kiskanclik

Rabia811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
1.460
567
41
Arkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?

Sen kendini bildikten sonra eşin neden kıskansın seni? Benimki de kıskanmaz, sevgi bununla ölçülür mü? Kıskançlık hastalıktır( fazlası). Kadına , erkeğe yapılan hakarettır. Kıskansa,ezse daha mı iyi? Rahat olun.

Kıskanmak sevgi ölçütü değildir.
Benim eski bir sevgilim ölümüne kıskançtı yapmadığı kalmadı, sevmiyordu aslında da güvensizliği kendineymiş meğer ondan benden de bekleyip ömrümü yiyormuş.
Şimdiki sevgilim hiç kıskanmaz ama sevgisinden eminim.
Ben de hiç kıskanç değilim. Ama seviyor muyum? Çok seviyorum.
Kıskanmak karşıdakine ve kendine güvenmemek bence. Özgüven eksikliği.
Ekstrem durumlar olur, biri ayan beyan asılır, laf atar kıskanılır. Ama ortada bir şey yokken giydiğine karışmak, oraya gitme demek, arkadaşlarına çıkmana karışmak özgüvensizlik. Bu ilişkiye de uzun vadede zarar veriyor.
Dertsz başına dert arama. O kadın cinayetlerinin çoğu kıskançlıktan oluyor. O sevmek değil bana göre.
Ne güzel medeni, güven temelinde bir evliliğiniz var. Maşallah

Genelde ne bileyim ben kiyafet vs hic karişmaz mesela bikini giyerim.hic acik demez. Öyle şeyler..
Bikiniyi sokakta gitmiyorsun sonuçta dimi gerektiği yerde herkes gibi giyiyorsan neden kıskansin?

Demek ki hem sana hem de kendisine güveniyor ne mutlu size.

Bence sevgi ya da değer vermek ile kiskancligi bagdastirma.

Kıskanmak sevgi ölçütü değildir.
Benim eski bir sevgilim ölümüne kıskançtı yapmadığı kalmadı, sevmiyordu aslında da güvensizliği kendineymiş meğer ondan benden de bekleyip ömrümü yiyormuş.
Şimdiki sevgilim hiç kıskanmaz ama sevgisinden eminim.
Ben de hiç kıskanç değilim. Ama seviyor muyum? Çok seviyorum.
Kıskanmak karşıdakine ve kendine güvenmemek bence. Özgüven eksikliği.
Ekstrem durumlar olur, biri ayan beyan asılır, laf atar kıskanılır. Ama ortada bir şey yokken giydiğine karışmak, oraya gitme demek, arkadaşlarına çıkmana karışmak özgüvensizlik. Bu ilişkiye de uzun vadede zarar veriyor.
Dertsz başına dert arama. O kadın cinayetlerinin çoğu kıskançlıktan oluyor. O sevmek değil bana göre.
Ne güzel medeni, güven temelinde bir evliliğiniz var. Maşallah
Hic kiskanmaz istedigim yere giderim ya kendim arabayla yada gelip alir beni. Benumde tuhafima gidiyor yani biraz olsun kiskanmaz mi insan eşini diye.bende kıskanc degilim hic hemde. Ama erkekte ne bileyim işte sorayim dedim sizlerde nasil diye

Ayrıca bikiniyi şehrin göbeğinde giymiyorsanız elbette kıskanmaz :KK70:
Denize girerken elbise giyecek değilsiniz. Ne güzel eşiniz varmış şükredin şansınızı bilin.

Bikiniyi sokakta gitmiyorsun sonuçta dimi gerektiği yerde herkes gibi giyiyorsan neden kıskansin?

Demek ki hem sana hem de kendisine güveniyor ne mutlu size.

Bence sevgi ya da değer vermek ile kiskancligi bagdastirma.
Ne bileyim benim kuzenlerim yengemlere giydirmez hayatta kisa kol bile t shirt uzun olcak vs benimki hic öyle degil

Ayrıca bikiniyi şehrin göbeğinde giymiyorsanız elbette kıskanmaz :KK70:
Denize girerken elbise giyecek değilsiniz. Ne güzel eşiniz varmış şükredin şansınızı bilin.
Eşimin huylari iyidir allah var hakkini yiyemem. Ne bileyim bir bayan olarak insan birsz kiskanilmak istiyor☺☺☺

Hic kiskanmaz istedigim yere giderim ya kendim arabayla yada gelip alir beni. Benumde tuhafima gidiyor yani biraz olsun kiskanmaz mi insan eşini diye.bende kıskanc degilim hic hemde. Ama erkekte ne bileyim işte sorayim dedim sizlerde nasil diye

Benim beni aldatan eski sevgilim beni kimseyle görüştürmezdi, giydiğim v yaka kazaklar ölümüne kavga sebebiydi. Meğer kendisi gibi bilirmiş işi ondan aldatılma şüphesi olurmuş deli gibi kıskanırmış. Kavga edip dururduk. Sonra o kıskanç adamı bastım :KK70:
Şimdi en yakın erkek arkadaşımla kahve içerim o gelemez işi vardır selam söyle x'e der, akşam kızkıza gezeriz tık demez. Öyle rahatım ki. O güven temelinde olmak hoşuma gidiyor. Bana güveniyor ve ben de ona güveniyorum daha güzel ne olabilir.
Kavga gürültü kısıtlama yok :KK66:
Kıymetini bil. Sana da ilişkine de güveni var.
Dertsiz başına dert arama.
Ne güzel eşin varmış mutluluğunuz daim olsun

Benim beni aldatan eski sevgilim beni kimseyle görüştürmezdi, giydiğim v yaka kazaklar ölümüne kavga sebebiydi. Meğer kendisi gibi bilirmiş işi ondan aldatılma şüphesi olurmuş deli gibi kıskanırmış. Kavga edip dururduk. Sonra o kıskanç adamı bastım :KK70:
Şimdi en yakın erkek arkadaşımla kahve içerim o gelemez işi vardır selam söyle x'e der, akşam kızkıza gezeriz tık demez. Öyle rahatım ki. O güven temelinde olmak hoşuma gidiyor. Bana güveniyor ve ben de ona güveniyorum daha güzel ne olabilir.
Kavga gürültü kısıtlama yok :KK66:
Kıymetini bil. Sana da ilişkine de güveni var.
Dertsiz başına dert arama.
Ne güzel eşin varmış mutluluğunuz daim olsun
Sgl

Öyle mi olsun istiyorsun? Saçma sapan kısıtlamalar mi yaşamak istiyorsun?

Inan esin doğru olanı yapıyor. Sen kendini bildikten sonra bir erkeğin yönlendirmesine ihtiyacın yok ki.
Kisitlama dgil o anlamda degil ama birqzcik kiskansa hani hoşuma giderdi

Bu arada eğer bir adam şu sana bakar açık giyinme bu laf atar kolunu kapat vs...tarzı kısıtlamalar getiriyorsa hep derim kişi kendinden bilirmis işi.

Bende ona sınır koymam demek ki güvendigi icin diyorsnuz. Biz ikimizde almanyda dogup büyüdük sanirim almanlar gibi olduk bu konuda☺☺☺

X