- 28 Eylül 2015
- 132
- 16
- 13
- 28
Sevgisinden yapıyordur ne kadar sahiplenici bir erkek.![]()
Çook sahipleniciydi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgisinden yapıyordur ne kadar sahiplenici bir erkek.![]()
Çook sahipleniciydi canım![]()
Siz de farkındasınız yani. Başka da birşey söylemeye gerek yok bence.[/QUOTE
Farkındayımm :/
sevgilindeki kıskançlık değil ruh hastalığı.
daha yolun başındasın 2,5 yılını ziyan etmişsin bile
ama kalan zamanını kurtarmalısın.
ayrılık acı veriyor olabilir ama dayanabilirsin emin ol.
istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda değilsin
HASTA bu adam ya sen hala nasıl yanında kalabılıyorsun
Kısa ve öz; Yol yakınken vazgeç bu sevdadan ... Hakkıyla aşk acını çek daha iyi bu psikopatla ugraşıcağına ağlamaktan gözlerin şişsin bir kaç aya kalmaz unutrsn sen daha 19 yasndasn ne bu acelen? Dünyada erkek kıtlıgımı varda bundan vazgeçemiyosun
O zaman bu hayata razı olmayacaksın, güzel kızım. Her şey senin elinde. İnsanın kendine ettiğini kötülüğü başka kimse edemez.daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil
Evet bu hayatı yaşamak istemiyorumm![]()
Allah ım sana geliyorumm. Koca dayağına bile kadınların susmaması gerektiğini öğrendiği bi çağdayız canım benim o kim hangi hakla sana şiddet uyguluyormuş. Böyle konular gördükçe sinirleniyorum ya. Hayır yani kimki o kimm. Biraz kendinin değerini bil ve bildir. Yoksa yarın bir gün evlensen bu adam öldürmeye bile kalkar seni sen de susarsın. İkinizdede o potansiyeli gördüm ben.Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Sen bu adamdan korkuyorsun!kurtulusta senin elinde..ailene sigin bu adamdan bi cacik olmazDeğil böyle bi hata yaptım yaşamak istediğim hayat kesinlikle bu değil benim babam bile bana bu kadar karışmazken ben salak birine bu yetkiyi verdim zaten pişman olduğumu söylüyorum kurtulmak için yardım istiyorum
Haklısın bende bilmiyorum neden vazgeçemiyorum ama en yakın zamanda kurtulcam
Uzerine kuma alacak o kizida hey allahim delirecem yaaHem sevgiliniz hem esra diye bir kızla birlikte ben anlamadım bir de ikinizi beraber mi idare ediyor ve sizin bundan da haberiniz var ama hala hic bir sey yapmıyorsunuz
Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen![]()
Dayaklik canim tedavi ise yaramazNerden buldun bu psikopati
Tam tedavilik..