Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kii herkez bir olcak gibi degil belkide duzelir bende sende zamna birak yapcak bisi yokkSizinkide zormuş boşan demesi kolay gelir insanlara ama hiç kolay değildir anlıyabiliyorum bana ayrıl demeleri bile çok zor gelirken Allah yardımcınız olsun sizede bişey diyemiyorum sizde sevmişsiniz aynı durumun içindeyiz birimiz evli birimiz değil...
Ayyy cnm ole guzell konstun kii aynen haklisin onunn cevabinii ben halaaa bulmus degilimmBiz kadınlar bu değişik erkeklerde ne buluyoruz da ayrılınca üzülüyoruz gerçekten anlayamıyorum. acı çekmeyi seviyoruz ya da ayrılacak gücümüz yok
Ayyy cnm ole guzell konstun kii aynen haklisin onunn cevabinii ben halaaa bulmus degilimm
Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen![]()
Ayyy cnm ole guzell konstun kii aynen haklisin onunn cevabinii ben halaaa bulmus degilimm
"ne yapmayalım" derken ? şaka mı bu ?
19 yaşındasın, onun yüüznden tüm arkadaşlarınla küstün, okumuyosun yine onun yüzünden. ailen de o kişiyi istemiyor. ha bide bi yoruma, ara ara şiddete başvuruyo demişsin.
ve sen hala ne yapmalıyım diyosun.
Ben bana yaptığı her pisliğin farkındayım kurtulmak unutmak istiyorum bu anlamda ne yapmalıyım diyorum
geleceğini düşün ve ayrıl dirayetli ol. ayrılmayı gerçekten iste. okuluna devam et. varsın sene kaybın olsun boşver. ufak bi ayrılıkta başka kızlara giden yarın evlenince bi tartışmada da başka kadınlara gider.
alışırsın. unutma kimse vazgecilmez değil. insanlar anne baba yokluklarına alışıyolar da sen sana hep zarar veren birinin yokluğuna mı alışamıcaksın. cok dua et.
Ne kadar garip bir iliski bu. Sakami yapiyorsunuz. 2,5 yillik iliskim var diyosunuz onun icin okulu birakiyorsunuz, ustelik kufurler ediyo bunlarida gectim baska bir kizla geziyo. Sizde evlenmek konusunda dusunuyorsunuz. Baska bir kizla cikmasi normal kiskancligi mi anormal? Bu nasil bir iliski boyle. Adam sizi esir aliyo sonrada baskasiyla gorusuyor. Allah yardimcin olsun kurtul ver hayatina bak. Bende nisanlim kiskanmiyo diyodum Allah korusun istemiyorum kiskanclik falan
Çok çok üzüldüm senin adına. Daha 19 yaşindasin. Cıvıl cıvıl olman gereken yaşta. Arkadaşlarinla buluşamiyorsun, gezip tozamiyorsun, ne giyip giymeyecegine bile başkası karar veriyor. Üzerine bir de şiddet.. ve hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz. Hayatını harcama, bu günlerin bir daha geri gelmeyecek.
Hemen ayril ve okuluna devam et. Hayatin guzelliklerine bak. Bu yaşta ne bu sikinti yaa deger mi hic. Ah cok yazık![]()
Siz bu tür kıskançlıkları sevgi olarak mı görüyorsunuz. Hastalıklı bir ruh hali bu kimse kusura bakmasın. Kendine öz güveni olamayan insanlar bunu yapar. Size güvenmiyor mu sevgiliniz?
Ufak tefek şeyler olsa neyse de dışarı çıkma, balkona çıkma vs. vb şeyler nedir ya? Köle misiniz siz? Değil evlilik 1 ay geçiremem böyle bir adamla. Böyle bir adamı sevemem ben ya, beni etkilemesi için zaten zeki ve özgüveni yüksek olması lazım.
Ağzı da bozukmuş hiç mi onurunuz gururunuz kırılmıyor o küfürleri işitince? Nerede sizin kadınlık gururunuz?
Okulu bırakmanıza söyleyecek sözüm bile yok geleceğinizle oynamışsınız resmen. Bu adamdan yakayı kolay kolay kurtarabilir misiniz bilmiyorum. Ama bence hayatınızı karartmayın. Okuyun, mutlaka okuyun sonra çok pişman olursunuz. Hiç bir şey için geç değil benim arkadaşım liseyi dışardan bitirdiğinde 29 yaşında idi. Sonra da üniversite okudu.