• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇLIK !!

Eara

Hipster regina
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
132
16
13
28
Benim 2,5 yıllık bi ilişkim vardı sevgilim aşırı kıskançtı balkona çıkma dar giyme derdi okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım demişti hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum ki zaten şuan çıkıyo biriyle onu kaybetcem diye çok korkuyorum zor durumdayım kasımda da askere gidiyo giderken mesaj atıp aklımı karıştırcak diye korkuyorum çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarırdı direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırdık güvende yoktu birbirimize sinirlenince hemen küfreder iğrenç küfürler! Ailem kesinlikle istemiyo ne yapmalıyım yardım lütfen :KK43: ha bide ben adam değilmişim hata ve yanlış yapıyomuşum sürekli beni o kötü bi hayattan okuldan alıp kurtarmış bana hep böyle hakaretler ederdi. Okulda eski sevgilim var diye okulu bırak dedi bana ve tek hatam o her ayrıldığımızda facesini açardı ben sadece bikere açmıştım oda bana artık seni sevmiyorum demişti. Onu unutmayı kafaya koydum tek korkum beni tekrar kandırması, bu zamana kadar çalıştığım yerlerde gelip hep olay çıkarıp beni rezil etmiştir mekan falan dinlemez nerde bana sinirlenirse hemen bana aileme küfüre başlardı bağırırdı iğrenç biri biliyorum ama gözlerimi kör etti benim biraz olsun gözlerim açıldı ama o beni unutmadan onu unutmak istiyorum. Şuan çıktığı kızı seviyo mu sevmiyo mu bilemiyorum ayrıldığımızda eğer onu sinirlendircek bişey yaparsam bi kızla gider çıkardı benim adım esra şuan çıktığının adıda esra :110: en çok bunla ilgili yorum geliyo OKULUMA AÇIKTAN DEVAM EDİYORUM :KK54:

- DÜZENLEDİM -

Son düzenleme:
evlenince daha fazla sıkar örnek benim eşim yanımda o olmadan bir yere çıkartmazdı heleki kıyafet konusunda dahada sıkmaya başladı hatta kapan bile demişti

Kiskanclik cok tehlikeli bir durum
Sonu iftira siddete kadar bile gelebilir
Kaldi ki nedem bu kadar kiskanc kendisinde bir problem var da seni de oyle mi sanıyor

evlenince daha fazla sıkar örnek benim eşim yanımda o olmadan bir yere çıkartmazdı heleki kıyafet konusunda dahada sıkmaya başladı hatta kapan bile demişti
Evet bu arkadaşın konularina bak bence

Kiskanclik cok tehlikeli bir durum
Sonu iftira siddete kadar bile gelebilir
Kaldi ki nedem bu kadar kiskanc kendisinde bir problem var da seni de oyle mi sanıyor
Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye

İyi düşün. Evlenince dahada beter biri olur cıkar. Ve hayatı sana zehir eder.
Etrafda örnekler çok.

Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen :KK43:

Allahııımmm 19 yaşında bu ne böyle..
yazık günahya..
neden kendine yazık ediyorsun?

bana kalırsa sevgilin psikopat adayı. kusura bakma ama.. kardeşim olsan çok üzülürdüm. yine de üzüldüm. Allah korusun..

yapman gereken

AYRILMAK. başka çözüm yok.

ayy dejavu oldumm :eek: aynısından arkadaşımın başında vardı,o kadar yapma etme kendini yakma dedik evlendi. Annesiyle aynı mahallede oturmasına ragmen tek başına gidemiyor. kızı zorla tesettüre soktu. 5. katta güneşlikleri kapalı oturuyor,karşı apartmandakiler evi gözetlermiş :eek:

Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Bunların hepsi katlanarak dahada büyüyecek eğerki böyle bir hayatı yaşayabilirim herşeye katlanabilirim diyorsan devam et bana sorarsanda hayat çok kısa kendini bu kadar hırpaladığına değmez kendine biraz zaman tanı aman ben bunun içinmi bunları yaptım dersin unutur mutlu huzurlu yaşarsın

Dusunsene neye göre hata ? Farkında olmadan yaptığın bir sey bile onun icin affedilmez bir şey olabilir. Sonra sana neler yapar.
Bak arkadasim bu adamın kıskançlıgi normal bir kiskanclik degil. Ama o bunu kabul bile etmiyor normal görüyor yani kendini degistirmeyecek de
Iyi dusun lütfen cok cok gencsin

Allahııımmm 19 yaşında bu ne böyle..
yazık günahya..
neden kendine yazık ediyorsun?

bana kalırsa sevgilin psikopat adayı. kusura bakma ama.. kardeşim olsan çok üzülürdüm. yine de üzüldüm. Allah korusun..

yapman gereken

AYRILMAK. başka çözüm yok.
Bende çok üzülüyorum bataklığa batmış gibiyim çıkmaya çalışıyorum ama insan kurtulamıyor onu unutmak bitirmek istiyorum bende

Dusunsene neye göre hata ? Farkında olmadan yaptığın bir sey bile onun icin affedilmez bir şey olabilir. Sonra sana neler yapar.
Bak arkadasim bu adamın kıskançlıgi normal bir kiskanclik degil. Ama o bunu kabul bile etmiyor normal görüyor yani kendini degistirmeyecek de
Iyi dusun lütfen cok cok gencsin

Evet haklısınız dediğiniz herşeyi anlıyorum ama unutamıyorum etrafımda hiç arkadaşım yok ayrılınca yapayalnız kalıyorum tek kalınca mecbur ona gidiyorum

Güzel kardeşim sana rahat batmış.
Sevgilin psikopat derecesinde ve bu sana haz veriyor kesinlikle.
Yoksa kim çeker daha sevglilik döneminde allasen

19 yaşındasın ve nasıl oluyor da hayatının tüm ıplerini onun eline veriyorsun..

Okulunu bırakmakla buyuk hata etmişsin..hiç mi akıl verenin,annen baban yok senın?

Hemen ayrıl! Hemde hemen!
Onun kişiliği ve karakterinin falsolarına değinmiyorum bile!

Evet haklısınız dediğiniz herşeyi anlıyorum ama unutamıyorum etrafımda hiç arkadaşım yok ayrılınca yapayalnız kalıyorum tek kalınca mecbur ona gidiyorum
Ben de bir ayrilik yaşıyorum o yuzden seni anliyorum ama bu demek degil ki ona mecbursun. Bırak onu belki cevren de olur . Hayatindaki tek kisi o olamaz ki .Varin yogun o olamaz ilerde ne olacagi belli olmaz. Ölüm var,o bitirebilir. O zaman ne yapacaksin boyle düşün bitirmek isteyip de bu korkular nedeniyle bitiremiyorsan.Lutfen cesaretini topla. Mutlu olmak icin bunu yapmalısın

yanında olunca fazla sıkmazmış ... biz ne desek kar etmez yaşayıp oğreneceksin seni balkona çıkarmayan evlenince mi çıkaracakmış ne güzel kandırma yontemı ben mı okulun mu senin cevabın süpermiş evden çıkamayan kadınlar kervanına katılmana az kalmış sabrını artırmaya bak nasıl olsa bolca ihtiyacın olacak...

Şöyle adam(!)larla sevgili olmayın, evlenmeyin nesilleri tükensin artık. Sen şaka falansın galiba, 19 yaşındasın ve sevgilin için okulu bırakıyorsun. Okul mu ben mi, balkona çıkma falan diyen adamdan hayır mı gelir? Hemen bundan ayrıl ve okulun da liseyse tamamla, liseyi bitirmişsen de üniversite için hazırlan. Ne yap et aklını başına topla yani.

Bugün açılan konular da şaka gibi, biri der kariyerime müdahale ediyor, öbürü der balkona çıkma, hata yaparsan öldürürüm seni diyor. Bakın erkekler zaten hödüktür, kafalarına pek bişey girmez o yüzden bu dünyayı daha iyi bir yer haline getirecek olanlar varsa onlar da kadınlardır. Türkçe konuşuyoruz, siz bari anlayın.

Bende çok üzülüyorum bataklığa batmış gibiyim çıkmaya çalışıyorum ama insan kurtulamıyor onu unutmak bitirmek istiyorum bende

canım benim.. biz de senin yaşlarından geçtik. bir çok insan senin gibi böyle tiplere denk geliyor.
2,5 yıl dediğin nedir. insanlar 25 yıllık ilişkisini koparıyor.
yalnız kalmazsın merak etme. en fazla 2 3 ay sıkıntı yaşarsın.
sonra oh diyeceksin. iyi ki kurtuldum diyeceksin.
yeter ki kararlı ol sen güçlü dur.

Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum :KK43:
Senin ailen neresinde bu saçma ilişkinin?
Bir adam için okulunu bırakmana nasıl müsade ettiler?
Sen benim kızım olsan eve zincirlerim seni böyle bir adamla görüşmemen için.
Hiç mi kendine saygın yok senin?
Bir erkek neden bu kadar kısıtlar karşısındakini hiç düşündün mü?
Aslında sana layık olmadığının farkında ,ve okuyup çalışırsan arkadaş çevren olur,ondan çok daha iyileri çıkar karşına,bunu biliyor ve sana hayatı zindan ediyor.
Lütfen kendine acı,böyle hayat geçmez.
Üniversiteye gidersen dolu arkadaşın olur,yanlız kalırım diye korkma.

Back
X