• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇLIK !!

Okulu birakip boyle psikopat tiplerin pesine nasil takiliyorsunuz Allah askina. Universite okuyup ufkunuzu gelistirmek ve ufku genis insanlarla muhattap olmak yerine okulu birakip boyle tiplerin pesine takilmak niye?

Kiskanc kufurbaz siddet egilimli ama asigim vazgecemiyorum diyorsunuz. Vazgecemiyorsaniz yapacak bir sey yok boyle devam.

sevgilindeki kıskançlık değil ruh hastalığı.
daha yolun başındasın 2,5 yılını ziyan etmişsin bile
ama kalan zamanını kurtarmalısın.
ayrılık acı veriyor olabilir ama dayanabilirsin emin ol.
istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda değilsin

Kısa ve öz; Yol yakınken vazgeç bu sevdadan ... Hakkıyla aşk acını çek daha iyi bu psikopatla ugraşıcağına ağlamaktan gözlerin şişsin bir kaç aya kalmaz unutrsn sen daha 19 yasndasn ne bu acelen? Dünyada erkek kıtlıgımı varda bundan vazgeçemiyosun

sevgilindeki kıskançlık değil ruh hastalığı.
daha yolun başındasın 2,5 yılını ziyan etmişsin bile
ama kalan zamanını kurtarmalısın.
ayrılık acı veriyor olabilir ama dayanabilirsin emin ol.
istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda değilsin

Evet bu hayatı yaşamak istemiyorumm :(

Kısa ve öz; Yol yakınken vazgeç bu sevdadan ... Hakkıyla aşk acını çek daha iyi bu psikopatla ugraşıcağına ağlamaktan gözlerin şişsin bir kaç aya kalmaz unutrsn sen daha 19 yasndasn ne bu acelen? Dünyada erkek kıtlıgımı varda bundan vazgeçemiyosun

Haklısın bende bilmiyorum neden vazgeçemiyorum ama en yakın zamanda kurtulcam

daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil
O zaman bu hayata razı olmayacaksın, güzel kızım. Her şey senin elinde. İnsanın kendine ettiğini kötülüğü başka kimse edemez.

Evet bu hayatı yaşamak istemiyorumm :KK43:

ee peki hala ne diye düşünüyorsun
senin hayatından daha önemli ne var?
bak okulundan vazgecmişsin ne kötü
hiç birşey için geç değil okuluna devam et güzel bir başlangıç yap

git bir kursa yazıl, hobi bul bir uğraş bul. kardeşlerinle takıl. bir de başka biri olmaz gibi geliyor bana diyorsun!!! 10 yıl boş gezsende 29 yaşında olacaksın yawww önce işini gücünü hallet de sonra bulursun. 17 yaşında bulduysan gene bulursun

Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Allah ım sana geliyorumm. Koca dayağına bile kadınların susmaması gerektiğini öğrendiği bi çağdayız canım benim o kim hangi hakla sana şiddet uyguluyormuş. Böyle konular gördükçe sinirleniyorum ya. Hayır yani kimki o kimm. Biraz kendinin değerini bil ve bildir. Yoksa yarın bir gün evlensen bu adam öldürmeye bile kalkar seni sen de susarsın. İkinizdede o potansiyeli gördüm ben.

Koca kolay bulunmuyor, okul her zaman okunur.
Sevdiğin adamı her zaman bulamazsın, kısa sürede evlen ve hata yapmamaya çalış, yemeği temizliği falan.
Bir de çocuk için bekleme, 2.çocukla yaş farkını da çok bırakma, kocanı mutlu et yuvanı kur.
Kıskanç mıskanç, erin o senin katlanacaksın, şiddet uygularsa davranışlarını düzeltirsin tutup da ailene anlatıp onları üzme.

Değil böyle bi hata yaptım yaşamak istediğim hayat kesinlikle bu değil benim babam bile bana bu kadar karışmazken ben salak birine bu yetkiyi verdim zaten pişman olduğumu söylüyorum kurtulmak için yardım istiyorum
Sen bu adamdan korkuyorsun!kurtulusta senin elinde..ailene sigin bu adamdan bi cacik olmaz:KK14:

Haklısın bende bilmiyorum neden vazgeçemiyorum ama en yakın zamanda kurtulcam

benimde böyle takıntılı oldugum bi cocuk vardı 16 / 17 yaslarındayken ama o beni kıskanmıyodu tam tersine sallamıyodu hatta begenmediğini falan dile getiriyodu ki ben gerçekten ona fazlaydım asıl o cok tipsizdi hala ona nasıl aşık oldugumu düşünür cevabını bulamam sonunda ben bu salagı hayatımdan çıkarttım attım sonra cok koştu peşimden bana yaptklarnın aynısını bende ona yaşattm kaç yıl geçti hala köpek gibi mesj atıyo seni seviyorum diye ama iş işten geçti zaten iyikide olmamıs ben daha iyilerine layıktım... :KK76: Şuanki sevgilimde çok kıskanç bende ondan şikayetciyim aslında benmde korkularm var senin gibi acaba evlendğmzde beni eve kapatrmı falan diye ama seninki gibi psikopat değil ben brz daha baskınım tabi evlenince işler değişebilr orasını ayrı konu:)

Hem sevgiliniz hem esra diye bir kızla birlikte ben anlamadım bir de ikinizi beraber mi idare ediyor ve sizin bundan da haberiniz var ama hala hic bir sey yapmıyorsunuz
Uzerine kuma alacak o kizida hey allahim delirecem yaa:KK35:ne oluyor bu genc kizlarimiza yarabbi sen islah et :KK51:

Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen :KK43:

istediğim hayat bu değil demişsin daha nesini uzatıyorsun ki, adam evli bile değilken sana bu kadar şiddet,baskı uyguluyor eminim evlenince nasılsa karım diye daha fazlasını yapar. Ömrün boyu kucağında çocuğunla mutsuz olmak yerine şimdi bikaç ay ağla daha iyi canım. Eminim böyle kocalar 100de5 oranda flndır iyi birini bulma şansın daha fazla yani.

Back
X