ne gözle bakıyordunuz da neden konuşuyordunuz?
İnsan sosyal bir varlıktır ama siz değilsiniz anlaşılan.

Konuştuğu kızlar kimler?
Ne sıklıkla konuşuyor sizi rahatsız eden nedir önce bunları açıklasanız daha iyi yorum yapılabilir.

Sizin abiniz, erkek kardeşiniz, kuzeniniz, erkek arkadaşlarınız yok mu? Onlarla neden konuşuyorsunuz? Ya da artık konuşmuyorsanız erkek arkadaşınız olmadan önce onlara ne gözle bakıyordunuz da neden konuşuyordunuz?
İnsan sosyal bir varlıktır ama siz değilsiniz anlaşılan.
dusuncemin yanlis oldugunu biliyorum kiskanmamam gerektigini biliyorum bu konuda hatali olan tarafinda ben oldugumun farkindayim sadece baska kizlarla konusup gulusunce kiskaniyorum bu huyumdan bende gercekten vazgecmek istiyorum :KK43:

Birşey sormak için falan konuşuyor olabilir. Ama rutin hale gelen mesajlasmalar varsa yani sürekli aynı kişilerle konuşuyorsa bende rahatsız olurum ve kesinlikle tepkimi koyarım
mesela surekli konustugu bir kiz var haftada bir onunla yazisiyor ben sorunca odev oldugu icin ayni odev grubunda oldugu icin konustugunu soyluyor ama bilemiyorum o kiz yuzunden su zamana kadar cok kavga ettik tamam beni sevdigini biliyorum ama rahatsiz oluyorum

dusuncemin yanlis oldugunu biliyorum kiskanmamam gerektigini biliyorum bu konuda hatali olan tarafinda ben oldugumun farkindayim sadece baska kizlarla konusup gulusunce kiskaniyorum bu huyumdan bende gercekten vazgecmek istiyorum :KK43:
Şöyle düşünün: Gördüğü tek yüz, duyduğu tek ses siz olursanız, sizi siz yapan özellikler fark edilmez olur, sizden bıkar. Sizi merak etmez, siz de onu merak etmezsiniz.
Sevgilinizden başka uğraşlar bulun. Sevgiliniz ne bulunmaz Hint kumaşı, ne de bırakırsanız kaçacak bir köle...

Konuştuğu kızlar kimler?
Ne sıklıkla konuşuyor sizi rahatsız eden nedir önce bunları açıklasanız daha iyi yorum yapılabilir.
beni rahatsiz eden durum sadece rutin bir sekilde konusulmasi tamam belki bende abartiyor olabilirim ama istemiyorum baska kizlarla fazla konusmasini genelde okuldaki arkadaslariyla konusuyor

Şöyle düşünün: Gördüğü tek yüz, duyduğu tek ses siz olursanız, sizi siz yapan özellikler fark edilmez olur, sizden bıkar. Sizi merak etmez, siz de onu merak etmezsiniz.
Sevgilinizden başka uğraşlar bulun. Sevgiliniz ne bulunmaz Hint kumaşı, ne de bırakırsanız kaçacak bir köle...
baska arkadaslarimada bu konuyla ilgili danistigim zaman onlarda baska ugraslar bul diye tavsiye verdiler haklisiniz bende kendime surekli onun dunyasi ben degilim kendime ceki duzen vermeliyim diyorum ama sanirim ders alamiyorum yine baska kizlarla konustugunu gorunce surat yapip sinir oluyorum. donup dolasip ayni noktaya geliyorum yani :KK43:

beni rahatsiz eden durum sadece rutin bir sekilde konusulmasi tamam belki bende abartiyor olabilirim ama istemiyorum baska kizlarla fazla konusmasini genelde okuldaki arkadaslariyla konusuyor

Seni anlıyorum. Bende sanal ortamda konuşmuyorum erkek arkadaşlarla. Tabiki de gerek olduğunda konuşulur. Ama sürekli sohbet etme halindeyse benimde hoşuma gitmez. Benimle konuşmak varken neden başkalarına daha çok zaman ayırıyor diye düşünürüm. Madem kavga boyutuna geliyorsunuz ilişkinizi gözden geçirin.

baska arkadaslarimada bu konuyla ilgili danistigim zaman onlarda baska ugraslar bul diye tavsiye verdiler haklisiniz bende kendime surekli onun dunyasi ben degilim kendime ceki duzen vermeliyim diyorum ama sanirim ders alamiyorum yine baska kizlarla konustugunu gorunce surat yapip sinir oluyorum. donup dolasip ayni noktaya geliyorum yani :KK43:
Yalnızca başka uğraşlar değil, erkek arkadaşlar da edinmeniz gerekiyor bence. Sağlıklı bir insan, karşı cinsle de dengeli bir iletişim kurmayı öğrenmek zorundadır. Çevrenizde size uyan, birlikte eğlenebileceğiniz, bir şeyler öğrenebileceğiniz erkeklerle arkadaşlık kurmayı deneyin. İnsan çeşitliliğinin tadına vardığınızda daha mutlu olacaksınız.

Sürekli aynı kızlarla mesajlaşmasi bence rahatsız edici. Sizinrahatsız olduğunuzu bile bile devam etmemesi gerekir. Birşey sormak etmek ayrı ama sürekli konuşmak yazışmak başka birşey. Ben olsam çok net tavrımi koyardım. Gerisi ona kalmis

Seni anlıyorum. Bende sanal ortamda konuşmuyorum erkek arkadaşlarla. Tabiki de gerek olduğunda konuşulur. Ama sürekli sohbet etme halindeyse benimde hoşuma gitmez. Benimle konuşmak varken neden başkalarına daha çok zaman ayırıyor diye düşünürüm. Madem kavga boyutuna geliyorsunuz ilişkinizi gözden geçirin.

gorusunuzu bildirdiginiz icin tesekkur ederim iliskimi su zamana kadar gozden geciricek cesareti bulamadim kendimde bundan sonra daha iyi dusunmeliyim

Sürekli aynı kızlarla mesajlaşmasi bence rahatsız edici. Sizinrahatsız olduğunuzu bile bile devam etmemesi gerekir. Birşey sormak etmek ayrı ama sürekli konuşmak yazışmak başka birşey. Ben olsam çok net tavrımi koyardım. Gerisi ona kalmis
benim bu konuda ne kadar rahatsiz oldugumu biliyor ama yinede devam ediyor bana sadece ona guvenmem gerektigini etrafinda gelecektede kizlar olucagini bu konu yuzunden kiskanmamam gerektigini soyluyor ona konusma da diyemiyorum yani anliycaginiz konu cok karisik. gorusunuzu bildirdiginiz icin tesekkur ederim

Önemli olan hangi kızlarla konuştuğu. İyi bir sevgiliyse konuştuğu kızlar yakın arkadaşıdır onlarıda sizle tanıştırmalıdır, onlarda sizin yakın arkadaşınız olur zaten. Onları da bi zahmet kıskanmayın:) bir de şunu düşünün ileride iş hayatına girince ölseniz de bitsenizde siz de sevgilinizde karşı cinsten birileriyke konuşmak zorunda kalacaksınız. Olmuyo ööle faceden karşı cinsi silelim rehberden atalım diye.

Yalnızca başka uğraşlar değil, erkek arkadaşlar da edinmeniz gerekiyor bence. Sağlıklı bir insan, karşı cinsle de dengeli bir iletişim kurmayı öğrenmek zorundadır. Çevrenizde size uyan, birlikte eğlenebileceğiniz, bir şeyler öğrenebileceğiniz erkeklerle arkadaşlık kurmayı deneyin. İnsan çeşitliliğinin tadına vardığınızda daha mutlu olacaksınız.
gorusunuzu bildirdiginiz icin tesekkur ederim sanirim bende artik arkadas edinmeliyim

X